Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji napisa艂(a):
Jak pisa艂em, NKWD tylko w filmach radzieckich.
Zdr贸wko

hahaha a ja tu szeryfa zrobi艂am-takie bby艂o za艂o偶enie :P
Pzdr :lol:
VS

Posted

[quote name='"Savannah"'][quote name='Asiaczek'][quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']Savannah
No tak. Z dw贸ch wa偶nych spraw, trzeba wybra膰 wa偶niejsz膮. Ja te偶 bym tak wybra艂a. :thumbs:
Pzdr.
tak, to prawda, Francuska to sprawa pilna 8) Asiaczku by艂as na www hodowli Francuski? :wink:
Pzdr
Villarica S.
Nie, jeszcze nie. W sobot臋 i kawa艂ek dzisiejszej niedzieli Jacek sprawdza艂 komputer. St膮d dopiero teraz mog臋 co艣 napisa膰. A wi臋c nadrabiam pilne zaleg艂o艣ci. Ale nic straconego, wejd臋 tam na pewno.
Pzdr.

Posted

Basenji napisa艂(a):
agabass napisa艂(a):
Pi臋kne zdj臋cia, a raczej pi臋kne psiaki. 呕yczymy z Gomem wielu sukces贸w.
Pozdrawiam

Nie 偶yczcie tylko szykujcie si臋 do wystaw!
Zdr贸wko :lol:

To mo偶e sam daj przyk艂ad, co?
M膮drala!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisa艂(a):
Basenji napisa艂(a):
agabass napisa艂(a):
Pi臋kne zdj臋cia, a raczej pi臋kne psiaki. 呕yczymy z Gomem wielu sukces贸w.
Pozdrawiam

Nie 偶yczcie tylko szykujcie si臋 do wystaw!
Zdr贸wko :lol:

To mo偶e sam daj przyk艂ad, co?
M膮drala!
Pzdr.

Jasne, 偶e m膮drala!
Przeszed艂em przez wystawowe "piek艂o".
Zdr贸wko

Posted

Jakie piek艂o! Trzy wystawy w 偶yciu i za ka偶dym razem I miejsce + za ka偶dym razem CWC!!! I Ty to nazywasz piek艂em? A co inni, przegrani, maj膮 powiedzie膰?
Pzdr.

Posted

W Bytomiu, na wystawie, nie by艂o 偶adnego baska... Szkoda Basenji, 偶e nie pojecha艂e艣. Wtedy m贸g艂by艣 powiedzie膰, 偶e cztery wystawy w 偶yciu i za ka偶dym razem I miejsce, prawda?
Pzdr.

Posted

W S艂upsku pewnie czekali na Savannah i jej nowego baska. :D Ale musz膮 jeszcze poczeka膰 tak ok. 1,5-2 lata. Wtedy b臋d膮 narzeka膰, 偶e nic tylko do S艂upska je藕dzi... :wink:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisa艂(a):
W S艂upsku pewnie czekali na Savannah i jej nowego baska. :D Ale musz膮 jeszcze poczeka膰 tak ok. 1,5-2 lata. Wtedy b臋d膮 narzeka膰, 偶e nic tylko do S艂upska je藕dzi... :wink:
Pzdr.

dok艂adnie, Asiaczku za te 1.2-2 lata to ju偶 NIKT nie powie 偶e na jakies wystawie nie ma basenji, ja bede to nadrabiac :wink: Co ty na to?
Pzdr.
Villarica Siberians

Posted

[quote name='Asiaczek']W Bytomiu, na wystawie, nie by艂o 偶adnego baska... Szkoda Basenji, 偶e nie pojecha艂e艣. Wtedy m贸g艂by艣 powiedzie膰, 偶e cztery wystawy w 偶yciu i za ka偶dym razem I miejsce, prawda?
Pzdr.

Do Bytomia?
Z Elbl膮ga?
Dla jakiej艣 wystawy?
Asiaczku, do Bytomia to mog臋 jecha膰 na zlot tuningowy a nie na wystaw臋 ps贸w! :lol:
Zdr贸wko

Posted

Savannah napisa艂(a):
Asiaczek napisa艂(a):
Pzdr.

dok艂adnie, Asiaczku za te 1.2-2 lata to ju偶 NIKT nie powie 偶e na jakies wystawie nie ma basenji, ja bede to nadrabiac :wink: Co ty na to?
Pzdr.
Villarica Siberians

Nie w膮tpi臋 w to! I popieram z ca艂ych si艂! Na tyle ju偶 zd膮偶y艂am Ci臋 pozna膰... :kciuki:
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek']W Bytomiu, na wystawie, nie by艂o 偶adnego baska... Szkoda Basenji, 偶e nie pojecha艂e艣. Wtedy m贸g艂by艣 powiedzie膰, 偶e cztery wystawy w 偶yciu i za ka偶dym razem I miejsce, prawda?
Pzdr.

Do Bytomia?
Z Elbl膮ga?
Dla jakiej艣 wystawy?
Asiaczku, do Bytomia to mog臋 jecha膰 na zlot tuningowy a nie na wystaw臋 ps贸w! :lol:
Zdr贸wko
Tak - do Bytomia.
Tak - z Elbl膮ga.
Nie - nie dla jakiej艣 wystawy, tylko na krajow膮 wystaw臋 ps贸w rasowych (a takowego posiadasz).
Zawsze mo偶esz po艂膮czy膰 przyjemne z po偶ytecznym. Si臋 nie zarzekaj, bo sam jeszcze nie wiesz, co Ci臋 spotka...
Pzdr.

Posted

[quote name='Savannah']Asiaczku specjalnie dla ciebie fotka suczki z mojej hodowli, nazywa sie Villarica SPICE AND NICE :D
Pzdr
VS

FOTO:Lidia Pasternicka
Co艣 mi to imi臋 przypomina...
A suczka... pasuje do imienia. :D
Pzdr.

Posted

W Inowroc艂awiu nie by艂o 偶adnego baska. Szkoda. My艣la艂am, 偶e mo偶e Basenji tam pojecha艂... Oczywi艣cie na jaki艣 zlot tunningowy, a tak przy okazji zaliczy艂by wystaw臋 psi膮. Ale nie, tym razem te偶 mi si臋 nie uda艂o nam贸wi膰 go na wyjazd. :(
Pzdr.

Posted

Ale zanim b臋dzie Gorz贸w, to zadowolcie si臋 wynikami z Kaliningradu (2xCAC), 28.5.2005 r.
s臋dzia: Galina TODOROVA/Bu艂garia:
PSY
kl. p
Abotere's ADUNBI - CAC, BOS (I wniosek na Ch.Rosji)
kl.ch
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - r.CAC

SUKI
kl. m艂.
HERE AND THERE - CAJC, Best Junior (II wniosek na M艂.Ch.Rosji), BIS - pierwsza pi膮tka.
kl.ch
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, BOS, BOB (nowy Ch.Rosji)

Para hodowl. - I m-sce,
Gr. hodowl. - II miejsce.

s臋dzia: Kiril BARBOSOV/Rosja:
PSY
kl. p
Abotere's ADUNBI - CAC (II wniosek na Ch.Rosji)
kl.ch
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, BOS
SUKI
kl. m艂.
HERE AND THERE Asiaczek - CAJC (III wniosek na M艂.Ch.Rosji)
kl.ch
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, BOS, BOB, BOG1.
Para hodowl. - II miejsce,
Gr. hodowl. - I miejsce.

Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...