Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pępek świata ....bo plumknę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
A co? :mad: Nie podoba się coś? :mad: Hem? :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Wow, to ciekawie u Was :-o:-o[/quote]
Ciekawie ....Zeszłabym na zawał :roll: Ale teraz napisałam pozew o odszkodowanie za wyrządzone mi krzywdy psychiczne ( trauma)i fizyczne ( skamienienie mięśni szyi ) oraz za poniesione przeze mnie koszty ( woda, papier toaletowy, stoperan....):diabloti:

[quote name='Vectra']u mnie Pysiu tak trzepło że nie było znowu prądu ....
co się dzieje na tym świecie , nigdy takich huraganów z burzami , piorunami , gradem , deszczem nie było.Normalnie szok słońce na niebie i za chwile pierdut piorun , czarna chmura , wicher , grad .... i znowu słońce .........[/quote]
W moim pępku świata wymieniali wszystkie kable i jakoś tak przymocowali elegancko że tornado im krzywdy nie zrobiło :multi: A prąd był nawet podwójny bo i w gniazdkach i na niebie.:evil_lol:
A co się dzieje? Poprostu...Ocieplenie klimatu :shake:

Posted

[quote name='Pysia']Kobieto ależ ja mieszkam kurna pośrodku 3 dużych miast !! Sosnowca, Dabrowy Górniczej i Będzina :) Z czwartej strony są Psary... Toż to pępek świata :evil_lol: Na dodatek przez moją wieś przejeżdżają wszystkie autobusy podmiejskie...Jakieś naście numerów ;)[/quote]
Niemożliwe to mieszkasz niedaleko mnie:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']u mnie Pysiu tak trzepło że nie było znowu prądu ....
[/quote]

[B]czy ty musisz mieć wszystko tak jak ja? :cool1: :cool1: [/B]
[B]u mnie też padł prądna jakiś czas :cool1: :cool1: [/B]

Posted

Cześć Pysiasta :p

[quote name='Pysia']Ale wiecie jaki to był widok? Dwaj faceci na dachu na fruwajacej papie a nad nimi fono-błyski :crazyeye:[/quote]
Trza się było za aparat łapać :diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Niemożliwe to mieszkasz niedaleko mnie:cool1:[/quote]
Możliwe :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]czy ty musisz mieć wszystko tak jak ja? :cool1: :cool1: [/B]
[B]u mnie też padł prądna jakiś czas :cool1: :cool1: [/B][/quote]
Padł ale wstał rozumiem ? :diabloti:
A jak tam miodek? :evil_lol:

[quote name='LAZY']Hej, hej! Trolaki, trolaki, prześliczne psie dzieciaki!!! Są boskie!!!:loveu:[/quote]
Jedna Trolka właśnie zaatakowała mnie :mad: Zostałam złapana a potem rozszarpana :diabloti:Nie mam twarzy już wcale :evil_lol:Nie mówiąc o demolce kojca i o wielkich ucieczkach :mad: Już teren poza kojcem nie jest straszny :cool1: Biedny człowiek sobie siedzi i niczego się nie spodziewa a tu nagle hlas !! I igły wampira wpijają się w Twoją stope :-oA to tylko uroczy, machający ogonkiem Trol z debilnym zmorkowym uśmiechem na pysku :mad::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Pysia']

A jak tam miodek? :evil_lol:

[/quote]

pyszny był :diabloti: :diabloti: kac nadszedł dopiero następnego dnia popołudniu :diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Pysiasta :p

Trza się było za aparat łapać :diabloti:[/quote]
Później pomyślałam z żalem że kamery nie załączyłam :cool1: Ale wtedy to tylko pragnęłam aby oni natychmiast znaleźli się z dala od tego dachu. I nic to ze są obcymi ludźmi.... Później śniły by i się koszmary a lubię spokojnie spać ;) I tak mnie coś przed snem próbuje zlikwidować łapiac zębami za gardło :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Później pomyślałam z żalem że kamery nie załączyłam :cool1: Ale wtedy to tylko pragnęłam aby oni natychmiast znaleźli się z dala od tego dachu. I nic to ze są obcymi ludźmi.... Później śniły by i się koszmary a lubię spokojnie spać ;) I tak mnie coś przed snem próbuje zlikwidować łapiac zębami za gardło :evil_lol:[/quote]
[IMG]http://fun4all.friko.pl/gg/smiech2/rotfl2.gif[/IMG][IMG]http://fun4all.friko.pl/gg/smiech2/rotfl2.gif[/IMG][IMG]http://fun4all.friko.pl/gg/smiech2/rotfl2.gif[/IMG] [B]SZCZĘKI 5. A SĄSIADAMI TO SIE NIE PRZEJMUJ:cool3: PEWNIE CHCIELI NAUCZYĆ SIĘ LATAĆ I ZASTĄPIĆ BOCIANY:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Vectra']pyszny był :diabloti: :diabloti: kac nadszedł dopiero następnego dnia popołudniu :diabloti:[/quote]
Kac był przyjaźnie nastawiony czy złowrogi?:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1'][IMG]http://fun4all.friko.pl/gg/smiech2/rotfl2.gif[/IMG][IMG]http://fun4all.friko.pl/gg/smiech2/rotfl2.gif[/IMG][IMG]http://fun4all.friko.pl/gg/smiech2/rotfl2.gif[/IMG] [B]SZCZĘKI 5. A SĄSIADAMI TO SIE NIE PRZEJMUJ:cool3: PEWNIE CHCIELI NAUCZYĆ SIĘ LATAĆ I ZASTĄPIĆ BOCIANY:diabloti: [/B][/quote]
Dokładnie :diabloti: Szczęki V :evil_lol: Teraz jest cichutki bunt bo przeszkadzam im spać ;) Najpierw uczę ze w nocy się śpi a potem daję zły przykład :roll: Niekawe czy w przyszłości odbije się to na ich psychice :evil_lol:
Idę spać:) Dobranoc :)

Posted

Dzień dobry!!!! :lol::lol::lol:
Jak tam dziś kochane Trole? Zjadły Cię do końca, czy oszczędziły chociaż palce byś mogła coś napisać????:loveu:

Posted

.[COLOR=DarkRed][B]...witam Cię Pysiowa................ty cos strasznie wrażliwa jesteś.......trzeba zachować zimna krew.............a nie zdzierać swoje gardziołko:razz:[/B][/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Dzień dobry!!!! :lol::lol::lol:
Jak tam dziś kochane Trole? Zjadły Cię do końca, czy oszczędziły chociaż palce byś mogła coś napisać????:loveu:[/quote]
Dzień Dobry!!
Trole w nocy spały więc mnie oszczędziły :evil_lol:

[quote name='BeaC'].[COLOR=DarkRed][B]...witam Cię Pysiowa................ty cos strasznie wrażliwa jesteś.......trzeba zachować zimna krew.............a nie zdzierać swoje gardziołko:razz:[/B][/COLOR]:diabloti:[/quote]
Śmiej się śmiej a ja horror przeżyłam ;)

Pogoda jest świetna :multi: Trole idą na dwór :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)wpadłam zapytać ...czy masz światło:razz:...bo u mnie nie ma ciepłej wody:placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Mam światło, gaz, ciepłą wode i w ogóle full wypas :diabloti:
Jestem złośliwa- prawda? :evil_lol:

[quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Pysiu:multi:
Jak trole na dwór to ja czekać na fotki:cool3: :loveu:[/quote]
Trole były na dworze :) Ballada, Behemot i Bahiya były bardzo zadowolone :multi: Bahati w domu taka kozaczka a na dworze spęczała ;) A Basma biedna bała się :roll: Muszę nad Basmą popracować teraz bo skupiłam się najpierw na Behemocie, potem na Balladzie bo panikara z niej była a ze Basma najszybciej łapała kontakt i w ogóle nie miałam do niej zastrzeżeń to miała tylko tradycyjne ćwiczenia.... No a teraz trzeba jej poprawić pewność siebie ;) Po przyjściu do domu Basma od razu zaczęła szaleć :evil_lol: Bahati zaprotestowała wrzeszcząc bo dopiero zaczęła się oswajać ;) Teraz szczeka na mnie :mad: Fotek narobiłam kilka ale nie wiem jaka jakość bo ustawione było na focenie w pomieszczeniu :evil_lol: Jeżeli tylko będzie coś widać to wstawię :) Tylko coś zjem....

Posted

[quote name='Pysia']Mam światło, gaz, ciepłą wode i w ogóle full wypas :diabloti:
Jestem złośliwa- prawda? :evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]skąd w tobie tyle złośliwości:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Trole były na dworze :) Ballada, Behemot i Bahiya były bardzo zadowolone :multi: Bahati w domu taka kozaczka a na dworze spęczała ;) A Basma biedna bała się :roll: Muszę nad Basmą popracować teraz bo skupiłam się najpierw na Behemocie, potem na Balladzie bo panikara z niej była a ze Basma najszybciej łapała kontakt i w ogóle nie miałam do niej zastrzeżeń to miała tylko tradycyjne ćwiczenia.... No a teraz trzeba jej poprawić pewność siebie ;) Po przyjściu do domu Basma od razu zaczęła szaleć :evil_lol: Bahati zaprotestowała wrzeszcząc bo dopiero zaczęła się oswajać ;) Teraz szczeka na mnie :mad: Fotek narobiłam kilka ale nie wiem jaka jakość bo ustawione było na focenie w pomieszczeniu :evil_lol: Jeżeli tylko będzie coś widać to wstawię :) Tylko coś zjem....[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:poczywiści foty robiłas:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej Pysiu! Już najedzona, to prosimy o fotki:loveu:[/quote]
Jestem najedzona i narobiona.... A na fotki muszę ieć wene ;) Wena to teraz u mnie czas - a ten jest deficytowy jak kasa w naszym rządzie :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kruca bomba :wallbash: gdzieś cie pominęłam z powitaniem prawie łikendowym....

qrna... witanko Pysiu z ekipą [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie rozbij sobie łebka o tą ściane :diabloti:
Witaj i przybywaj :mad:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:poczywiści foty robiłas:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Robiłam czy nie robiłam....Nie pamiętam :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Pysiu zjadłaś już:razz::evil_lol:[/quote]
Zjadłam :eviltong:

Dobra wstawię tylko dajcie mi czas :cool1: