Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Jaśniej, jaśniej poproszę:diabloti:[/quote] Dobra :diabloti: Uważam ze lansowanie swojego cukierkowego ciała nic Ci nie da na dogo bo tu prawie same kobiety :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dziś nie... mam ważną misje do spełnienia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ychy :diabloti: [quote name='AlKil'][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/19kw51.jpg[/IMG] Dzień dobry! Jaką małą łapeczkę ma Zmorka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Jakoś tak dopiero jej rośnie teraz :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='AlKil'][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/19kw51.jpg[/IMG] Dzień dobry! Jaką małą łapeczkę ma Zmorka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Zmora zjadła szczeniaka!!! :angryy: ino łapki wystają.... :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia'] Ychy :diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co yhy... [/B][COLOR=DeepSkyBlue]zemrzony kolega jest ważniejszy... dziś pożegnalny koncert :-( więc termin mi nie pasi :shake: [/COLOR][B] bydymy w najbliższym wolnym terminie oby cwaj do qpy z Alą :cool1: drżyj kobieto :diabloti: P.S. zauważyliście że od kąd są zmorki-juniorki nikt nie użył słowa PIĘKNA PYSIU??!! :p nooo... kochana...[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] zejszłaś na drugi plan... :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Dobra :diabloti: Uważam ze lansowanie swojego cukierkowego ciała nic Ci nie da na dogo bo tu prawie same kobiety :diabloti: [/QUOTE] Padłam:mdleje::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Zmora zjadła szczeniaka!!! :angryy: ino łapki wystają.... :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przecież musi coś jeść bo karmi :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co yhy... [/B][COLOR=DeepSkyBlue]zemrzony kolega jest ważniejszy... dziś pożegnalny koncert :-( więc termin mi nie pasi :shake: [/COLOR][B] bydymy w najbliższym wolnym terminie oby cwaj do qpy z Alą :cool1: drżyj kobieto :diabloti: P.S. zauważyliście że od kąd są zmorki-juniorki nikt nie użył słowa PIĘKNA PYSIU??!! :p nooo... kochana...[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] zejszłaś na drugi plan... :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cholera ja nie wiem czy Ty serio czy nie :mad: Co do mojej piękności to dzięki za przypomnienie :diabloti: Lecę zadbać o siebie :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Padłam:mdleje::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jeżeli uważasz że Cię podniose to się grubo mylisz :shake: Mogę Cię najwyżej wrzucić do dziury wykopanej przez Zmoroszelmy abyś nie cierpiała :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia'] Jeżeli uważasz że Cię podniose to się grubo mylisz :shake: Mogę Cię najwyżej wrzucić do dziury wykopanej przez Zmoroszelmy abyś nie cierpiała :diabloti:[/QUOTE] Sama wstałam:obrazic: I sobie moje cukierkowe ciałko poobijałam:diabloti: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Sama wstałam:obrazic: I sobie moje cukierkowe ciałko poobijałam:diabloti:[/quote] I dobrze Ci tak :diabloti: Sama powinnaś wiedzieć ze padać należy wyłącznie na łóżko :diabloti: Quote
Nugatowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']P One są ciężkostrawne :diabloti: Jak raz je zjesz to potem siadają tak na żełądku że problem jest o nich zapomnieć :evil_lol: A wiesz że z seterką tylko irlandzką 15 metrów od wody zamieszka jedna z dziewczynek? :multi: Stara rura to i Bilobil by się przydał :diabloti:[/quote] Super Niuf i seter plus WODA to najlepsze połaczenie !!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']I dobrze Ci tak :diabloti: Sama powinnaś wiedzieć ze padać należy wyłącznie na łóżko :diabloti:[/QUOTE] Teraz będę już wiedzieć:shake: :shake: :shake: I od teraz zawsze, ale to zawsze będę słuchać rad babci:grins: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia'] Cholera ja nie wiem czy Ty serio czy nie :mad: Co do mojej piękności to dzięki za przypomnienie :diabloti: Lecę zadbać o siebie :evil_lol: [/quote] [COLOR=Cyan]serio... tym razem serio niestety... rano wszyscy żegnali kolege, a nam praca nie pozwoliła, wieczorem koncert pożegnalny... nie współczuj... takie życie ... biedny, czy bogaty, dobry czy sqr... , i tak każdy trafi do piachu :-( [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]upiększyłaś sie?? :cool3: poka... [/B][/COLOR][/FONT] [/COLOR] Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Nugatowa']Super Niuf i seter plus WODA to najlepsze połaczenie !!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Obawiam się troszke że małą Zmorke zamęczy ta seterka :roll: [quote name='madzia i medor']Teraz będę już wiedzieć:shake: :shake: :shake: I od teraz zawsze, ale to zawsze będę słuchać rad babci:grins:[/quote] Punkt 1. Pysia ma zawsze racje Punkt 2. Jeżeli uważasz że Pysia nie ma racji patrz punkt 1 :diabloti: [quote name='clockwork'][COLOR=Cyan]serio... tym razem serio niestety... rano wszyscy żegnali kolege, a nam praca nie pozwoliła, wieczorem koncert pożegnalny... nie współczuj... takie życie ... biedny, czy bogaty, dobry czy sqr... , i tak każdy trafi do piachu :-( [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]upiększyłaś sie?? :cool3: poka... [/B][/COLOR][/FONT] [/COLOR][/quote] Smutne....:-( Jam mam Ci pokazać że się upiększyłam :crazyeye: Oprócz mnie nikogo nie ma w domu :evil_lol: Chyba ze mi Zmorka albo Szelma fote strzelą :diabloti: Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysiu, mierzyłam Alberta ok 76 cm w kłębie.:cool3: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='AlKil']Pysiu, mierzyłam Alberta ok 76 cm w kłębie.:cool3:[/quote] To tez jest wielki :p Wypcham Behemota :mad: Po jedzonku uporczywie właził do kąta a potem piszczał :-o Jak go brałam i kładłam w inne miejsce to wracał znowu :mad: W końcu se dałam spokój a on po kilku sekundach wrzasków usnął sobie w tym kącie smacznie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysiu przyszłam oznajmić, że zabieram sie za ciąg dalszy trylogii, tzn. Twojej galerii:grins: Quote
PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Umarlam na widok tych maluchow :mdleje: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']To tez jest wielki :p [COLOR=red]Wypcham Behemota[/COLOR] :mad: Po jedzonku uporczywie właził do kąta a potem piszczał :-o Jak go brałam i kładłam w inne miejsce to wracał znowu :mad: W końcu se dałam spokój a on po kilku sekundach wrzasków usnął sobie w tym kącie smacznie :evil_lol:[/quote] [B]zartujesz.....???[/B] [B]daj dzieciakowi spokoj.....:loveu: [/B] [B]miał koncepcje na wygodne spanie...a Ty mu przeszkadzasz[/B] Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:multi::multi::multi:mój Behemocik:loveu:prawdziwne indywiduum;)[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Pysiu przyszłam oznajmić, że zabieram sie za ciąg dalszy trylogii, tzn. Twojej galerii:grins:[/quote] No to masz co czytać :evil_lol: [quote name='PIKA']Umarlam na widok tych maluchow :mdleje: :loveu:[/quote] Zamkną mnie :placz: Jestem sprawcą śmierci swojej własnej babci :placz: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]zartujesz.....???[/B] [B]daj dzieciakowi spokoj.....:loveu: [/B] [B]miał koncepcje na wygodne spanie...a Ty mu przeszkadzasz[/B][/quote] Czy ja kiedykolwiek żartowałam? :diabloti: [quote name='bonita'][B]Cześć Pysiu Mysiu upiększona :)[/B][/quote] Cześć i czekam na Ciebie ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:multi::multi::multi:mój Behemocik:loveu:prawdziwne indywiduum;)[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] To indywiduum pcha się do najlepszych cycków jak taran :mad: Obojętne do którego go przyłożę to on i tak ląduje przy najlepszym i odpycha swoje siostry :cool1: Nie ma w sobie za grosz kultury - taki sobek :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']No to masz co czytać :evil_lol: Zamkną mnie :placz: Jestem sprawcą śmierci swojej własnej babci :placz: :evil_lol: Czy ja kiedykolwiek żartowałam? :diabloti: [B][COLOR=red]nie..nie.nie..Ty jestes zazwyczaj smiertelnie powazna....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]nie wiem skad mi taki glupi zart przyszedl do glowy.....:razz: :diabloti: [/COLOR][/B] Cześć i czekam na Ciebie ;) To indywiduum pcha się do najlepszych cycków jak taran :mad: Obojętne do którego go przyłożę to on i tak ląduje przy najlepszym i odpycha swoje siostry :cool1: Nie ma w sobie za grosz kultury - taki sobek :evil_lol:[/quote] [B]nio wiesz cos po ciostko- siostrze ma w sobie.....[/B] [B]tu nie chodzi o kulture tylko o prawa dzungli.....:loveu: [/B] Quote
Paula Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']To indywiduum pcha się do najlepszych cycków jak taran :mad: Obojętne do którego go przyłożę to on i tak ląduje przy najlepszym i odpycha swoje siostry :cool1: Nie ma w sobie za grosz kultury - taki sobek :evil_lol:[/quote] Imię zobowiązuje ;) Cześć Pysiu :multi: Quote
anetta Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Aaaaaaaaaa [img]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/19kw63.jpg[/img] :mdleje::mdleje::iloveyou: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pozwoliłam sobie wkleić:loveu: Tak dla porówniania:loveu: [img]http://img166.imageshack.us/img166/3756/niufki166va.jpg[/img] Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nio wiesz cos po ciostko- siostrze ma w sobie.....[/B] [B]tu nie chodzi o kulture tylko o prawa dzungli.....:loveu: [/B][/quote] Znowu gad jeden odepchnął siostre od cyca :mad: [quote name='paula_z']Imię zobowiązuje ;) Cześć Pysiu :multi:[/quote] Skubaniec za bardzo się wczuwa :evil_lol: Zrobiłam kilka fotek ;) Zaraz wrzuce na kompa i pozmniejszam :) Moze uda mi się tym ruchliwym bestiom zrobić na kanapie kilka jeszcze :cool1: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dobra, doszłam do 100 strony:mdleje::mdleje: Przeczytałam nawet, jak chciałaś je topić w worku na suszone grzyby:diabloti: Babciu Pysiu, cz Ty Ty masz może obecne zdjęcia gremlinów z poprzedniego miotu:razz: Quote
Recommended Posts