Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jako iż wrócili nam dogo- skorzystam z jakże niesamowitej okazji i przywitam się z Pania Pysią i zmoroszelmami :multi::multi::multi:

nadrobiłam całe 7 stron, czytałam o jeżu (jeżu maluusieńki!! :diabloti:) i o kocie i o terrorystkach niufach... ale masz wesoło!!! :eviltong: wiem też o nowych karniszach i o firance która pogniotła sie w praniu i trza prasować... a to całe 8 metrów...

ide dalej póki admin miłosierny i obdażył nas dogo... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]a i mały lansik...bo nie wiem czy dochodza te maile do Ciebie czy nie...:cool3: [/B]
[B]nie mam raportów ze smsy dotrały:diabloti: [/B]
[B]wiec informuje uroczyscie ze kolejne fociaki z niedzielnego spacerku wstawione.....i zapraszam..:loveu: .[/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jako iż wrócili nam dogo- skorzystam z jakże niesamowitej okazji i przywitam się z Pania Pysią i zmoroszelmami :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nadrobiłam całe 7 stron, czytałam o jeżu (jeżu maluusieńki!! :diabloti:) i o kocie i o terrorystkach niufach... ale masz wesoło!!! :eviltong: wiem też o nowych karniszach i o firance która pogniotła sie w praniu i trza prasować... a to całe 8 metrów...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ide [COLOR=red]dalej póki admin miłosierny i obdażył nas dogo[/COLOR]... [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B][COLOR=red]a to juz zaczynamy sie modlic do admina???:roll: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ofiary tez skladamy????:crazyeye: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]jak idziesz dalej to zapraszam..... do nas.....:loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]u nas bardzo grzecznie....[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a to juz zaczynamy sie modlic do admina???:roll: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]jak idziesz dalej to zapraszam..... do nas.....:loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]u nas bardzo grzecznie....[/COLOR][/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ofiary to jakie ....czyżby w naturze:diabloti:

A pysiu .....olej firany......nie prasuj ...zrób takie pogniecione...praktyczniejsze
Fajnie miał się Tommy ...nie powiem
[/I][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a to juz zaczynamy sie modlic do admina???:roll: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]u nas bardzo grzecznie....[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
nie bede sie modlić!!! do nikogo!!! nawet do admina!!! :diabloti:
ofiary też nie dam!!! egoistka jesiem!!! :diabloti:
mogę wziąć jak bedzie miał nadmiar :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

mogę wziąć jak bedzie miał nadmiar :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I];)[COLOR=Red]masz na myśli te z koszyczka[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)[COLOR=Red]masz na myśli te z koszyczka[/COLOR][/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]obudziłam sie... tak.. własnie te z koszyczka... bo te one tak smiecą- nawrzucaja jakis papierów do koszyczka, więc ja posprzatam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Czesc Pysiu :multi:
[quote name='Pysia']Jego oczy były większe od szklanki :diabloti: [/quote]
A to mozliwe, zeby byly jeszcze wieksze ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/29mc71.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/29mc71.jpg[/IMG][/URL]
Kicius mial farta :p Dzielnych masz sasiadow :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Szelma ty potforze jak mogłas chcieć zjeśc kota. CO ty Alf jestes?[/B][/COLOR][/quote]

[B]oj Aga co Ty..Alf to uważał ze najlepszy kot to smazony kot...[/B]
[B]Tommy sie nie kwalifikował...:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie po ciężkim czasie :multi: Dogo znikło i nastał ból i łzy :evil_lol:
Opowiem Wam wczorajszą przygode Tommyego :cool3:
Sprzątałam...Tommy z nudów postanowił pozwiedzać dom. Najpierw towarzyszył mi przy zmianie firan w sypialni skutecznie "pomagając". Przegoniłam zbója :diabloti: [B]Powiesiłam firanki, potem się ubrałam.[/B] Tommy w tym czasie usnął sobie na łóżku zmęczony pracą :mad: Wyfiołkowałam się, wystroiłam i wyszłam z domu. Zaraz przyszedł Karol i jak to zawsze robi wypuścił najpierw Szelme na dwór. Włozył słuchawki na uszy i dawaj z muzyką :cool1: A Tommy zwiedzał plac ....
Nie pytajcie jak i kiedy wyszedł bo pewnie pozostanie to dla nas wszystkich tajemnicą :roll:
Jako że ja mam strasznie głosne psy które ciągle szczekają- w duchu oczywiscie - to 14-letniego sąsiada Michała zainteresowało wydobywanie się głosu z gardła Szelmy. Zajrzał na nasz plac i powiało mu grozą. Nasz kotek siedział wciśnięty za wiklinowy kosz z kwiatkiem a czarny wielki potwór szczekał na niego :-o Wołał, gwizdał, rzucał kamieniami - nic! Bojąc się psów zrobił strasznie odważną ( głupią czytaj ) rzecz. Przeskoczył płot, złapał Szelme i ją trzymał. Drugi sąsiad dzwonił wideofonem, darł się , walił w brame ale nikt nie wychodził :angryy: Karol sobie słuchał muzyki :mad: Drugi wybawca tez przeskoczył przez płot i pobiegł do domu.
Karol wystraszony wział kota na ręce. Tommy był tak uślimany że aż się kleił. Jego oczy były większe od szklanki :diabloti: Po tej ślinie wiem że w pysku Szelmy był ....:crazyeye:
Nasz kot spojrzał śmierci w oczy i...przezył :crazyeye::multi::loveu: Szelma mnie zadziwiła :loveu:
Dodam że ta franca Tommy żadnej traumy nie przezył bo juz za chwile latał po domu z podniesionym ogonem i kradł żabki TZtowi z nowego karnisza :evil_lol:[/QUOTE]
A mi się wielce dziwiła, że ja nago przed dogo siedzę:crazyeye: A sama w oknie paraduje, jak na plaży dla naturystów:diabloti:

A tak wogóle fajna opowieść:razz: :p

Posted

[quote name='madzia i medor']A mi się wielce dziwiła, że ja nago przed dogo siedzę:crazyeye: A sama w oknie paraduje, jak na plaży dla naturystów:diabloti:

A tak wogóle fajna opowieść:razz: :p[/quote]

[B]Madzia a kuku:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']ale nie publicznie :obrazic:[/quote]
A tu jest publicznie??????

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a to juz zaczynamy sie modlic do admina???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ofiary tez skladamy????[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]jak idziesz dalej to zapraszam..... do nas.....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]u nas bardzo grzecznie....[/COLOR][/B][/quote]
Ofiary będziemy składać z ludzi :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]a ofiary to jakie ....czyżby w naturze:diabloti:

A pysiu .....olej firany......nie prasuj ...zrób takie pogniecione...praktyczniejsze
Fajnie miał się Tommy ...nie powiem
[/I][/B][/quote]
Nie oleję bo matka do mnie w święta przyjdzie....Koniec świata ....

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no wlasnie pytam.......jakie?????[/B]
[B]z ludzi?[/B]
[B]w naturze? [/B][/quote]
Pewnie z ludzi ...

[quote name='dealer'][B]Witaj Pysiowa [/B]
[B]nie rozpisuje sie bo traume mam......znikajace posty mnie przerazaja.....[/B][/quote]
A mnie bawią ;)

[quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Pysiu:loveu: może Szelma poczuła zapach Pysi na futerku kotecka i postanowiła go tylko obślinić:razz: :p[/quote]
Nic z tego. Dzisiaj dowiedziałam się z pierwszych ust jak to było tak do końca...

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
nie bede sie modlić!!! do nikogo!!! nawet do admina!!!
ofiary też nie dam!!! egoistka jesiem!!! :diabloti:
mogę wziąć jak bedzie miał nadmiar :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nosz taka stara a taki bunt nadal w niej :crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I][COLOR=Red]masz na myśli te z koszyczka[/COLOR][/I][/B][/quote]
Pewnie o jajkach mowa :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]obudziłam sie... tak.. własnie te z koszyczka... bo te one tak smiecą- nawrzucaja jakis papierów do koszyczka, więc ja posprzatam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Chyba jestem przemęczona...
[quote name='AlKil']Cześć Pysiu prasująca firanki...:lol:[/quote]
Nie prasuję ...teraz znaczy ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]Pysia nie prasuj ......dogo jeszcze działa:evil_lol:[/I][/B][/quote]
Madzia od Medora zapytała mnie czy działa to wlazłam zobaczyć :)

[quote name='paula_z']Czesc Pysiu :multi:

A to mozliwe, zeby byly jeszcze wieksze ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/29mc71.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/29mc71.jpg[/IMG][/URL]
Kicius mial farta :p Dzielnych masz sasiadow :evil_lol:[/quote]
Wygląda na to że sasiad miał farta :evil_lol:

[quote name='Agga'][COLOR=DarkGreen][B]Szelma ty potforze jak mogłas chcieć zjeśc kota. CO ty Alf jestes?[/B][/COLOR][/quote]
Jakby chciała toby zjadła....

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]oj Aga co Ty..Alf to uważał ze najlepszy kot to smazony kot...[/B]
[B]Tommy sie nie kwalifikował...:diabloti: [/B][/quote]
Racja :)

[quote name='madzia i medor']A mi się wielce dziwiła, że ja nago przed dogo siedzę:crazyeye: A sama w oknie paraduje, jak na plaży dla naturystów:diabloti:

A tak wogóle fajna opowieść:razz: :p[/quote]
No cóz...Jakby tu powiedzieć :oops:

[quote name='dealer'][B]Madzia a kuku:diabloti: [/B][/quote]
Na muniu?

Posted

[quote name='Pysia']Nic z tego. Dzisiaj dowiedziałam się z pierwszych ust jak to było tak do końca...[/quote]
No jak bylo? Pisz publicznie :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer'][B]Madzia a kuku:diabloti: [/B][/QUOTE]
:mdleje: Wymiękam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Pysia']

No cóz...Jakby tu powiedzieć :oops:

[/QUOTE]

Ładnie, bardzo ładnie:razz: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']:mdleje: Wymiękam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[/quote]

Madzia jest na mietko! Madzia jest na mietko!:diabloti:

Halooooo Madziaaaaa:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']Halo Pysia to jak w koncu z tym zjadaniem kota bylo?:razz:[/quote]
Zaraz wyskrobię wsio jak na spowiedzi ;)

[quote name='paula_z']No jak bylo? Pisz publicznie :evil_lol:[/quote]
Nie wiem czy mogę bo się boję ze Weszka mnie poda o zniesławienie :-o

[quote name='madzia i medor']:mdleje: Wymiękam:evil_lol:

Ładnie, bardzo ładnie:razz: :diabloti:[/quote]
Nie bądź taka miętka :diabloti:

[quote name='dealer']Madzia jest na mietko! Madzia jest na mietko!:diabloti:

Halooooo Madziaaaaa:diabloti:[/quote]
Madzia jest miętki członek dogo :diabloti::evil_lol:

Z Tommym było tak....
Kot siedział pod koszem i darł się jakby go ze skóry obdzierali :cool1: Szelma chodziła sobie nieopodal udając głuchą ;) Michał wystraszył się ze Szelma zobaczy Tommyego ( nie wiem czy myślał że ona słuch ma wybiórczy - czy co :niewiem:) i przeskoczył przez płot. Podszedł do kota a ten - jako że jest to kot wyjątkowo towarzyski dla dzieci :diabloti:- uciekł w popłochu przed Michałem :evil_lol: A jak coś ucieka to co należy wtedy robić? No co? Ano gonić :-x Więc Szelma pogoniła za szybkim jak błyskawica PRAWDZIWYM kotem i złapała go metr dalej :siara: Chwyciła w pysk ( z zeznań : " aż tylko głowa i ogon wystawały jej z pyska" ) i puściła. Michał złapał ją za szyje i próbował odciągać więc Szelma mówiła " zostaw mnie bo taki fajny pluszak chce się ze mną bawić- hau hau":mdleje:. Mariusz ochrzanił Michała co on robi na naszym placu a Michał na to że broni kota :cool1: Więc Mariusz poszedł po Karola. Przyszedł marnotrawny ( bez słuchawek bo sciągnął jak zobaczył Mariusza :evil_lol:) i zabrał chowajacego się genialnie za malutkim krzaczkiem kota :klacz:
Wychodz na to że swój kot to...swój kot :Cool!::bigcool: