Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]byłam i czytałam ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='Vectra']ja też ja też ja też :multi: [/quote] Dzięki dogociólki że pamiętacie o mnie chociaż ja nie odwiedzam Was....Trole to Pochłaniacze czasu :cool1: [quote name='aga1215']a ja odwrotnie - [COLOR=seagreen][B]czytałam i byłam[/B][/COLOR] :multi: Witaj Pysiu! Dobrze, że Trole dobrały sie tylko do miski a nie całego wora suchego:evil_lol:[/quote] Witaj :multi: Trole robią strajk głodowy :mad: Nie chcą namaczanego tylko suche kulki :cool1: A zupke im dopiero wstawię mięsną .... [quote name='paula_z']Pooglądałam, poczytałam :loveu: Świetnie się to czyta :razz: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg105.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg105.jpg[/IMG][/URL] :loveu: Cudna :loveu: i ta kropelka na języczku :loveu:[/quote] Paula czyżbyś twierdziła ze powinnam zostać pisarzem? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:myślałam że aparatem....:eviltong: Pysiu oglądam i czytam czytam i oglądam....:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Ja to już nie wnikam czym ona te fotki robiła bo zaczynam się czerwienić :oops::evil_lol: Trole dzisiaj zrobiły mi pobudke o....3 rano !!:angryy: Tym razem wszystkie śpiewały :placz: Nie miały wody w miskach bo je w nocy poprzewracały :cool3: Dałam im już ciężki garnek nawet ale Behemot staje łapami i naciska całym ciężarem na niego. Garnek się przewraca i cała woda wylewa się na niego ...Ma wtedy chłopak frajde a potem nie ma ...wody :angryy:Wywaliłam całe towarzystwo na przedpokój, dałam jeść co spotkało się znowu ze sprzeciwem bo karma była namoczona :cool3: Więc poddajac się o tak masakrycznej porze podałam kulki....Zostały pożarte, woda wypita a ja mogłam iść spać...Nie dane mi jednak było usnąć snem sprawiedliwego bo Trole się zagryzały, szczekały i bawiły piszczącą zabawką :razz: Teraz jestem zbolała, totalnie nieprzytomna a muszę jechać do lekarza bo mam bóle w lewym boku takie, że ledwo już zyję . Moje wykańczacze człeczke patrzą na mnie swoimi guziczkami i machają ogonkami co wywołuje u mnie natychmiastowy grymas uśmiechowy :loveu: I jak tu ich nie kochać? ;) Quote
Pegaza Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witaj Pysiu:lol: zgadzam się z Tobą jak tu nie kochać takich zbojów[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8F8.gif[/IMG] wprawdzie Ty napewno będziesz dziś nie w pełnej formie[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Zeta%201/m4.gif[/IMG]ale wybaczymy:eviltong: A ile one teraz mają tygodni? życze zdrówka w oczach:p Quote
*Ania...Niuf* Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Pysia'] Trole dzisiaj zrobiły mi pobudke o....3 rano !!:angryy: Tym razem wszystkie śpiewały :placz: Nie miały wody w miskach bo je w nocy poprzewracały :cool3: Dałam im już ciężki garnek nawet ale Behemot staje łapami i naciska całym ciężarem na niego. Garnek się przewraca i cała woda wylewa się na niego ...Ma wtedy chłopak frajde a potem nie ma ...wody :angryy:Wywaliłam całe towarzystwo na przedpokój, dałam jeść co spotkało się znowu ze sprzeciwem bo karma była namoczona :cool3: Więc poddajac się o tak masakrycznej porze podałam kulki....Zostały pożarte, woda wypita a ja mogłam iść spać...Nie dane mi jednak było usnąć snem sprawiedliwego bo Trole się zagryzały, szczekały i bawiły piszczącą zabawką :razz: Teraz jestem zbolała, totalnie nieprzytomna a muszę jechać do lekarza bo mam bóle w lewym boku takie, że ledwo już zyję . Moje wykańczacze człeczke patrzą na mnie swoimi guziczkami i machają ogonkami co wywołuje u mnie natychmiastowy grymas uśmiechowy :loveu: I jak tu ich nie kochać? ;)[/quote] Bidna Pysiulka :calus: a trole cudowne:loveu::loveu: :loveu: wracaj nam szybko do zdrówka:loveu: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Pysia']Szkoda tylko że były we wszystkie strony świata i pojedyńczo musiałam odwracać :mad::evil_lol: Nio.... Sa bardzo fajne :loveu: Lgną do ludzi i superasnie potrafią się cieszyć wpadając na człowieka z impetem słonim od razu z otwartym pyskiem pełnym rekinich ząbków :diabloti: Każdy to indywidualność ;) Basma - jest nieśmiała a przy tym przemiła i chyba najdelikatniejsza i najbardziej szczęśliwa przy człowieku. W zabawach z rodzeństwem nieubłagana ... Behemot - potrafi robić kółka ogonem z radości. Wielki żarłok i indywidualista trzymajacy się z dala od wariatek ;) Gryzie tez najmocniej i nie zna litości dla człowieka :cool3: Siostry nauczyły go świętej cierpliwości :evil_lol: Bahati - żywiołowa i radosna sunia. Chętnie śpiewa z Balladą. Druga pod względem pewności siebie. Uwielbia lizać :) Ma też niezłe pomysły.... Bahiya - łagodna i delikatna dama z uśmiechem na pysiu. Chyba najbardziej przypomina charakterem mame:loveu: Jak ją któres z Troli wyprowadzi w końcu z równowagi to spuszcza manto a potem przeprasza :evil_lol: Lubi w domu stawać na szafce przednimi łapkami i wyglądać co robimy ;) Będzie z niej Panienka z Okienka ;) Ballada- ta to jest numerantka :crazyeye: Jak nie siłą to pomysłem :mad: Ciagle zastanawiam się czy jej tata nie jest czortem :diabloti: Jest najodważniejsza, najbardziej pewna siebie a przy tym pierwsza biegnie do człowieka i juz w powietrzu zaczyna machać jęzorkiem do lizania :loveu: A jak potrafi strzelać oczami...Masakra ;)[/QUOTE] Ja bym chętnie każdego z nich Ci porwała:oops: [quote name='Pysia'] Trole dzisiaj zrobiły mi pobudke o....3 rano !!:angryy: Tym razem wszystkie śpiewały :placz: Nie miały wody w miskach bo je w nocy poprzewracały :cool3: Dałam im już ciężki garnek nawet ale Behemot staje łapami i naciska całym ciężarem na niego. Garnek się przewraca i cała woda wylewa się na niego ...Ma wtedy chłopak frajde a potem nie ma ...wody :angryy:Wywaliłam całe towarzystwo na przedpokój, dałam jeść co spotkało się znowu ze sprzeciwem bo karma była namoczona :cool3: Więc poddajac się o tak masakrycznej porze podałam kulki....Zostały pożarte, woda wypita a ja mogłam iść spać...Nie dane mi jednak było usnąć snem sprawiedliwego bo Trole się zagryzały, szczekały i bawiły piszczącą zabawką :razz: Teraz jestem zbolała, totalnie nieprzytomna a muszę jechać do lekarza bo mam bóle w lewym boku takie, że ledwo już zyję . Moje wykańczacze człeczke patrzą na mnie swoimi guziczkami i machają ogonkami co wywołuje u mnie natychmiastowy grymas uśmiechowy :loveu: I jak tu ich nie kochać? ;)[/QUOTE] A ja Ci i tak zazdroszczę:evil_lol: Behemocik pomysłowy smarkacz - wkońcu wodołaz;) Wracaj do zdrowia :p Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mają Trollęta wyczucie:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Mam różne doświadczenia z jorkami :cool3: i zabawne i z dreszczykiem - ja powiem jedno - chwała ci panie za to że jorki są takie małe :loveu: bo gdyby jorki były wielkości mojej Lalki to by było 1 na liście ras uznanych za niebezpieczne :cool3: bo ozdobnie to może i one wygladają ,ale charaktery mają dość porywcze :evil_lol: Pysiu , mój TZ już przywykł że dowiaduje się ostatni o zakupach jakie dokonuję :cool1:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja myślę ze jakby yorki były większe......to ich właściciele przejeli by się bardziej...................wychowaniem takich psów:diabloti: moja Lulka w Opolu miała koleżankę yorczkę.................i była super......bawiła sie nawet z Luska do czasu oczywioście a potem tak.............fajnie podpełzała...........i nigdy nie szczekała:shake::shake::shake: [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg66.jpg[/IMG] Jejuuuuuuuuuuuu się fajnie bawią byłam przeczytałam.................nieźle ci dają w doo..zwłaszca po nocach..............ale napewno rozbrajaja swoją sodkościa............... co do klockowej i ali.trzeba było dąć po opacie i wio..............chcą się kąpać....................niech se zrobia:eviltong::razz::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 no i nie mogłam dzisiaj do Pysiowatych Troli jechać buuuuuuuu :placz: Quote
clockwork Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg66.jpg[/IMG] co do klockowej i ali.trzeba było dąć po opacie i wio..............chcą się kąpać....................niech se zrobia:eviltong::razz::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale ja nie myśle o wchodzeniu do basenu z wodą powyżej kostek :crazyeye: :crazyeye:- mam wodofobie... nawet ta kałuża w pysiowym basenie mnie przerażała :oops: więc nie kopałabym nic a nic bo i tak nie skorzystam z zaproszenia na basen :diabloti: witanko dziołcha!!! a czy ty słyszałaś że zgubiłam sie w drodze powrotnej od ciebie?? płakałam bo nie wiedziałam gdzie mam jechać :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Cześć Pysiu! Trole cudowne... Tylko kiedy ja te zaległości nadrobię... Obejrzałam raptem 10 ostatnich stron... Quote
AlKil Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Pysia']Czyzbyś nie wiedziała ze właściciele dużych psów darzą szczególnym upodobaniem te małe ? :diabloti: Ja po szyciu fafla Zmorki też "kocham" yorki :evil_lol: Staram się trzymać od nich z daleka ;) [/quote] Nie jasne, że nie wiem, przecież nie mam dużego psa!!!:crazyeye::diabloti: ja szczególnym uczuciem dażę jamniora z sąsiedztwa... [quote name='Vectra']jestem realistką moja droga :diabloti: Bo , jak do moich rodziców przybył kilku tygodniowy Tomasz foks , to namiętnie i z wielkim zaangarzowanie "trymował" swojego tate Denisa foksa. Mam różne doświadczenia z jorkami :cool3: i zabawne i z dreszczykiem - ja powiem jedno - chwała ci panie za to że jorki są takie małe :loveu: bo gdyby jorki były wielkości mojej Lalki to by było 1 na liście ras uznanych za niebezpieczne :cool3: bo ozdobnie to może i one wygladają ,ale charaktery mają dość porywcze :evil_lol: [/quote] Kochana, ja w tym twierdzeniu posuwam się kapkę dalej. gdyby Albert miał charakter Killera, to dla własnego bezpieczeństwa chybabym musiała......:cool1: Killuś jest zabawny, uroczy, milutki, ale jak zechce walczyć ze mną, to mam wrażenie, że robiłby to do końca... mojego, albo jego.... [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]a ja myślę ze jakby yorki były większe......to ich właściciele przejeli by się bardziej...................wychowaniem takich psów:diabloti: moja Lulka w Opolu miała koleżankę yorczkę.................i była super......bawiła sie nawet z Luska do czasu oczywioście a potem tak.............fajnie podpełzała...........i nigdy nie szczekała:shake::shake::shake: [/B][/COLOR][/quote] A na ten temat mam odmienne zdanie. wszystko zależy od rozsądku właścicieli i obojętnie małego, czy dużego psa. Znam wiele dużych psów, kompletnie nie wychowanych. Małych też. Jako właścicielka jednego i drugiego pracuję nad ich charakterami tak samo. Za płotem mam 2 rotki różnych ludzi, w równym stopniu nie odpowiedzialnych, a także jednego jamniczka, właściciele jak wyżej. Temat rzeka... Pysiu ratuj!!! Tz zaczął mi wynosić meble!!! Zabiera mi fotele spod tyłka, wyrywa biurka spod rąk.... Quote
Agga Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [B][COLOR=darkgreen]Ja przepraszam Gdzie są te malutkie pieseczki. To już całkiem wielkie psy:loveu:[/COLOR][/B] Quote
Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Pegaza']Witaj Pysiu:lol: zgadzam się z Tobą jak tu nie kochać takich zbojów[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8F8.gif[/IMG] wprawdzie Ty napewno będziesz dziś nie w pełnej formie[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Zeta%201/m4.gif[/IMG]ale wybaczymy A ile one teraz mają tygodni? życze zdrówka w oczach:p[/quote] Jestem w total złej formie. Schodzi mi piasek lub mały kamyk z nerki. Bóle mam okropne a muszę robić koło Troli .....Mam dość ...Jestem zbolała i niewyspana - padam poprostu... Trole w piątek skończą 7 tygodni... [quote name='*Ania...Niuf*']Bidna Pysiulka :calus: a trole cudowne :loveu: wracaj nam szybko do zdrówka:loveu:[/quote] A wiesz że lekarz mnie dzisiaj do zawału doprowadził? Byłam u 3 lekarzy...Masakra ... [quote name='madzia i medor']Ja bym chętnie każdego z nich Ci porwała:oops: A ja Ci i tak zazdroszczę:evil_lol: Behemocik pomysłowy smarkacz - wkońcu wodołaz;) Wracaj do zdrowia [/quote] Madziu dlaczego Cię jeszcze nie ma po Trole? :diabloti: Zmieniam zdanie o Basmie:mad: To pomiot Szatana !! [quote name='aga1215']Witaj Pysiu Życzę zdrówka :buzi:[/quote] Witaj :) Życzonka się przydadzą... [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]mają Trollęta wyczucie:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Nalałam już wody do wiadra :diabloti: [quote name='BeaC']Mam różne doświadczenia z jorkami i zabawne i z dreszczykiem - ja powiem jedno - chwała ci panie za to że jorki są takie małe bo gdyby jorki były wielkości mojej Lalki to by było 1 na liście ras uznanych za niebezpieczne bo ozdobnie to może i one wygladają ,ale charaktery mają dość porywcze Pysiu , mój TZ już przywykł że dowiaduje się ostatni o zakupach jakie dokonuję [/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja myślę ze jakby yorki były większe......to ich właściciele przejeli by się bardziej...................wychowaniem takich psów moja Lulka w Opolu miała koleżankę yorczkę.................i była super......bawiła sie nawet z Luska do czasu oczywioście a potem tak.............fajnie podpełzała...........i nigdy nie szczekała:shake: [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg66.jpg[/IMG] Jejuuuuuuuuuuuu się fajnie bawią byłam przeczytałam.................nieźle ci dają w doo..zwłaszca po nocach..............ale napewno rozbrajaja swoją sodkościa............... co do klockowej i ali.trzeba było dąć po opacie i wio..............chcą się kąpać....................niech se zrobia:eviltong: [/B][/COLOR][/quote] Co do yorków to masz racje. Znam dwa normalne ale wyrosły w hodowli...niufów :evil_lol: [quote name='malawaszka']no i nie mogłam dzisiaj do Pysiowatych Troli jechać buuuuuuuu [/quote] Chcieć to móc :eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale ja nie myśle o wchodzeniu do basenu z wodą powyżej kostek - mam wodofobie... nawet ta kałuża w pysiowym basenie mnie przerażała więc nie kopałabym nic a nic bo i tak nie skorzystam z zaproszenia na basen witanko dziołcha!!! a czy ty słyszałaś że zgubiłam sie w drodze powrotnej od ciebie?? płakałam bo nie wiedziałam gdzie mam jechać [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Widzieliśmy jaka przerażona byłaś :diabloti: Teraz mówisz że sie pogubiłaś? To jak mam Ci po tylu dniach dokuczać jak to już nawet amnestia objęła :mad: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Trole cudowne... Tylko kiedy ja te zaległości nadrobię... Obejrzałam raptem 10 ostatnich stron...[/quote] Izuniu nie przejmuj się ....Ja też zaglądam tylko do siebie bo mam ...pięcioraczki!!!! Na dodatek szatańskie pomioty !!:crazyeye: [quote name='AlKil']Nie jasne, że nie wiem, przecież nie mam dużego psa!!! ja szczególnym uczuciem dażę jamniora z sąsiedztwa... Kochana, ja w tym twierdzeniu posuwam się kapkę dalej. gdyby Albert miał charakter Killera, to dla własnego bezpieczeństwa chybabym musiała......:cool1: Killuś jest zabawny, uroczy, milutki, ale jak zechce walczyć ze mną, to mam wrażenie, że robiłby to do końca... mojego, albo jego.... A na ten temat mam odmienne zdanie. wszystko zależy od rozsądku właścicieli i obojętnie małego, czy dużego psa. Znam wiele dużych psów, kompletnie nie wychowanych. Małych też. Jako właścicielka jednego i drugiego pracuję nad ich charakterami tak samo. Za płotem mam 2 rotki różnych ludzi, w równym stopniu nie odpowiedzialnych, a także jednego jamniczka, właściciele jak wyżej. Temat rzeka... Pysiu ratuj!!! Tz zaczął mi wynosić meble!!! Zabiera mi fotele spod tyłka, wyrywa biurka spod rąk....[/quote] Boszzzzzzzzzz co na tym świecie się dzieje :crazyeye: Już miałam biec na pomoc ale przypomniałam sobie że z piaskiem nie jedzie sie nad morze ;) [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Ja przepraszam Gdzie są te malutkie pieseczki. To już całkiem wielkie psy:loveu:[/COLOR][/B][/quote] Malutkie pieseczki podmienił sam Czort :razz: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Pysia'] Chcieć to móc :eviltong: [/quote] dupa dupa :eviltong: jutro Ci przywieze skrzynkę piwa i przepłuczemy nereczki :loveu: Quote
beria Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka'] jutro Ci przywieze skrzynkę piwa i przepłuczemy nereczki :loveu:[/QUOTE] Właśnie poczułam, że też mnie nera rwie :razz: W szpitalach strajkują, cała nadzieja w Waszce :placz: Quote
Pegaza Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :calus: biedna Pysia tego bólu nie zazdroszcze wracaj szybko do zdrówka:p Quote
Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka']dupa dupa :eviltong: jutro Ci przywieze skrzynkę piwa i przepłuczemy nereczki :loveu:[/quote] Gdzie dupa? :crazyeye: Potopie w workach :angryy: Wyją :angryy: Ty mi teraz z piwem wyjeżdżasz? Teraz to za późno bo leki jem :cool1: Trzebabyło wcześniej zadbać o Pysiunie :placz: [quote name='beria']Właśnie poczułam, że też mnie nera rwie :razz: W szpitalach strajkują, cała nadzieja w Waszce :placz:[/quote] To dawaj na tą krzynke bo ja teraz nie mogę....;) Wgrywam foty , potem pozmniejszam i zobaczycie kawałek dzisiejszego dnia Zmorki ;) Niespodzianka !! Quote
Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Pegaza']:calus: biedna Pysia tego bólu nie zazdroszcze wracaj szybko do zdrówka:p[/quote] Pisałyśmy posta jednocześnie.... Do zdrówka wrócę szybko bo Trole nie pozwalają mi myśleć o bólu :razz: Teraz chętnie po lekach pospałabym ale wsadziłam je do kojca w pokoju i pokazują mi pełną game dźwięków psich :cool3: Od najwyższych do najniższych :placz: Wywiozą mnie do waiatkowa:cool1: Quote
Hanna R. Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 No i załapałam sie na strone 1600 !!! Pooglądałam maluchy . Gratuluję BABCIU ! Udały się wnuczęta ! :p Quote
Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No i załapałam sie na strone 1600 !!! Pooglądałam maluchy . Gratuluję BABCIU ! Udały się wnuczęta ! :p[/quote] Ano załapałaś się ;) Witaj w krainie Czortów ....A raczej Czarownic :evil_lol: Trole zostały wimiziane i przestały wrzeszczeć ( na razie:cool3:). Wylały wode, nalałam - to zaczęły kopać w misce :shake: Teraz udają że dostają udaru cieplnego a w pokoju jest AŻ 20 st.C. Prawda ze można paść zwłaszcza jak się ma 6,5 tygodnia? :cool1: Fotki się zmniejszają a ja modle się o ładną pogode zeby odpocząć...A tu jak na złość paskudnie się zrobiło :placz: Mam papiery dla bąbli przygotowane. Teraz najbardziej mozolna praca. Chcę każdemu dać w prezencie płyte z fotkami maluchów od dnia narodzin. Trzeba powybierać najfajniesze fotki. A jest ich masa....Od jutra muszę też powoli doprowadzać dom do stanu normalnego bo jak ja przyjmę gości? :cool1: Jutro rano zaczynam szorować garaż bo Trole chętnie w nim szaleja bo spora przestrzeń a jak będzie padać to będą się nudzić.... Dobra ;) Teraz czas na ftk :) Właśnie je zmniejszam ;) Quote
aga1215 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Pysia']Ano załapałaś się ;) Witaj w krainie Czortów ....A raczej Czarownic :evil_lol: Trole zostały wimiziane i przestały wrzeszczeć ( na razie:cool3:). Wylały wode, nalałam - to zaczęły kopać w misce :shake: Teraz udają że dostają udaru cieplnego a w pokoju jest AŻ 20 st.C. Prawda ze można paść zwłaszcza jak się ma 6,5 tygodnia? :cool1: Fotki się zmniejszają a ja modle się o ładną pogode zeby odpocząć...A tu jak na złość paskudnie się zrobiło :placz: Mam papiery dla bąbli przygotowane. Teraz najbardziej mozolna praca. Chcę każdemu dać w prezencie płyte z fotkami maluchów od dnia narodzin. Trzeba powybierać najfajniesze fotki. A jest ich masa....Od jutra muszę też powoli doprowadzać dom do stanu normalnego bo jak ja przyjmę gości? :cool1: Jutro rano zaczynam szorować garaż bo Trole chętnie w nim szaleja bo spora przestrzeń a jak będzie padać to będą się nudzić.... Dobra ;) Teraz czas na ftk :) Właśnie je zmniejszam ;)[/quote] :multi: :multi: :multi: będą fotki:multi: :multi: :multi: btw - witaj w klubie "kamieniarzy" Quote
Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Coś powoli idzie to zmniejszanie :cool3: Więc na razie wstawie te co mam ;) Czyli zaległe.... Mój wiciokrzew [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg165.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg165.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg167.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg167.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg173.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg173.jpg[/IMG][/URL] I wiedźma tydzień temu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg170.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg170.jpg[/IMG][/URL] Szelmusia [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg176.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg176.jpg[/IMG][/URL] Poprawiajaca wygląd zieleni :diabloti: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg177.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg177.jpg[/IMG][/URL] Choineczka [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg178.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg178.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg179.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg179.jpg[/IMG][/URL] Pierwsza, majowa róża [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg180.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg180.jpg[/IMG][/URL] Czeresnie :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg182.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg182.jpg[/IMG][/URL] Agrest :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg183.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg183.jpg[/IMG][/URL] I znowu Szelmusia :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg184.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg184.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg185.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg185.jpg[/IMG][/URL] Szelmusia z pańciem [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg186.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg186.jpg[/IMG][/URL] A potem uciekliśmy do domu bo zrobiło się tak: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg187.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg187.jpg[/IMG][/URL] I na mój ogród spadło takie cosik :crazyeye: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg194.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg194.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg195.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg195.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg196.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg196.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg197.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg197.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg198.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg198.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg199.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg199.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg200.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg200.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg203.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg203.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jak już stopniał grad Trolki poszły na papu i qupke na dwór ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg207.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg207.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg209.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg209.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg212.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg212.jpg[/IMG][/URL] Zmorka pilnowała [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg214.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg214.jpg[/IMG][/URL] Ballada myśli [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg216.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg216.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg217.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg217.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o qrfa u mnie nie było gradu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pysia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 I dalej :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg218.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg218.jpg[/IMG][/URL] Mafia [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg219.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg219.jpg[/IMG][/URL] Siuram ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg221.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg221.jpg[/IMG][/URL] To tutaj nie powinno rosnąć [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg222.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg222.jpg[/IMG][/URL] Jakiś dzieny iglak :crazyeye: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg223.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg223.jpg[/IMG][/URL] Zmorka czyści miseczki ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg224.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg224.jpg[/IMG][/URL] A Ballada czai się na ...mnie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg225.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg225.jpg[/IMG][/URL] Zwariowane podwórko [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg226.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg226.jpg[/IMG][/URL] Jedna klęska poszła a druga przyszła :evil_lol: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg227.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg227.jpg[/IMG][/URL] Tamta była biała... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg228.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg228.jpg[/IMG][/URL] A ta? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg230.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg230.jpg[/IMG][/URL] Wygląda tak ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg235.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg235.jpg[/IMG][/URL] Zmorka nie wiem czemu zadowolona :roll: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg231.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg231.jpg[/IMG][/URL] Chyba nie dlatego.... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg232.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/6tyg232.jpg[/IMG][/URL] Gdyby ktoś pytał to wspólne siły wroga napierają na szafke która grodzi kojec....Wrzeszczy przy tym ta sił.... Wywiozą mnie do domu wariatów :shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts