Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest na Przygarnę psa takie ogłoszenia - tylko, że do budy...

Dla rodziców znajomej szukam psiaka (najleopiej suni) do ok 6 miesięcy. Z "ras" średnich lub większych. Może być kundelek. Będzie rozpieszczany ale ma być psiakiem podwórkowym z własną ogrzewaną budą. Musi być młodziak, bo jest starsza mała suczka, która ustawia otoczenie i państwo obawiają się, że starszy psiak może jej coś zrobić.

http://www.dogomania.pl/forum/f97/wawa-poszukiwany-szczeniak-sredniej-badz-wiekszej-rasy-138071/

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam nowy problem na głowie, dziś znalazłam potrąconego ptaszka (widziałam jak facet go potrącił), nie wiem czy przeżyje ale wzięłam go, nawet nie wiem co to za ptaszek....ale nie mogłam go zostawić na drodze.:shake:

Posted

Hej :)
Podrzuciłam info o suńce znajomej, którzy szukają psa. Jednak jak pisałam na wątku- oni szukają suni do ok 6 miesięcy. Na wszelki wypadek napisałam, że ma ok 8 miesięcy, zwłaszcza, że z tego co wyczytałam na wątku sunia ma "10 miesięcy lub mniej". Sama aktualnie szukam alternatywy dla 10 miesięcznej suni, która wraca z adopcji i niestety dowiedziałam się, że "obawiają się prawie dorosłego psiaka, bo ich starsza sunia za dorosłymi psami nie przepada, za to kociakom daje sobie wchodzić na głowę". Także nie wiem czy cokolwiek z tego będzie ale skoro dostałam info o konkretnymn potrzebującyjm psiaku przekazuję je dalej ;)

Posted

fizia napisał(a):
Wysłałąm Zosię wczoraj takiej pani zainteresowanej sunią, któa już znalazła dom, ale niestety ma już inną na oku...

Szkoda . Sunia ma już coraz mniej czasu . Sunia goni ptaki . Nie może trafić do domu gdzie są kury i gołębie .

Posted

Dzięki wam za pomoc.

Nie jest dobrze.
Dzwoniła Tusinka,jest po wizycie u lekarza,chyba będzie musiała zostać w szpitalu,operacja nogi,lekarz naciska bo sprawa i tak już dość długo odwlekana ze względu na ciążę i opiekę nad dzieckiem.
Jeśli Tusinka zostanie w szpitalu Zosia będzie musiała jutro trafić do schronu:placz:
Jej mama nie poradzi sobie sama z opieką nad 8 psami i małym dzieckiem:shake:

Co robić?!

Posted

No niestety:sad:

Myślę cały dzień intensywnie (nawet po zakupy nie poszłam) i nic.Nie mam jak jej pomóc.

Nie odezwała się już do mnie do tej pory,nie wiem co tam.......a miała wracając od lekarza wejść gdzieś na neta...i cisza.

No nic,szukam dalej.

Posted

Jestem (stałam w korkach) niestety tak jak napisała Juleen chyba pójdę do szpitala, chcieli mnie już zostawić ale ze względu na Zosię nie zgodziłam się, prawdopodobnie w poniedziałek zostanę już w szpitalu (miałam nadzieję że nie będzie to konieczne ale niestety badania wyszły źle i jeśli nie zoperuję nogi grozi mi zakrzepica i inne pierdoły...)

Serce mam rozerwane na pół.....:-(