Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wy adoptowałam 2 kociaki ,jedno tak bardzo sie pochorowało ze wraca do mnie ,podrosnie ,bo to najmniejsza kruszynka i znajde jej domek w wawie ,żeby nigdzie nie musiała daleko jeździć...
malutka tak się pochorowała że wylądowała w szpitaliku :(
nadal mam 4 kociaki do adopcji.następne czekają ,o psy nie dzwoniłam ,musze odetchnąć ,nabrac dystansu ,wygrzebać się z traumy ,fizycznie ,psychicznie ,finansowo.
dziękuję wam za wsparcie.
a na drzwiach lodówki wisi jeszcze mój liścik do syna ..cyt. UWAŻAJ JAK CHODZISZ ONA MOŻE BYĆ WSZĘDZIEJ ..to było napisane po to aby nie wszedł na Żabkę...
:(
Rower który kupiłam na allegro ,super ,może jest ciężki ale leciutki w prowadzeniu i super jeździ ,zwykły .coś w typie składaka ,tylko większy ,nasz polski Arkus.
Niesamowita ulga ,znów nie muszę dźwigać :)
jeszcze chwila laby ,to miła rzecz nic nie robić ,nigdzie się nie spieszyć i po ciemku nie chodzić.
ot tchórz się odezwał.
dobrej nocki.

Posted

Biedna kicia. Trzymam za nią kciuki. Dorotko wypoczywaj , nawet Ci nie zazdroszczę tej laby :cool3: bo wiem ,że Ci się nalezy . Mnie jak pytaja " przed czy po urlopie juz?" mówię ,ze nie mam do kogo złozyć podania o urlop. Ale tak mi sie marzy chociaz tydzień laby przy wyłączonym firmowym telefonie. Spokojnej nocki.

Posted

A co tam , ze bałagan w domu , jestem happy bo od roku nie mogłam się zabrac za naukę wstawiania banerków i fotek bo myslałam ,że jako blondynka nie dam rady , próbowałam i nie wychodziło. A teraz się zawziełam i efekt widoczny. Trochę mnie tylko oczy szczypia , ale co tam . UMIĘ!!!!!!!!!!!!!!!Dorcia Ty i len - dobre sobie. To nic nie powiem o sobie.

Posted

już chyba się odepchała :)
śliczne masz dziewczynki .
ja muszę na czyszczenie zębów z Amandą ,zapewne połowę straci ,tak jej latają ,ale to juz nie w tym miesiącu .teraz lecę ze sobą do dentysty ,az się boje co znów wymysli...
jutro mam w planie szczepienie kociaków.
Oby tylko były zdrowe.
Lusia wyniki morfologi ma dobre ,ale jej jeszcze nie zaszczepię .
Nikt jej nie chce :( lusia będzie taką kocią miniaturką.

Posted

Oj Dorciu to współczuje i Amandzie i Tobie tych przejśc . Nie martw sie Lusia znajdzie swój domek , teraz z adopcjami zastój.A ja wreszcie spakowałam paczkę Dorobelli z 2 tygodnoiwym opóznieniem, mam tylko nadzieję , ze kwota sprzedanych fantów przewyższy koszt wysyłki bo jakaś cięzkawa jest.:diabloti: Teraz kolej na psiaki z przytuliska niedaleko mnie i Dorcia znów wejdzie na tapetę. Zobaczymy jak pojdzie to co wysłałam Dorobelli.

Posted

Podziękujesz jak coś się sprzeda , mój TZ ( bo On te paczki wysyła ) stwierdził , ze kamieni musiałam dołożyc, bo takiej cięzkiej jeszcze nie wysyłał. Rozbestwił sie bo wczoraj wysyłałam kolezance z dogo 2 podkłady dremacol , wiec co one tam wazyły.:diabloti:i oczywiscie wypatrzył zapach męski i stwierdził , ze Jemu tez sie konczy :crazyeye:i mówi sie , ze kobiety są łase na kosmetyki:evil_lol:

Posted

MÓJ SYN tz. potocznie Gadziną ;) wywęszy wszystko co moje , a czytać nie łaska ;/ na ogół dzielić się muszę chyba że schowam ,jak schowam to znów nie wiem gdzie :( biedna ja biedna ;)
buziaki ,lecę do pracy.

Posted

Oj Dorciu z tym czytaniem u facetów opisów na kosmetykach to cięzka sprawa . Mój syn , chłop 20 lat prawie , ostatnio spryskał włosy "rajstopami w sprayu" bo stały tam gdzie lakier do włosów. A że rudawy wyszedł po tym zabiegu to jeszcze na mnie się wściekł.

Posted

[quote name='moni12'] Mój syn , chłop 20 lat prawie , ostatnio spryskał włosy "rajstopami w sprayu" bo stały tam gdzie lakier do włosów. [/QUOTE]

no nie mogłam, i :modla: :evil_lol:

Posted

To on powinien mieć szkołę.

Miałam z 5,6 lat.Było lato,upał. Mama piekła ciasto,bo mieliśmy mieć gości. Wpadłam do pokoju,a na stole stał szklanka z wodą i zaczęłam pić. Woda okazała się wódką,która miała być do ciasta. Zaraz leczenie, leżenie w łóżku. Potem sprawdzałam co piję ;)