Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorciu jakbyś czuła się za bardzo wykorzystywana przez takie słonko jak Dzagunia to pamiętaj , ze w kazdej chwili mogę Ją adoptowac.:diabloti:To cudenko jest jakich mało.A tak na serio dobrze, ze wszystko ok.

Posted

Moni ,ty tez będziesz miała swoje cudeńko.....
a Dżaga to larwa ,zaszczaniec ,siuśmajtek i td itp :) nadal karze się nosić ,Yoko już szaleje .
Bardzo się cieszę że panienki już zdrowe :)

Posted

lubicie pomgac bbaaaaaaaaaaaa kochacie pomgac

[INDENT] [SIZE=5]zajrzyj bohaterski czyn uratował psa - spełnijmy jego marzenie [/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216272-uratowa%C5%82-psa-przed-%C5%9Bmierci%C4%85-m%C5%82ody-harcerz-zr%C3%B3bmy-mu-niepsodziank%C4%99?p=17828670#post17828670"]http://www.dogomania.pl/threads/2162...0#post17828670[/URL] [/INDENT]

Posted

Oj tak Dorciu cudeńko mam kolejne. Az jeszcze nie wierzę tak szybko to się działo.Dorcia węgiel zamówiony bo u nas juz palą i jest przyjemnie. Jak ja nienawidzę zimy , zaraz mi w głowie siedzą psiaki biedne w głowie, ze marzną.

Posted

węgiel zamówiony na czwartek ,ale się cieszę .......trudno mi na napisac jak bardzo.
Palę teraz drewnem które dostałam na wiosnę od dziewczyny z miau ,całe palety .
Jak przywieźli to aż zbaraniałam ,pod niebo ustawione ;)rozebrac to ,pociąć ...dalismy radę.
tz,mój syn z kolegą i sąsiadem.
teraz jak znalazł :)
dziekuje wam serdecznie ,dobrej nocki .
Monia ciesz się ,ciesz ,już są trzy ,przy mnie to i do 10 dobijesz :D

Posted

Dorcia nie mam nic przeciwko , tylko jak się przeprowadze na tzw "ojcowiznę" do domu z ogródkiem to do dziesiątki mozemy startowac.:diabloti:Tak się cieszę , ze wegiel już będziesz miała bo ja "zmarzła" jestem i wiem co to znaczy ciepełko w domu.

Posted

Dziewczyny poproszę nr konta dla Dorci wpłacę 50 zł niestety tyle tylko mogę mamy 2 dzieci i czynsz mi podnieśli w tym miesiącu ale tyle mogę wyskrobać. Proszę na gg 6570497, bo tam jestem codziennie. Brak konkretnego celu niech spożytkuje według własnego uznania. Dorotko czekam na listę potrzebnych rzeczy napewno coś się uzbiera.

Posted

war3pl ,dziękuję ci bardzo ,aż mi wstyd ,wiesz ja teraz już mam prawie wszystko bo jest węgiel :) a to najważniejsze i jeszcze zostało z węgla 155 zł...i mam was :)
nic więcej nie trzeba .
war3pl wysłałam pw.

dobrej nocki kochani.

Posted

Juz podaje konto Dorci bezpośrednie , mam nadzieję , ze się nie obrazi na mnie bo tego bym nie przezyła. A 50 zł to dużo i dziękujemy bardzo. Spozytkowane napewno będą na lecznicę lub karmę dla Dorcinych futerek. Jeszcze raz dziękujemy.

Posted

o Dorcia pisałyśmy jednocześnie haha. Wysłałam konto na gg.Bo oczywiście Ty napisałaś , ze juz masz węgiel i nic Ci nie potrzeba.Pieniązkiod war3pl poszły i będą w poniedziałek.

Posted

kochani ,pisałam kiedyś że pewien pan malarz namaluje mi pieska ,zrobił to :) i mam w domu 18 na 24 obraz psa na płótnie zawerniksowany ,śliczny .
Chciałam go wystawić na jakiegoś bardzo potrzebującego pieska od 100zł .
ale problem w tym że nie wiem na którego ,czy mogę prosić o pomoc ?
Proszę podrzućcie mi jakies rady ,linki itp.
namalowany piesek to Beagl.

Posted

a ja bym chciała dla jakiegoś biedaka w potrzebie ,nie mogę inaczej pomóc ,a jak czytam to serce się rozpada na tysiące kawałków ,chociaż tak bym pomogła :(
Pan malarz mieszka w Różanie pod wawą,tam ma galerie ,tak go odwiedzają .
Jego obrazy jeżdżą po świecie chociaż nie jest znany i popularny .
Pierwszy raz malował psa ;)

Posted

Ty też masz tymczasy i dobrze wiesz, że jak zaczynają chorować falami przestaje być wesoło. Napiszę brzydko, że 100 zł to jest nic jak zwierz jest chory, a dwa zwierzę, to już w ogóle.

Ja bym wystawiła na zwierzaki dorci44 :)

Ja mam teraz wyliczankę, bo z 3 psów jeden miał krwiomocz, mocz w kolorze krwi. Teraz mocz ma kolor moczu, co niestety nie świadczy o braku w nim erytrocytów. Muszę kupić paski do badania moczu i sprawdzić który, a potem zrobić mu badanie moczu z osadem.

Ja podziwiam Dorootkę. Chorujące zwierzaki,człowiek by chciał, żeby fiitra były zdrowe.

Posted

zapraszamy ....tu

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216272-uratowa%C5%82-psa-przed-%C5%9Bmierci%C4%85-m%C5%82ody-harcerz-zr%C3%B3bmy-mu-niepsodziank%C4%99[/url]

pomózmy temu co uratował psa .....

Posted

[quote name='dorcia44']nie odbierajcie mi tej odrobiny przyjemności że ja też coś mogę :-(
wskazać mi tu biedne zwierzę :mad:[/QUOTE]

Dorotko a jaka jest Twoja ulubiona rasa psa??? mam nadziej ze nie napiszesz jak ostatnio mi ktoś napisał kot :). potem wyszukaj ta rase i wybierz.

Posted

Dorota ja uważam, ze w twojej sytuacji,która nie jest za wesoła pod względem finansowym - powinnaś wystawić bazarek na twoje tymczasy. W końcu je masz, dbasz o nie, żywisz, leczysz.
To jest uczciwe. Nie bierzesz dla swoich rezydentów, tylko tymczasów.