Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj u Grubcia w odwiedzinach i rozmawiałam z lekarzem - nie jest dobrze i rokowania są bardzo ostrożne. Cały czas trwa diagnostyka (było USG i badania krwi , przyszłym tygodniu będzie chyba RTG z kontrastem ) , leczenie w toku ,ale oczekiwanej poprawy jak nie było tak i nie ma .
Grubcio dalej wymiotuje i brzydka kupka się utrzymuje .

Żeby biedulka nie stresować zrobiłam tylko jedną fotkę :-( :

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grubcio już po Rtg - nic nie stwierdzono , było podejrzenie ciała obcego w żołądku . A poprawy nadal nie ma :-( , tak się martwię o niego :-(

Posted

[quote name='iwa77']Grubcio już po Rtg - nic nie stwierdzono , było podejrzenie ciała obcego w żołądku . A poprawy nadal nie ma :-( , tak się martwię o niego :-(

Smutne nowiny :(:(:(

Posted

Grubcio mnie dzisiaj zaskoczył - to pierwszy raz od wielu dni jak zobaczyłam go stojącego( dotychczas tylko leżał biedulek) , szczekającego i merdającego ogonem.:-o Więc gdyby oceniać jego stan po zachowaniu i nastroju to jest poprawa. Ale niestety wymioty i biegunka utrzymują się nadal, ale nie ma już w nich krwi !Może to jest jakieś "światełko w tunelu " dla Grubcia .Czekamy na przełom i wyzdrowienie ! Grubciu musisz walczyć dalej kochany !

Posted

Grubcio od wczoraj bez większych zmian jak na razie niestety , dzisiaj miał serię bolesnych zastrzyków biedulek i pupka boli :-(.Robaczek nasz maleńki :-(
Żeby już wyzdrowiał - to juz 10 dni chorowania :shake:

Posted

Wreszcie jest poprawa - już nie ma wymiotów i qpka jest dobra !
Chyba to juz koniec tego Grubciowego chorowania !
:multi::multi::multi:
Grubcio pełen życia i energii ! Bardzo płacze w tej klateczce ,żeby go zabrać ! Cieszy się starsznie na widok człowieka i pragnie pieszczot .Widac ,że czuję się znacznie lepiej!
Myślę ,że niedługo będzie można robić Grubciowi Allegro !

Posted

iwa77 napisał(a):
Wreszcie jest poprawa - już nie ma wymiotów i qpka jest dobra !
Chyba to juz koniec tego Grubciowego chorowania !
:multi::multi::multi:
Grubcio pełen życia i energii ! Bardzo płacze w tej klateczce ,żeby go zabrać ! Cieszy się starsznie na widok człowieka i pragnie pieszczot .Widac ,że czuję się znacznie lepiej!
Myślę ,że niedługo będzie można robić Grubciowi Allegro !

Super, ze Grubciowi lepiej :):):)