Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mrowa23']ooo tak, moglabym rzec ze jakiez to zdrowe uzaleznienie ale u mnie idzie w parze z wieksza iloscia spalonych papierosow:diabloti:[/quote]

to tak jak u mnie :evil_lol:

Posted

ooo to w Poznaniu zaprszam na fajke pokoju, my sie wystawimy szybko bo ambitnie w klasie szczeniat dzieciaczki i potem mlodziez buldozer i koniec:lol: a wy z jakimi psiakami jedziecie?

Posted

[quote name='mrowa23']ooo to w Poznaniu zaprszam na fajke pokoju, my sie wystawimy szybko bo ambitnie w klasie szczeniat dzieciaczki i potem mlodziez buldozer i koniec:lol: a wy z jakimi psiakami jedziecie?[/quote]

Dzięki za zaproszenie :lol:

szpice wilcze :p

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Darianna']Ja się jeszcze zastanawiam :)[/quote]

Tak jak mówi Ola, nie ma się co zastanawiać!
Nocleg w razie potrzeby macie u nas załatwiony ;)

Ja zabieram Hawanę, Gaja pewnie też się zjawi.

Posted

bubu chyba tylko na okragla rocznice sie szarpneli na 1cwc=ch.pl w tym podejrzewam ze bedzie juz "normlanie" jak pojde jutro do zwiazku to sie zapytam:) a nam zabraknie paru dni do wieku szczeniat:angryy:

Posted

[quote name='mrowa23']bubu chyba tylko na okragla rocznice sie szarpneli na 1cwc=ch.pl w tym podejrzewam ze bedzie juz "normlanie" jak pojde jutro do zwiazku to sie zapytam:) a nam zabraknie paru dni do wieku szczeniat:angryy:[/quote]
Bardzo dziękuję za fatygę :loveu:

Posted

Przepraszam bo może to zabrzmi głupio ale czy zgłaszac można tylko przez wysłanie zgłoszenia pocztą(doc) bo jakoś nie moge znaleźć formularza zgłoszeniowego przez internet zcy tylko ja tak mam :oops:

Posted

obawiam się tego bo nie wiadomo co z potwierdzeniem bo nie biorą odpowiedzialności jakos tak się przyzwyczaiłam do tych formularzy internetowych zawsze były :p

Posted

[quote name='Kasia&Asti']Hmmmm...w tamtym roku podobała nam się ta wystawa, więc pewnie w tym też pojedziemy....;)[/quote]

To szykuje się niezła ekipa czarnych..suuper!:)

Posted

a ja mam pytanie czy bedzie przyznawany tytuł zw.polski :roll:? Wystawa CACIB zaplanowana tylko na jeden dzień - to brzmi przerażająco :evil_lol: ale Poznań z takimi halami chyba wie co robi ;)

Posted

Oczywiście, że będzie przyznawany tytuł Zwycięzcy Polski w Poznaniu :).
Informacja ta znajduje się nawet na stronie.

Poznań jest według mnie jedynym oddziałem, który może sobie pozwolić na zorganizowanie wystawy międzynarodowej w jeden dzień. Osobiście nie widzę powodu do niepokoju z tego powodu ;).

Posted

[quote name='Różyczka']Oczywiście, że będzie przyznawany tytuł Zwycięzcy Polski w Poznaniu :).
Informacja ta znajduje się nawet na stronie.

Poznań jest według mnie jedynym oddziałem, który może sobie pozwolić na zorganizowanie wystawy międzynarodowej w jeden dzień. Osobiście nie widzę powodu do niepokoju z tego powodu ;).[/QUOTE]

Dziękuje, bo jak zwykle ja informacji nie moglam odszukac :eviltong:
Osobiscie wolalabym wystawiac w sobote jak zwykle, no ale jak trzeba to trzeba :diabloti: