Savannah Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 haha mo偶e zostanie aktorem? Pzdr foto:Ch.Arktogea BLACK WIZARD, W艁.Villarica Siberians VS
Basenji Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Jak pisa艂em, NKWD tylko w filmach radzieckich. Zdr贸wko
Savannah Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Basenji napisa艂(a):Jak pisa艂em, NKWD tylko w filmach radzieckich. Zdr贸wko hahaha a ja tu szeryfa zrobi艂am-takie bby艂o za艂o偶enie :P Pzdr :lol: VS
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote name='"Savannah"'][quote name='Asiaczek'][quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']Savannah No tak. Z dw贸ch wa偶nych spraw, trzeba wybra膰 wa偶niejsz膮. Ja te偶 bym tak wybra艂a. :thumbs: Pzdr. tak, to prawda, Francuska to sprawa pilna 8) Asiaczku by艂as na www hodowli Francuski? :wink: Pzdr Villarica S. Nie, jeszcze nie. W sobot臋 i kawa艂ek dzisiejszej niedzieli Jacek sprawdza艂 komputer. St膮d dopiero teraz mog臋 co艣 napisa膰. A wi臋c nadrabiam pilne zaleg艂o艣ci. Ale nic straconego, wejd臋 tam na pewno. Pzdr.
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Basenji napisa艂(a):agabass napisa艂(a):Pi臋kne zdj臋cia, a raczej pi臋kne psiaki. 呕yczymy z Gomem wielu sukces贸w. Pozdrawiam Nie 偶yczcie tylko szykujcie si臋 do wystaw! Zdr贸wko :lol: To mo偶e sam daj przyk艂ad, co? M膮drala! Pzdr.
Basenji Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 Asiaczek napisa艂(a):Basenji napisa艂(a):agabass napisa艂(a):Pi臋kne zdj臋cia, a raczej pi臋kne psiaki. 呕yczymy z Gomem wielu sukces贸w. Pozdrawiam Nie 偶yczcie tylko szykujcie si臋 do wystaw! Zdr贸wko :lol: To mo偶e sam daj przyk艂ad, co? M膮drala! Pzdr. Jasne, 偶e m膮drala! Przeszed艂em przez wystawowe "piek艂o". Zdr贸wko
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Jakie piek艂o! Trzy wystawy w 偶yciu i za ka偶dym razem I miejsce + za ka偶dym razem CWC!!! I Ty to nazywasz piek艂em? A co inni, przegrani, maj膮 powiedzie膰? Pzdr.
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 W Bytomiu, na wystawie, nie by艂o 偶adnego baska... Szkoda Basenji, 偶e nie pojecha艂e艣. Wtedy m贸g艂by艣 powiedzie膰, 偶e cztery wystawy w 偶yciu i za ka偶dym razem I miejsce, prawda? Pzdr.
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 W S艂upsku pewnie czekali na Savannah i jej nowego baska. :D Ale musz膮 jeszcze poczeka膰 tak ok. 1,5-2 lata. Wtedy b臋d膮 narzeka膰, 偶e nic tylko do S艂upska je藕dzi... :wink: Pzdr.
Savannah Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Asiaczek napisa艂(a):W S艂upsku pewnie czekali na Savannah i jej nowego baska. :D Ale musz膮 jeszcze poczeka膰 tak ok. 1,5-2 lata. Wtedy b臋d膮 narzeka膰, 偶e nic tylko do S艂upska je藕dzi... :wink: Pzdr. dok艂adnie, Asiaczku za te 1.2-2 lata to ju偶 NIKT nie powie 偶e na jakies wystawie nie ma basenji, ja bede to nadrabiac :wink: Co ty na to? Pzdr. Villarica Siberians
Basenji Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 [quote name='Asiaczek']W Bytomiu, na wystawie, nie by艂o 偶adnego baska... Szkoda Basenji, 偶e nie pojecha艂e艣. Wtedy m贸g艂by艣 powiedzie膰, 偶e cztery wystawy w 偶yciu i za ka偶dym razem I miejsce, prawda? Pzdr. Do Bytomia? Z Elbl膮ga? Dla jakiej艣 wystawy? Asiaczku, do Bytomia to mog臋 jecha膰 na zlot tuningowy a nie na wystaw臋 ps贸w! :lol: Zdr贸wko
Savannah Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Asiaczku specjalnie dla ciebie fotka suczki z mojej hodowli, nazywa sie Villarica SPICE AND NICE :D Pzdr VS FOTO:Lidia Pasternicka
Asiaczek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Savannah napisa艂(a):Asiaczek napisa艂(a):W S艂upsku pewnie czekali na Savannah i jej nowego baska. :D Ale musz膮 jeszcze poczeka膰 tak ok. 1,5-2 lata. Wtedy b臋d膮 narzeka膰, 偶e nic tylko do S艂upska je藕dzi... :wink: Pzdr. dok艂adnie, Asiaczku za te 1.2-2 lata to ju偶 NIKT nie powie 偶e na jakies wystawie nie ma basenji, ja bede to nadrabiac :wink: Co ty na to? Pzdr. Villarica Siberians Nie w膮tpi臋 w to! I popieram z ca艂ych si艂! Na tyle ju偶 zd膮偶y艂am Ci臋 pozna膰... :kciuki: Pzdr.
Asiaczek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek']W Bytomiu, na wystawie, nie by艂o 偶adnego baska... Szkoda Basenji, 偶e nie pojecha艂e艣. Wtedy m贸g艂by艣 powiedzie膰, 偶e cztery wystawy w 偶yciu i za ka偶dym razem I miejsce, prawda? Pzdr. Do Bytomia? Z Elbl膮ga? Dla jakiej艣 wystawy? Asiaczku, do Bytomia to mog臋 jecha膰 na zlot tuningowy a nie na wystaw臋 ps贸w! :lol: Zdr贸wko Tak - do Bytomia. Tak - z Elbl膮ga. Nie - nie dla jakiej艣 wystawy, tylko na krajow膮 wystaw臋 ps贸w rasowych (a takowego posiadasz). Zawsze mo偶esz po艂膮czy膰 przyjemne z po偶ytecznym. Si臋 nie zarzekaj, bo sam jeszcze nie wiesz, co Ci臋 spotka... Pzdr.
Asiaczek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Savannah']Asiaczku specjalnie dla ciebie fotka suczki z mojej hodowli, nazywa sie Villarica SPICE AND NICE :D Pzdr VS FOTO:Lidia Pasternicka Co艣 mi to imi臋 przypomina... A suczka... pasuje do imienia. :D Pzdr.
Asiaczek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 W Inowroc艂awiu nie by艂o 偶adnego baska. Szkoda. My艣la艂am, 偶e mo偶e Basenji tam pojecha艂... Oczywi艣cie na jaki艣 zlot tunningowy, a tak przy okazji zaliczy艂by wystaw臋 psi膮. Ale nie, tym razem te偶 mi si臋 nie uda艂o nam贸wi膰 go na wyjazd. :( Pzdr.
Asiaczek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Dobre Miasto, 15.5.2005 r. sdzia: Maciej Borg-Grabkowski SUKI kl.m艂. ICE from Afrika kl.ch. FLOWER YPSYLON Ananty. Pzdr.
Asiaczek Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Radom, 22.5.2005 r. s臋dzia - ? ICE From Afrika - suka Mo偶e jeszcze jakie艣 informacje nt. tej wystawy uda mi si臋 zdoby膰. Pzdr.
Savannah Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Asiaczek napisa艂(a):Jak Ciebie nie ma, to pewnie, 偶e chudo! Pzdr. Raczej jak Asiaczka nie ma to chudo! :D :D Pzdr VS
Asiaczek Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Ju偶 nied艂ugo b臋dzie t艂u艣ciej, bo bedzie Gorz贸w. Za tydzie艅. Pzdr.
Asiaczek Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Ale zanim b臋dzie Gorz贸w, to zadowolcie si臋 wynikami z Kaliningradu (2xCAC), 28.5.2005 r. s臋dzia: Galina TODOROVA/Bu艂garia: PSY kl. p Abotere's ADUNBI - CAC, BOS (I wniosek na Ch.Rosji) kl.ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - r.CAC SUKI kl. m艂. HERE AND THERE - CAJC, Best Junior (II wniosek na M艂.Ch.Rosji), BIS - pierwsza pi膮tka. kl.ch FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, BOS, BOB (nowy Ch.Rosji) Para hodowl. - I m-sce, Gr. hodowl. - II miejsce. s臋dzia: Kiril BARBOSOV/Rosja: PSY kl. p Abotere's ADUNBI - CAC (II wniosek na Ch.Rosji) kl.ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, BOS SUKI kl. m艂. HERE AND THERE Asiaczek - CAJC (III wniosek na M艂.Ch.Rosji) kl.ch FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, BOS, BOB, BOG1. Para hodowl. - II miejsce, Gr. hodowl. - I miejsce. Pzdr.
Basenji Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 Gratulacje Asiu. Twoje baski ju偶 chyba znaj膮 kilka j臋zyk贸w! Zdr贸wko
Recommended Posts