Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, tylko mnie tutaj nie zakrzyczcie, ale mam taka tycią uwagę, jeśli można.
Pisząc: " [I]Zastrzegamy prawo wyboru najlepszego domu dla psa oraz [B]odmowy wydania go bez podania przyczyn",[/B] troszkę zniechęcacie potencjalnych chętnych na adopcję Frotki. :roll:[/I]Notabene śliczna sunia jest.

Posted

[quote name='mala_czarna']Dziewczyny, tylko mnie tutaj nie zakrzyczcie, ale mam taka tycią uwagę, jeśli można.
Pisząc: " [I]Zastrzegamy prawo wyboru najlepszego domu dla psa oraz [B]odmowy wydania go bez podania przyczyn",[/B] troszkę zniechęcacie potencjalnych chętnych na adopcję Frotki. :roll:[/I]Notabene śliczna sunia jest.[/quote]

A to było skopiowane z allegro jakiegoś, zaraz się zmieni

Posted

Leni, a może tak:

[quote][COLOR=black][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#808080] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=4][COLOR=#000000][B]PAMIĘTAJ PIES NIE JEST RZECZĄ
PIES KOCHA - JEST WIERNY I ODDANY[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][FONT=Verdana][B]NIE LICYTUJ - zadzwoń! - wyślij maila!
Wszystkie oferty nie poprzedzone telefonami będą usuwane[/B].[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa.
Zastrzegamy sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#000000]Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Jeżeli nie możesz, nie chcesz adoptować
NIE OBSERWUJ
w ten sposób wzbudzasz niepotrzebne nadzieje[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#000000]Aukcja wystawiona jest przez wolontariuszy, którzy nie pobierają z tego tytułu żadnych opłat.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=#000000][U]Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej[/quote][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

Jestem jestem, ale co tu pisać, jak u Frociaka nic nowego...
A ja próbuję się odzwyczajać od dogo ;)
Ale od psiaków i ogłoszeń na innych portalach się nie odzwyczaję nigdy :)

Posted

[quote name='Neczka']Jestem jestem, ale co tu pisać, jak u Frociaka nic nowego...
A ja próbuję się odzwyczajać od dogo ;)
Ale od psiaków i ogłoszeń na innych portalach się nie odzwyczaję nigdy :)[/quote]
Neczka poszłas na odwyk od dogo:cool3:a to dlaczego:roll:

Posted

Jestem....a więc Frociak przecudowny , uroczy , fantastyczny :loveu: Witaniom i miziactwom nie było końca, biegała dziś duzo po wybiegu ( zresztą codziennie biega ) z kumpelą i kumplem, lubi też sobie poleżakować w cieniu, i kopie wielki dołki ( jak to terierki :evil_lol: ) potrafi sobie zrobić podkop pod boksami i tam leży, chyba chłodu szuka. Trochę nas tym dzisiaj wystraszyła, bo wołaliśmy ją ok. 20 minut i się nie pokazała, już wybieraliśmy sie na poszukiwania Frociaka, a tu nagle spod podłogi boksów wynużyła się upaprana w ziemi mordka....:evil_lol::mad:

No to jeszcze parę foteczek miziaka:

[IMG]http://images41.fotosik.pl/168/19c96626be14eb00med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/168/db85e75d10d9d4e5med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/172/8ee0d2e6177e3f81med.jpg[/IMG]

" Wiem, że w tej siatce są parówki i proszę mnie szybciutko poczęstować " :evil_lol:

[IMG]http://images45.fotosik.pl/172/73078c12a1ff4e6f.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mala_czarna']Ekhm... Jak by to powiedzieć...
Proszę się wstrzymać z ogłoszeniami, bo załatwiam coś na PW z Neczką :oops:[/quote]
:thumbs:czekamy...........

Posted

[quote name='mala_czarna']Ekhm... Jak by to powiedzieć...
Proszę się wstrzymać z ogłoszeniami, bo załatwiam coś na PW z Neczką :oops:[/quote]

Ja też pozałatwiałam z Neczką na PW ;), i że tak sobie powiem - trzymam kciuki :lol: