Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Zmoreczka i Szelmusia dostają Danonki ale od czau do czasu ;) Mam jeszcze wiele fotek z Oliwką, Lunetą i Weszką ale poczekam aż ona sobie coś wybierze i u siebie wstawi ;) Mam w końcu ten gest :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu ... wiesz .... kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [/quote] [B]buhahaha, Hanka oszalała, wszędzie ja widzę z tym samym tekstem :evil_lol: [/B] [quote name='Pysia'] Już Ci dawno mówiłam żebyś przeprowadziła się w nasze okolice :eviltong: Domy tańsze i wszystko ale Ty - NIE :shake: No to cierp :diabloti: [/quote] [B]a dasz mi pracę? :diabloti: Dobrze płatną? :diabloti: [/B] [quote name='Pysia']Najcudniejsza tam jeste JA [/quote] [B]buhahhahahahaah, nie mogę padłam :lol: :lol: :lol: JASNE, wszystkim chodziło o ciebie Pysiu, bynajmniej nie mieli psów na myśli :diabloti: [/B] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B][QUOTE][B]buhahaha, Hanka oszalała, wszędzie ja widzę z tym samym tekstem :evil_lol: [/B][/QUOTE][/B] [B][I]A ja nareszcie dowiedziałam się od dobrych dusz o co w tym chodzi :evil_lol:. [/I][/B] Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100'][B]buhahaha, Hanka oszalała, wszędzie ja widzę z tym samym tekstem :evil_lol: [/B] [B]a dasz mi pracę? :diabloti: Dobrze płatną? :diabloti: [/B] [B]buhahhahahahaah, nie mogę padłam :lol: :lol: JASNE, wszystkim chodziło o ciebie Pysiu, bynajmniej nie mieli psów na myśli :diabloti: [/B][/quote] Jakoś koleżanki młe co mają tą samą profesje co Ty nie narzekają na niedobór pracy tutaj :p A za niewielki szmal otworzysz sobie prywatną praktyke i będziesz właściwie bez konkurencji :) Ja zawsze uważam że moje fotki wywołują uwielbienie ogółu :diabloti: [quote name='Kamcia_14'] [B][I]A ja nareszcie dowiedziałam się od dobrych dusz o co w tym chodzi :evil_lol:. [/I][/B][/quote] No to: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ależ tu miłości... Bleeeeeeeeeeeeeeeee... Tofam Cie Pysiu :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Pysia'] No to: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] [B][I]Kocham cię misiu :cool3: . Kurdę zaraziłam cię tym :evil_lol: [/I][/B] [B][I][SIZE=1][COLOR=yellow]Wpadnij do nas do galeri[/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100'][B]buhahaha, Hanka oszalała, wszędzie ja widzę z tym samym tekstem :evil_lol: [/B] [B]a dasz mi pracę? :diabloti: Dobrze płatną? :diabloti: [/B] [B]buhahhahahahaah, nie mogę padłam :lol: :lol: JASNE, wszystkim chodziło o ciebie Pysiu, bynajmniej nie mieli psów na myśli :diabloti: [/B][/quote] Jakoś koleżanki młe co mają tą samą profesje co Ty nie narzekają na niedobór pracy tutaj :p A za niewielki szmal otworzysz sobie prywatną praktyke i będziesz właściwie bez konkurencji :) Ja zawsze uważam że moje fotki wywołują uwielbienie ogółu :diabloti: [quote name='Kamcia_14'] [B][I]A ja nareszcie dowiedziałam się od dobrych dusz o co w tym chodzi :evil_lol:. [/I][/B][/quote] No to: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B]dobrze, dobrze, zrozumiałam za pierwszym razem :evil_lol: :evil_lol: nie musisz powtarzać :evil_lol: [/B] [B]PS moja droga, moja wyuczona profesja jest na papierze li i jedynie :cool3: [/B] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Pysia'] Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] Kocham cię misiu :cool3: :evil_lol: . Kurczę zaraziłam się :evil_lol: . [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Wpadnijcie do nas do galeri [/COLOR][/SIZE] Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Kocham cię misiu :cool3: . Kurdę zaraziłam cię tym :evil_lol: [/I][/B] [B][I][SIZE=1][COLOR=yellow]Wpadnij do nas do galeri[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote] [quote name='Kamcia_14']Kocham cię misiu :cool3: :evil_lol: . Kurczę zaraziłam się :evil_lol: . [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Wpadnijcie do nas do galeri [/COLOR][/SIZE][/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko boska koniecznie muszę na odwyk :icon_roc: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko boska koniecznie muszę na odwyk :icon_roc:[/quote] [B]buhahahhahaha, teraz to umarłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: [/B] Quote
AlKil Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko boska koniecznie muszę na odwyk :icon_roc:[/quote] [COLOR=Red]Mała Waszko - [COLOR=Black]czyżby coś Cię przeraziło?????:cool3:[/COLOR][/COLOR] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='AlKil'][COLOR=Red]Mała Waszko - [COLOR=Black]czyżby coś Cię przeraziło?????:cool3:[/COLOR][/COLOR][/QUOTE] [B][I]Mam nadzieję że to ja jej nie przestraszyłam :evil_lol:. A wyglądało na to że mnie się tak przeraziła :evil_lol:. [/I][/B] Quote
Paula Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jesu :-o tu bylo wiecej nadrabiania niz u Ali :mdleje: Brzuch mnie boli ze smiechu :grin: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Trzymam kciuki za futrzaste wnusie :kciuki: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='paula_z']Jesu :-o tu bylo wiecej nadrabiania niz u Ali :mdleje: Brzuch mnie boli ze smiechu :grin: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Trzymam kciuki za futrzaste wnusie :kciuki:[/quote][B][I]:pbo wczoraj weselej było u Pysi:evil_lol: kocham cię .....:lol::lol::lol: [/I][/B] Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B][I]Cześć Pysiu :)[/I][/B] [B][I]Jeszcze Ci tego nie mówiłam:evil_lol: [/I][/B] [B][/B] [B][I]Kocham Cię misiu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/I][/B] Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Ależ tu miłości... Bleeeeeeeeeeeeeeeee... Tofam Cie Pysiu :)[/quote] O!! Witaj Izuniu :loveu: [quote name='Kamcia_14'][B][I]Kocham cię misiu :cool3: . Kurdę zaraziłam cię tym :evil_lol: [/I][/B] [B][I][SIZE=1][COLOR=yellow]Wpadnij do nas do galeri[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote] Bo to nieuleczalna choroba ;) Tylko nam się nie sklonuj :evil_lol: Do galerii zajrzę ale jak dogo przestanie wariować :angryy: Zjadło mi posty znowu :mad: Tak to ja się bawić nie będę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 cześć puszczalska Pysiu :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Vectra']cześć puszczalska Pysiu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] aaahahahahhaha no nie mogę :evil_lol: :roflt: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Vectra']cześć puszczalska Pysiu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Buahahahahahahahahahahahahahahahaha Padłam trupem ale najpierw oplułam monitor i klawiature pączkiem pogryzionym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dopiero co pisałam u Magi o puszczalskich a u PIKI błagałam o przynależnośc w tym klubie a tu :crazyeye: Mówisz i masz :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Zaraz kolejny raz zejdę hahahahahahahah Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 jesu Pysia nosz bóg cie chyba opóścił :shake: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='malawaszka']jesu Pysia nosz bóg cie chyba opóścił :shake:[/quote] Mooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaaa:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Bo ja już nie mogęęęęęęęęęęę:lol!::roflt::roflt::roflt: Na dodatek wyobraziłam sobie co moze pomyśleć osoba która TYLKO TU ZAGLąDA :evil_lol::sweetCyb: Ale odjazd :diabloti: Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a miałam iść spać hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Mooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaaa:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Bo ja już nie mogęęęęęęęęęęę:lol!::roflt::roflt::roflt: Na dodatek wyobraziłam sobie co moze pomyśleć osoba która TYLKO TU ZAGLąDA :evil_lol::sweetCyb: Ale odjazd :diabloti:[/quote] :hmmmm:Właśnie tu TYLKO ZAGLĄDAM i nie wiem co się dzieję:stupid::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='bonita']:hmmmm:Właśnie tu TYLKO ZAGLĄDAM i nie wiem co się dzieję:stupid::evil_lol:[/quote] jakieś jeszcze spostrzeżenia???? podziel się wrażeniami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo aż mnie zaviekawiło co myśli ktoś kto tylko czyta :roflt: hahahahahahahha Quote
Recommended Posts