Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

hahaha ja wiem swoje:)))
Ty sobie tlumacz jak uwazasz.
a kasete i tak dostane:)))i mysle , ze to bedzie bardzo ciekawa kaseta ahahahhahhahaahah
ale to w ogole nie jest zwiazane z tematem:
wiec w czym widzis zproblem ze te psy nie byly wystawione

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ypsylon'] jeszcze jedno drogie panie - prawie żaden z waszych postów nie jest w temacie... załóżcie nowy topic i tam się wyrzywajcie i snujcie sobie intrygi...
no cóż, miłego dnia! :lol:[/quote]
bardzo mi przykro ale to nie ja odbiegłam od tematu a jak sama napisałaś mentalność natrętnej muchy nie pozwala by ją odgonić, nie pomaga oganianie się :angryy:
tak więc najmocniej przepraszam, że to z mojej winy sie tu przypałętało i zaśmieciło temat :roll:

Posted

[quote name='SengaSengana']bardzo mi przykro ale to nie ja odbiegłam od tematu a jak sama napisałaś mentalność natrętnej muchy nie pozwala by ją odgonić, nie pomaga oganianie się :angryy:
tak więc najmocniej przepraszam, że to z mojej winy sie tu[b] przypałętało[/b] i zaśmieciło temat :roll:[/quote]

nikt sie nie przypałętał zostalismy tu zaproszeni :evil_lol::lol::lol:

Posted

[quote name='agabass']Odnośnie klatek to [B]gmk[/B] nie mając się do czego przyczepić to napisała o katkach, a jej psy też były w transporterze, a to też pewien rodzaj klatki zamknięcia. Nie no pewnie, Asiaczek powinna trzymać je wszystkie na rękach. [/quote]
moje wszystkie trzy basenji też były w klatce, w transporterze i nie widzę w tym niczego złego... miałam najpierw wyrzuty sumienia, że mają ciasno ale jak zajrzałam i zobaczyłam jak zasnęły przytulone do siebie to je zostawiłam w tej klatce... nieco zniszczony ten mój transporter, ale to chyba normalne przy posiadaniu psiaków...

Posted

Senga to chyba Ty sie tu przypaletalas tez:)))
bo ile masz basenji w domu????
baaa Ty nawet nie bylas na tej wystawie
wiec CO TU ROBISZ????
to samo co my:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='SengaSengana']bardzo mi przykro ale to nie ja odbiegłam od tematu a jak sama napisałaś mentalność natrętnej muchy nie pozwala by ją odgonić, nie pomaga oganianie się :angryy:
tak więc najmocniej przepraszam, że to z mojej winy sie tu przypałętało i zaśmieciło temat :roll:[/quote]
najlepiej działa lekceważenie, w końcu sama ze sobą nie będzie snuła intryg ;) na Charcim Forum to zadziałało, miejmy nadzieję, że i tu pomoże.....

Posted

[quote name='SengaSengana']Cytat:
Napisał(a) [B]Asiaczek[/B]
[I]A oto wszystkie rezultaty z Klubowej Wystawy V grupy, sędzia Zivile POVILAITIENE/Litwa (19.02.2006 r.):[/I]

[I]PSY[/I]
[I]kl.sz[/I]
[I]BI BAHATIKA Loango - wo 1[/I]
[I]BUMBALA BAHATI Loango - wo 2[/I]

[I]kl. mł.[/I]
[I]DOUBLE VINNY Dream of Afrika - dosk., Mł.Zwyc. Klubu '06[/I]
[I]GEORG GLAMUR Hanacek - abs. [COLOR=red]nieobecny , właścicielka musiała wrócic do Moskwy z powodów rodzinnych[/COLOR][/I]

[I]kl. o[/I]
[I]Abotere's ADUNBI - dosk. 1, CWC[/I]
[I]GAZAR SUN AND SHADOW Asiaczek - abs. [COLOR=red]Nie zoostał wystawiony na ringu do oceny ale najzupełniej obecny co widac w konkurencjach hodowlanych[/COLOR][/I]
[I]IT'S RAINING MAN Ypsylon - dosk. 2[/I]

[I]kl. ch[/I]
[I]CHADDYBABA CHABUR Ypsylon - dosk. 3[/I]
[I]FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk. 1, CWC, Zwyc. Klubu '06, Zwyc. Rasy[/I]
[I]Faraoland VICTORY AND FREEDOM - dosk. 2[/I]

[I]kl. w[/I]
[I]YUPPI YOO YEI Ypsylon - dosk. 1[/I]

[I]SUKI[/I]
[I]kl. sz[/I]
[I]ART OF NOICE Loango - wo 1, Najlepsze Szczenię w Rasie[/I]

[I]kl. mł.[/I]
[I]PAKANYA Liwang - dosk., Mł.Zwyc. Klubu '06, Najlepszy Junior w Rasie[/I]

[I]kl. o[/I]
[I]HERE AND THERE Asiaczek - abs [COLOR=red]Nie została wystwiona w ringu do oceny ale nazupełniej obecna co widac w konkrencjach hodowlanych[/COLOR][/I]
[I]I AM NOT AN ANGEL Ypsylon - dosk. 1, CWC, Zwyc. Klubu '06[/I]

[I]kl. ch[/I]
[I]CHATTANOOGA CHOO CHOO Ypsylon - dosk. 1 CWC[/I]
[I]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - abs. [COLOR=red]Nie została wystawiona do oceny ale najzupełniej obecna co widac w konkurencjach hodowlanych[/COLOR][/I]
[I]PEPSI COLA Ypsylon - dosk. 2[/I]

[I]kl. w[/I]
[I]Pulcinella TARANTELLA - dosk. 1, Najlepszy Weteran w Rasie.[/I]

[I]Pzdr.[/I]

jako osoba postronna lecz uczestnicząca w wystawach to co powyżej zamieściłam nie podlega żadnemu komentarzowi za wyjątkiem uwag krytycznych-poprostu [SIZE=5]nie mieści mi się w głowie !!![/SIZE]
Jak można sobie tak "olewać" wszystko i wszystkich ?
konkurencje w ringu, sędziów i widzów ???? Owszem z różnych przyczyn można się ze zgłoszonym psem w ringu nie zgłosić ale to z jednym a nie z trzema !!!!
dla mnie jako hodowcy sytuacja nie do pomyślenia aczkolwiek dopuszczana przez regualmin...( o zgrozo!!!)[/quote]

Ypsylon niedowidzisz prawda?
kto jest autprem tego postu???
JA??????
nie
a on mnie to przywlokl:))
wiec kto tu intrygi snuje????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ypsylon']najlepiej działa lekceważenie, w końcu sama ze sobą nie będzie snuła intryg ;) na Charcim Forum to zadziałało, miejmy nadzieję, że i tu pomoże.....[/quote]
ale ja bym musiała się nigdzie nie pojawiać bo to coś za mną wszędzie łazi i wlecze za sobą wsparcie, mój FANCLUB, więc olewam jej intrygi i pisze co myślę :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini']Ypsylon niedowidzisz prawda?
JA??????
nie
wiec kto tu intrygi snuje????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
no właśnie piszę o sytuacji bo mi się nie podoba a nie o poszczegółnych osobach i ich psach, to moje zdanie...

Posted

[quote name='orsini']Ypsylon niedowidzisz prawda?
JA??????
nie
wiec kto tu intrygi snuje????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
za to od Ciebie już poleciały jakieś listy psów Ypsylon , jakieś programy Expresu Reporterów, jak nie masz argumentów to zawsze ludzi oczerniasz, taki jest twoja strategia działania, nieprawdaż ?

Posted

[quote name='SengaSengana']no właśnie piszę o sytuacji bo mi się nie podoba a nie o poszczegółnych osobach i ich psach, to moje zdanie...[/quote]
OK,ale od kiedy Cie tak basenji interesuja???
bo ja nie ukrywam-przyszlam za Toba tak Cie kocham:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale CO TY TU ROBISZ???????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='SengaSengana']za to od Ciebie już poleciały jakieś listy psów Ypsylon , jakieś programy Expresu Reporterów, jak nie masz argumentów to zawsze ludzi oczerniasz, taki jest twoja strategia działania, nieprawdaż ?[/quote]
przeciez ona sama potwierdzila, ze takowy Expres Reporterow byl hahahahahaKochaniutka Ty tez slepa jestes???Ypsylon pierwsza na mnie naskoczyla wiec chyba normalne , ze sie bede bronic nie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a ze mam takie a nie inne informacje hahahahaa
ale tu nie jest topic pt. AFERY PSIE, a Basenji na wystawach.
Wiec co Ci tak przeszkadza , ze te psy nie zostaly pokazane podczas oceny??????????????

Posted

[quote name='orsini']OK,ale od kiedy Cie tak basenji interesuja???
bo ja nie ukrywam-przyszlam za Toba tak Cie kocham:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale CO TY TU ROBISZ???????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]
A co Ty robisz na charcim forum???????????????????????:crazyeye:
a co ja nie mogę sobie innych tematów czytać ????
nie potrafisz czytać??? wypowiedziałm się o sytuacji na wystwie klubowej a nie o basenji. Dla mnie gdyby dotyczyła np. klubowej PON-a to tak samo bym ją oceniała. Zrozumiałe?

Posted

bo lubie charty:))))i kiedys na bank bede miala:))))
a Ty planujesz basenji????
no kiedys prawie mialas 5ta grupe-bo teraz duzy japoniec jest w 5tej, no ale juz nie masz, wiec dalej nie kumam co tu robisz-poza dymem, bo ja na charcim wlasnie to robie, bo to jest mega beznaziejne forum hahahahhahaha:))))))
a jak Twoj cien ktorego nie idzie sie pozbyc za Toba podazam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']przeciez ona sama potwierdzila, ze takowy Expres Reporterow byl hahahahahaKochaniutka Ty tez slepa jestes???Ypsylon pierwsza na mnie naskoczyla wiec chyba normalne , ze sie bede bronic nie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a ze mam takie a nie inne informacje hahahahaa
ale tu nie jest topic pt. AFERY PSIE, a Basenji na wystawach.
Wiec co Ci tak przeszkadza , ze te psy nie zostaly pokazane podczas oceny??????????????[/quote]
a napisała coś na temat twoich psów???? twojej hodowli??? a Ty tylko tego się czepiasz, tylko takie argumenty znajdujesz co by przeciwnika obrazić i oczernić
A czemu dla Ciebie miało znaczenie kiedy była ta konkurencja PRZED oceną czy PO???? tak upierałaś się przy odpowiedzi na to pytanie a potem jak się okazało, że właścicel psów się nie spóźnił to nagle przestało być to TAKIE ważne ???????

Posted

tak, bo zaspokoilas moja ciekawosc.
Myslalam, ze sie cos stalo-a chyba nic gorszego nie ma jak chcesz wystawic i nie mozesz:((((ja znam to uczucie!:((((
No ale skoro to byla swiadoma decyzja i skoro jest zgodna z prawem-to gdzie tu afera?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='orsini']bo lubie charty:))))i kiedys na bank bede miala:))))
a Ty planujesz basenji????
no kiedys prawie mialas 5ta grupe-bo teraz duzy japoniec jest w 5tej, no ale juz nie masz, wiec dalej nie kumam co tu robisz-poza dymem, bo ja na charcim wlasnie to robie, bo to jest mega beznaziejne forum hahahahhahaha:))))))
a jak Twoj cien ktorego nie idzie sie pozbyc za Toba podazam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
no właśnie, może jakieś zdjęcia Ci prześłe do Waszego FANCLUBU SengaSengany, to bedziesz kase jeszcze robić i mi odpalać procent, bo widzę że ma coraz więcej członków mój Fanclub :loveu: :loveu: :loveu:
a to co planuje to nie Twoja sprawa, może już mam basenji???? nie wiesz tego????? nikt Ci nie doniósł, że mam nowego psa??? słaby wywiad!!!!
Jako prezes mojego FANCLUBU musisz się wziąć w garść i zaostrzyć podsłuchy !!!!

Posted

nie masz zadnego basenji:)))
ale jak tylko go miec bedziesz to ja tez sobie kupie:)))
bedziemy sie spotykac na ringu:)))jak Ty z J.Czarnym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']tak, bo zaspokoilas moja ciekawosc.
Myslalam, ze sie cos stalo-a chyba nic gorszego nie ma jak chcesz wystawic i nie mozesz:((((ja znam to uczucie!:((((
No ale skoro to byla swiadoma decyzja i skoro jest zgodna z prawem-to gdzie tu afera?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]
to już było wyjaśnione parę stron wcześniej po twoim notorycznym pytaniu :razz:
a ja jednak mam inne zdanie na ten temat i go nic nie zmieni

Posted

na nikogo pierwsza nie naskoczyłam, odpowiedziałam na post dotyczący mojej osoby, w którym przesławna Orsini pisała o liście psów oraz Expresie Reporterów... ten odcinek tylko cię rozczaruje orsini, no chyba że chcesz zobaczyć jak 12 lat temu mieszkałam, jak wtedy wyglądałam i jakie miałam psy:evil_lol: och jak ja współczuję ci tego rozczarowania:)))))))))))))))))))) oczywiście, że potwierdzam, że taki odcinek powstał! byłam z niego dumna i z przyjemnością do niego wracam :) nie znajdziesz tam niczego negatywnego ani żadnego skandalu....
SengaSengana, AngelOfDeath oraz (albo zwłaszcza) Orsini - mam do Was prośbę... niczego nie wnosicie konstruktywnego do dyskusji, to tylko lanie wody i obrzucanie się błotem, zupełnie jak dzieci w piaskownicy... skoro nie macie nic więcej w temacie to idźcie sobie gdzieś indziej... na pewno nie tylko ja o to proszę, ale inni zainteresowani basenji również.......

Posted

[quote name='orsini']nie masz zadnego basenji:)))
ale jak tylko go miec bedziesz to ja tez sobie kupie:)))
bedziemy sie spotykac na ringu:)))jak Ty z J.Czarnym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
no Ty jak zwykle wiesz lepiej !!!! :lol: :lol: :lol:
owszem już powinnaś szukać czegoś dla siebie żeby ze mną konkurować w przyszłym roku :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Ypsylon']SengaSengana, AngelOfDeath oraz (albo zwłaszcza) Orsini - mam do Was prośbę... niczego nie wnosicie konstruktywnego do dyskusji, to tylko lanie wody i obrzucanie się błotem, zupełnie jak dzieci w piaskownicy... skoro nie macie nic więcej w temacie to idźcie sobie gdzieś indziej... na pewno nie tylko ja o to proszę, ale inni zainteresowani basenji również.......[/quote]
już przepraszałam za to, ale nic nie mogę zdziałać w tej sprawie, niestety ja byłam tu bez nich i pisałm o czymś innym...

Posted

[quote name='SengaSengana']no Ty jak zwykle wiesz lepiej !!!! :lol: :lol: :lol:
owszem już powinnaś szukać czegoś dla siebie żeby ze mną konkurować w przyszłym roku :lol: :lol: :lol:[/quote]
dopiero w przyszlym???????
czyli w 2007????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
do tego czasu cosik znajde hahahahaa
Ypsylon ja stad bardzo chetnie pojde jak pojdzie Senga, ale sama rozumiesz ze jako jej fanka nie moge jej opuscic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']dopiero w przyszlym???????
czyli w 2007????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
do tego czasu cosik znajde hahahahaa[quote name='orsini']

no możesz w tym roku ale czy zdążysz coś znależć w odpowiednim wieku?

Ypsylon ja stad bardzo chetnie pojde jak pojdzie Senga, ale sama
rozumiesz ze jako jej fanka nie moge jej opuscic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

no czy to jest normalne???? bez komentarza

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...