dorcia44 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Wy adoptowałam 2 kociaki ,jedno tak bardzo sie pochorowało ze wraca do mnie ,podrosnie ,bo to najmniejsza kruszynka i znajde jej domek w wawie ,żeby nigdzie nie musiała daleko jeździć... malutka tak się pochorowała że wylądowała w szpitaliku :( nadal mam 4 kociaki do adopcji.następne czekają ,o psy nie dzwoniłam ,musze odetchnąć ,nabrac dystansu ,wygrzebać się z traumy ,fizycznie ,psychicznie ,finansowo. dziękuję wam za wsparcie. a na drzwiach lodówki wisi jeszcze mój liścik do syna ..cyt. UWAŻAJ JAK CHODZISZ ONA MOŻE BYĆ WSZĘDZIEJ ..to było napisane po to aby nie wszedł na Żabkę... :( Rower który kupiłam na allegro ,super ,może jest ciężki ale leciutki w prowadzeniu i super jeździ ,zwykły .coś w typie składaka ,tylko większy ,nasz polski Arkus. Niesamowita ulga ,znów nie muszę dźwigać :) jeszcze chwila laby ,to miła rzecz nic nie robić ,nigdzie się nie spieszyć i po ciemku nie chodzić. ot tchórz się odezwał. dobrej nocki. Quote
moni12 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Biedna kicia. Trzymam za nią kciuki. Dorotko wypoczywaj , nawet Ci nie zazdroszczę tej laby :cool3: bo wiem ,że Ci się nalezy . Mnie jak pytaja " przed czy po urlopie juz?" mówię ,ze nie mam do kogo złozyć podania o urlop. Ale tak mi sie marzy chociaz tydzień laby przy wyłączonym firmowym telefonie. Spokojnej nocki. Quote
dorobella Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja odpowiadam, że jestem w trakcie. Pomijam debilne komentarze "O i jaka opalenizna.Widać, że zagraniczna." Opalenizna Made in Poland, ale nie wyprowadzam z błędu. Quote
dorcia44 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 dzień dobry kobitki ,jeszcze mi 4 dni laby ,wliczając weekend. oooooo jak mało :( bo we mnie siedzi leń ;) Quote
moni12 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [IMG]http://i56.tinypic.com/j0irt3.jpg[/IMG] Quote
moni12 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 A co tam , ze bałagan w domu , jestem happy bo od roku nie mogłam się zabrac za naukę wstawiania banerków i fotek bo myslałam ,że jako blondynka nie dam rady , próbowałam i nie wychodziło. A teraz się zawziełam i efekt widoczny. Trochę mnie tylko oczy szczypia , ale co tam . UMIĘ!!!!!!!!!!!!!!!Dorcia Ty i len - dobre sobie. To nic nie powiem o sobie. Quote
moni12 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Tak Dorciu to "Twoja " Ira. A teraz moje drugie oczko w głowie. Quote
dorcia44 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 przywozimy takie biedy ,a potem jak one kwitną :) cała radość . niestety na razie będzie przestój.... Quote
dorcia44 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 piszę do ciebie i nie wiem czemu nie mogę wysłać :/ Quote
moni12 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dorciu , nie mam pełnej skrzynki, ale Twoja na full zapchana :diabloti: Quote
moni12 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [IMG]http://i54.tinypic.com/21ompeq.jpg[/IMG] Quote
moni12 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [IMG]http://i53.tinypic.com/2aiirz4.jpg[/IMG] Quote
dorcia44 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 już chyba się odepchała :) śliczne masz dziewczynki . ja muszę na czyszczenie zębów z Amandą ,zapewne połowę straci ,tak jej latają ,ale to juz nie w tym miesiącu .teraz lecę ze sobą do dentysty ,az się boje co znów wymysli... jutro mam w planie szczepienie kociaków. Oby tylko były zdrowe. Lusia wyniki morfologi ma dobre ,ale jej jeszcze nie zaszczepię . Nikt jej nie chce :( lusia będzie taką kocią miniaturką. Quote
moni12 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Oj Dorciu to współczuje i Amandzie i Tobie tych przejśc . Nie martw sie Lusia znajdzie swój domek , teraz z adopcjami zastój.A ja wreszcie spakowałam paczkę Dorobelli z 2 tygodnoiwym opóznieniem, mam tylko nadzieję , ze kwota sprzedanych fantów przewyższy koszt wysyłki bo jakaś cięzkawa jest.:diabloti: Teraz kolej na psiaki z przytuliska niedaleko mnie i Dorcia znów wejdzie na tapetę. Zobaczymy jak pojdzie to co wysłałam Dorobelli. Quote
dorobella Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziękuję Moniko :) Ja też mam taką nadzieję :) A ja byłam z moim dzieckiem u lekarza i dostał skierowanie na badania krwi. Quote
moni12 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Podziękujesz jak coś się sprzeda , mój TZ ( bo On te paczki wysyła ) stwierdził , ze kamieni musiałam dołożyc, bo takiej cięzkiej jeszcze nie wysyłał. Rozbestwił sie bo wczoraj wysyłałam kolezance z dogo 2 podkłady dremacol , wiec co one tam wazyły.:diabloti:i oczywiscie wypatrzył zapach męski i stwierdził , ze Jemu tez sie konczy :crazyeye:i mówi sie , ze kobiety są łase na kosmetyki:evil_lol: Quote
dorobella Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Faceci też są łasi na kosmetyki ;) Zauważają różne rzeczy ;) Quote
dorcia44 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 MÓJ SYN tz. potocznie Gadziną ;) wywęszy wszystko co moje , a czytać nie łaska ;/ na ogół dzielić się muszę chyba że schowam ,jak schowam to znów nie wiem gdzie :( biedna ja biedna ;) buziaki ,lecę do pracy. Quote
moni12 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Oj Dorciu z tym czytaniem u facetów opisów na kosmetykach to cięzka sprawa . Mój syn , chłop 20 lat prawie , ostatnio spryskał włosy "rajstopami w sprayu" bo stały tam gdzie lakier do włosów. A że rudawy wyszedł po tym zabiegu to jeszcze na mnie się wściekł. Quote
dorobella Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='moni12'] Mój syn , chłop 20 lat prawie , ostatnio spryskał włosy "rajstopami w sprayu" bo stały tam gdzie lakier do włosów. [/QUOTE] no nie mogłam, i :modla: :evil_lol: Quote
moni12 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dorotko tak było , On wsiekły a ja mało na ziemi nie lezałam ze smiechu jak z się z blondyna taki ryży zrobił.Szkołe dostałam jak diabli. Quote
dorobella Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 To on powinien mieć szkołę. Miałam z 5,6 lat.Było lato,upał. Mama piekła ciasto,bo mieliśmy mieć gości. Wpadłam do pokoju,a na stole stał szklanka z wodą i zaczęłam pić. Woda okazała się wódką,która miała być do ciasta. Zaraz leczenie, leżenie w łóżku. Potem sprawdzałam co piję ;) Quote
dorobella Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Paczka doszła. Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts