dorobella Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Moniko dziękuję Bazarek zapraszamy [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131041&p=7772669#p7772669[/url] Quote
moni12 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A ja dziękuję Dorobelli bo zrobiła cudnie ten bazarek , poświeciła swoj czas na foty , opisy .No i mam nadzieję , ze cos się sprzeda z tego. Quote
dorobella Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Są już pierwsi licytujący, może w poniedziałek będzie więcej- wrócą z weekendów. Quote
dorobella Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Do tej pory z licytacji jest 81 zł, może w ciągu tygodnia będzie więcej. Quote
moni12 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Uwazam , ze to i tak niezła kwota , ale oczywiscie trzymam kciuki za więcej. Dorobella od środy szykuję fanty na drugi taki ładny bazarek ( pod względem wykonania) na Twoje tymczasy m.in. Merlina. Quote
dorobella Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ja też mam nadzieję,że chociaż100 zł się uzbiera :) Dzięki Moniko. Quote
dorobella Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ukradli jej rower sk....i przez nich biedna na piechotę z transporterem ma 2 km. Ale upatrzyła rower w Legionowie,tylko nie wiem kto jej go przywiezie.Jak kupi to zęby w ścianę. Dobrze,że chociaż bazar. Quote
moni12 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dorcia jak by co to piszę ze 3 dni do Ciebie na pw i masz skrzynke zapchaną. Quote
dorcia44 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 przepraszam że się nie odzywam ,ale wszystko mi się pochrzaniło . Ukradli mi rower ,ja bez roweru jak bez ręki ,nie jestem wstanie dzwigać taki kawał drogi w dodatku przeciez ja mam nieraz 2 -3 kursy ,a z ledwością się mieszczę między jedną pracą a drugą.:( Stawy mi całkiem siadają ,kręgosłup mam w opłakanym stanie ,teraz ból umiejscowił się w prawym biodrze i promieniuje do stopy.. Jak podnosze się z łózka to jestem sztywna jak deska ,wszystko boli ,za czym się rozruszam .....Ketonal przestaje już pomagać. Pochorowały mi sie maluszki ,moja rezydentka się zatkała więc sika gdzie popadnie ,po kropli z krwią..nasikała mi dziś na plecy ;/ Maluchy już o 5rano głodne ,żarełko się pokończyło ,myślałam że dziś do hurtowni pojadę ,ale nie ,koleżanka będzie jechała dopiero za tydzień...zaczynam łapać doły niemocy :( Quote
moni12 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Dobre i tyle. Podziękuj Dorobella wszystkim , którzy tam na Miau byli na bazarku ode mnie.Teraz w kolejnosci szykuję fanty dla Ciebie Dorobella , potem jeszcze na nasze psiaki i znów pomyslę o Dorci.Zrobiłam się bardziej wymagająca wobec moich dostawców , niech mnie przekupują gratisami, wtedy mam na bazarki.:diabloti:Dorcia na ketonalu nie jedz mi zołądek rozwalił na amen, brałam najmocniejszy -Ketonal Duo , taki mi lekarz wypisuje . Moze jakaś rehabilitacja , zabiegi ...na ten kręgosłup. Quote
Monika_tbg Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 gdzię mogę znaleść nr konta wysłała bym jakiegoś grosza żeby wspomóc dorcie? Quote
dorcia44 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Monika_tbg bardzo ci dziękuję za chęć pomocy ,bardzo. moni12 ,mądra kobitka jesteś ,obrotna.a niech cię przekupują :) co do ketonalu ,nie może boleć bo nie będe mogła się ruszać ,pracować ,a bez tego nie dam rady ciągnąć swojego wózeczka z domowymi pieleszami . Na rehabilitacje nie mam czasu ...musiała bym z jednej pracy zrezygnować. Już zapisywałam się ,ale godziny nie pasują.ja robię do 12 potem od 17 . Kiedyś chodziłam na reh. 2 godziny dochodziłam do siebie...błędne koło. Quote
dorcia44 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 mam do oddania karmę dla psów ,kupiłam po okazyjnej cenie ,bardzo dobra koniec daty lub ciut przeterminowana ,jeżeli znacie komu by się przydała to dajcie znać. Quote
dorcia44 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 witam kochani . Mam tydzień wolnego od drugiej zmiany ,musiałam ,po prostu musiałam odetchnąć . Już nie miałam siły ,a tak troszkę się ogarnę i znów do zaprzęgu. Karma nadal czeka ,może znacie kogoś kto by potrzebował ?papi ,junior i psy średnie. Quote
dorobella Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Podziękuję Moniko :) Czekam jeszcze na kartoniki,spakuję, zważę i gotowe. Quote
moni12 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dorotko te małe podkłady to w kopertę bąbelkową wkładaj. Quote
dorobella Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Polowałam dzisiaj w marketach na małe kartony, szłam jak lump ;) Zaraz będę pakować. Quote
moni12 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 haha dobre. Kartonów i kartoników u mnie dostatek ,ale masz racje mogę włożyc takie rozłozone, malutkie.A ja jutro o 18 jestem umówiona na sprawdzenie domu dla szczylka z naszego schroniska. Cieszę sie bo moze psiak będzie miał dom, ale zawsze na takie p a idę z sercem na ramieniu bo to pózniej i tak wszystko wychodzi w praniu.Moje marzenie to adoptowac jeszcze jednego pasiaka , moze się spełni wkrótce, ciekawe kto mi zrobi pa?Moze Dorcia? Quote
Recommended Posts