Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Lista przyjętych zgłoszeń na XXI Krajową Wystawę Psów Rasowych RADOM 2009 - 23.08.2009[/B]

[B]Stan na 13.08.2009 - [COLOR=#cc0000][COLOR=#ff0000]Lista końcowa[/COLOR][/COLOR] [/B]

[COLOR=#009900][URL="http://www.zkwp.radom.pl/formularz/lista.html"]Lista psów - Krajowa Wystawa Psów Rasowych RADOM 2009 - 23.08.2009[/URL][/COLOR]

[COLOR=black]Plan sędziowania:[/COLOR]

[COLOR=#009900][URL]http://www.zkwp.radom.pl/formularz/plan_sedziowania.pdf[/URL][/COLOR]

Zmiany w obsadzie sędziowskiej zostały uwzględnione w planie sędziowania.

[COLOR=#666666][FONT=Verdana][COLOR=purple]Zamiast Izabeli Studzińskiej sędziować będzie Anna Chlebek [/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Verdana][COLOR=purple]Zamiast Henryka Stępki III gr FCI sędziować będzie Anna Zwierzyńska [/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Verdana][COLOR=purple]Zamiast Henryka Stępki IV gr FCI sędziować będzie Piotr Król[/COLOR][/FONT][/COLOR]

Posted

przed Nami 35 psow :shake: chyba 1 raz oczekam sie az tyle...
jak mysliscie nie bedzie problemu jak sie "spoznie" :cool3: probowaliscie tak kiedys?? na radomskie wystawy?? :p

bede miala psa na 'hotel' i nie chce zostawiac jej w domu. nie orientujecie sie czy wpuszcza nas z nia?? :roll:

Posted

Ja ostatnio wchodziłam około 11 - od strony wjazdu na parking. Nikogo na bramce nie było, nikt nie chciał świadectwa szczepień, więc nie ma problemu. Natomiast nie wiem jak w godzinach 8-10, kiedy ktoś na bramce stoi ;)

Posted

[quote name='Guciek']Ja ostatnio wchodziłam około 11 - od strony wjazdu na parking. Nikogo na bramce nie było, nikt nie chciał świadectwa szczepień, więc nie ma problemu. Natomiast nie wiem jak w godzinach 8-10, kiedy ktoś na bramce stoi ;)[/quote]

Guciek wielkie dzieki :p my sie wybieramy wlasnie tak na 11 bo duzo psow przed nami :shake:

Posted

[B][COLOR=darkred]Z przyczyn niezależnych od organizatorów nastąpiło pięć zmian w obsadzie sędziowskiej:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Zamiast Izabeli Studzińskiej molosy sędziować będzie Anna Chlebek [/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Zamiast Henryka Stępki III gr FCI sędziować będzie Anna Zwierzyńska [/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Zamiast Henryka Stępki IV gr FCI sędziować będzie Barbara Szczepkowska [/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Zamiast Piotra Króla boksery sędziować będzie Andreas Polgar [/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo][COLOR=#666666][FONT=Arial][FONT=Verdana][COLOR=indigo]Zamiast Piotra Króla pinczery i sznaucery sędziować będzie Barbara Szczepkowska[/COLOR][/FONT] [/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='karlaaa']Przed nami 40 :( załamka
chyba na 13 mogę spokojnie przyjechać :)[/quote]

ale marudzicie ja niemal na każdej wystawie mam jakieś 50 (a czasem i więcej) psów przed sobą :eviltong:

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]A my mamy pustą skrzynke :niewiem:.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][COLOR=black]No ale czekamy... potwierdzenie z Zakopanego przyszło w poniedziałek po wystawie :cool1:.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]U nas przygotowania do wystawy idą pełną parą :diabloti:.[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='shadow9'][COLOR=black][FONT=Verdana]A my mamy pustą skrzynke :niewiem:.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][COLOR=black]No ale czekamy... potwierdzenie z Zakopanego przyszło w poniedziałek po wystawie :cool1:.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]U nas przygotowania do wystawy idą pełną parą :diabloti:.[/COLOR][/FONT][/quote]

lepiej późno niż wcale :lol:

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]A jednak dzisiaj w skrzynce znalazłam niespodziankę :cool3:. [/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][COLOR=black]Całe szczęście zgłoszenia doszły :eviltong:.[/COLOR][/FONT]

Posted

I do mnie potwierdzenie przyszło!
Numerki odbiera się na wystawie.
A może zrobimy jakąś plażę - pod warunkiem dobrej pogody - bo i ja - jak zwykle :evil_lol: - mam sporo psów przed sobą. Można się będzie spokojnie poopalać albo pogadać przy gorącej herbacie :eviltong: - tu w drugiej wersji pogodowej...

Posted

[quote name='Zuza i Noddy'][SIZE=4][COLOR=Red]Szukam transportu dla 1 osoby[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red], dokładam się do paliwa.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=Red]Bardzo mi zależy.[/COLOR][/SIZE][/quote]
Przenoszę ;)

Posted

A jak przyjadę na 11 to też mi wydadzą numerek?? Przed nami jest cała VII grupa i dopiero Goldeny także też trochę sobie poczekam. Jak miałam numerek to bez problemu przyjeżdżałam później, nie wiem jak jest w radomiu, bo jeszcze tam nie byłam