Błyskotka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 A czy będzie można liczyć na fotorelację z finałów ? Quote
IrishDevils Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Błyskotka']A czy będzie można liczyć na fotorelację z finałów ?[/quote] A no chyba można :eviltong:. Quote
Różyczka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [B]Lista przyjętych zgłoszeń na XXI Krajową Wystawę Psów Rasowych RADOM 2009 - 23.08.2009[/B] [B]Stan na 13.08.2009 - [COLOR=#cc0000][COLOR=#ff0000]Lista końcowa[/COLOR][/COLOR] [/B] [COLOR=#009900][URL="http://www.zkwp.radom.pl/formularz/lista.html"]Lista psów - Krajowa Wystawa Psów Rasowych RADOM 2009 - 23.08.2009[/URL][/COLOR] [COLOR=black]Plan sędziowania:[/COLOR] [COLOR=#009900][URL]http://www.zkwp.radom.pl/formularz/plan_sedziowania.pdf[/URL][/COLOR] Zmiany w obsadzie sędziowskiej zostały uwzględnione w planie sędziowania. [COLOR=#666666][FONT=Verdana][COLOR=purple]Zamiast Izabeli Studzińskiej sędziować będzie Anna Chlebek [/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#666666][FONT=Verdana][COLOR=purple]Zamiast Henryka Stępki III gr FCI sędziować będzie Anna Zwierzyńska [/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#666666][FONT=Verdana][COLOR=purple]Zamiast Henryka Stępki IV gr FCI sędziować będzie Piotr Król[/COLOR][/FONT][/COLOR] Quote
Cordia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 przed Nami 35 psow :shake: chyba 1 raz oczekam sie az tyle... jak mysliscie nie bedzie problemu jak sie "spoznie" :cool3: probowaliscie tak kiedys?? na radomskie wystawy?? :p bede miala psa na 'hotel' i nie chce zostawiac jej w domu. nie orientujecie sie czy wpuszcza nas z nia?? :roll: Quote
panbazyl Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cordia - z hotelowym Cię z pewnością wpuszczą! Tak myślę. Tylko miej dla niego/niej ważną książeczkę szczepień od wścieklizny. Quote
Guciek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ja ostatnio wchodziłam około 11 - od strony wjazdu na parking. Nikogo na bramce nie było, nikt nie chciał świadectwa szczepień, więc nie ma problemu. Natomiast nie wiem jak w godzinach 8-10, kiedy ktoś na bramce stoi ;) Quote
Cordia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Guciek']Ja ostatnio wchodziłam około 11 - od strony wjazdu na parking. Nikogo na bramce nie było, nikt nie chciał świadectwa szczepień, więc nie ma problemu. Natomiast nie wiem jak w godzinach 8-10, kiedy ktoś na bramce stoi ;)[/quote] Guciek wielkie dzieki :p my sie wybieramy wlasnie tak na 11 bo duzo psow przed nami :shake: Quote
Różyczka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [B][COLOR=darkred]Z przyczyn niezależnych od organizatorów nastąpiło pięć zmian w obsadzie sędziowskiej:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Zamiast Izabeli Studzińskiej molosy sędziować będzie Anna Chlebek [/COLOR][/B] [B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Zamiast Henryka Stępki III gr FCI sędziować będzie Anna Zwierzyńska [/COLOR][/B] [B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Zamiast Henryka Stępki IV gr FCI sędziować będzie Barbara Szczepkowska [/COLOR][/B] [B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Zamiast Piotra Króla boksery sędziować będzie Andreas Polgar [/COLOR][/B] [B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo][COLOR=#666666][FONT=Arial][FONT=Verdana][COLOR=indigo]Zamiast Piotra Króla pinczery i sznaucery sędziować będzie Barbara Szczepkowska[/COLOR][/FONT] [/FONT][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
karlaaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Cordia']przed Nami 35 psow :shake: [/quote] Przed nami 40 :( załamka chyba na 13 mogę spokojnie przyjechać :) Quote
agnethka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='karlaaa']Przed nami 40 :( załamka chyba na 13 mogę spokojnie przyjechać :)[/quote] ale marudzicie ja niemal na każdej wystawie mam jakieś 50 (a czasem i więcej) psów przed sobą :eviltong: Quote
Cordia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 oby pogoda dopisala, przynajmniej sie wyspimy :D potwierdzenie juzd dotarlo czekam tylko na szampon ;D Quote
Adamant Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja potwierdzenia nie dostałam :shake: choć jestem w spisie :multi: Quote
Darianna Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ja mam potwierdzenie, ale bez numerka.... Quote
agnethka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 numerki odbiera się na miejscu ;) w maju było tak samo ;) do mnie doszły 3 potwierdzenia ;) Quote
IrishDevils Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [COLOR=black][FONT=Verdana]A my mamy pustą skrzynke :niewiem:.[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]No ale czekamy... potwierdzenie z Zakopanego przyszło w poniedziałek po wystawie :cool1:.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]U nas przygotowania do wystawy idą pełną parą :diabloti:.[/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='shadow9'][COLOR=black][FONT=Verdana]A my mamy pustą skrzynke :niewiem:.[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]No ale czekamy... potwierdzenie z Zakopanego przyszło w poniedziałek po wystawie :cool1:.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]U nas przygotowania do wystawy idą pełną parą :diabloti:.[/COLOR][/FONT][/quote] lepiej późno niż wcale :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [SIZE=4][COLOR=Red]Szukam transportu dla 1 osoby[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red], dokładam się do paliwa.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]Bardzo mi zależy.[/COLOR][/SIZE] Quote
IrishDevils Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [COLOR=black][FONT=Verdana]A jednak dzisiaj w skrzynce znalazłam niespodziankę :cool3:. [/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]Całe szczęście zgłoszenia doszły :eviltong:.[/COLOR][/FONT] Quote
karlaaa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Do mnie też już doszło potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Czyli numerki odbiera się w dniu wystawy tak? Quote
panbazyl Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 I do mnie potwierdzenie przyszło! Numerki odbiera się na wystawie. A może zrobimy jakąś plażę - pod warunkiem dobrej pogody - bo i ja - jak zwykle :evil_lol: - mam sporo psów przed sobą. Można się będzie spokojnie poopalać albo pogadać przy gorącej herbacie :eviltong: - tu w drugiej wersji pogodowej... Quote
Zuza i Noddy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Zuza i Noddy'][SIZE=4][COLOR=Red]Szukam transportu dla 1 osoby[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red], dokładam się do paliwa.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]Bardzo mi zależy.[/COLOR][/SIZE][/quote] Przenoszę ;) Quote
aniada Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A jak przyjadę na 11 to też mi wydadzą numerek?? Przed nami jest cała VII grupa i dopiero Goldeny także też trochę sobie poczekam. Jak miałam numerek to bez problemu przyjeżdżałam później, nie wiem jak jest w radomiu, bo jeszcze tam nie byłam Quote
McDzik Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Szukam pieska do konkurencji Młody Prezenter, umiejącego pokazywać się z obcą osobą :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witam jesli ktos wybiera sie do Radomia z okolic Rzeszowa chetnie się dołacze - 1 osoba bez psa oczywiscie dokladam się do PALIWA Quote
Recommended Posts