Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Zmoreczka i Szelmusia dostają Danonki ale od czau do czasu ;)
Mam jeszcze wiele fotek z Oliwką, Lunetą i Weszką ale poczekam aż ona sobie coś wybierze i u siebie wstawi ;) Mam w końcu ten gest :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu ...
wiesz ....
kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: [/quote]

[B]buhahaha, Hanka oszalała, wszędzie ja widzę z tym samym tekstem :evil_lol: [/B]

[quote name='Pysia']

Już Ci dawno mówiłam żebyś przeprowadziła się w nasze okolice :eviltong: Domy tańsze i wszystko ale Ty - NIE :shake: No to cierp :diabloti:

[/quote]

[B]a dasz mi pracę? :diabloti: Dobrze płatną? :diabloti: [/B]

[quote name='Pysia']Najcudniejsza tam jeste JA

[/quote]

[B]buhahhahahahaah, nie mogę padłam :lol: :lol: :lol: JASNE, wszystkim chodziło o ciebie Pysiu, bynajmniej nie mieli psów na myśli :diabloti: [/B]

Guest Kamcia_14
Posted

[B][QUOTE][B]buhahaha, Hanka oszalała, wszędzie ja widzę z tym samym tekstem :evil_lol: [/B][/QUOTE][/B]

[B][I]A ja nareszcie dowiedziałam się od dobrych dusz o co w tym chodzi :evil_lol:. [/I][/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]buhahaha, Hanka oszalała, wszędzie ja widzę z tym samym tekstem :evil_lol: [/B]

[B]buhahhahahahaah, nie mogę padłam :lol: :lol: JASNE, wszystkim chodziło o ciebie Pysiu, bynajmniej nie mieli psów na myśli :diabloti: [/B][/quote]
Jakoś koleżanki młe co mają tą samą profesje co Ty nie narzekają na niedobór pracy tutaj :p A za niewielki szmal otworzysz sobie prywatną praktyke i będziesz właściwie bez konkurencji :)
Ja zawsze uważam że moje fotki wywołują uwielbienie ogółu :diabloti:

[quote name='Kamcia_14']

[B][I]A ja nareszcie dowiedziałam się od dobrych dusz o co w tym chodzi :evil_lol:. [/I][/B][/quote]
No to:
Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']
No to:
Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]

[B][I]Kocham cię misiu :cool3: . Kurdę zaraziłam cię tym :evil_lol: [/I][/B]
[B][I][SIZE=1][COLOR=yellow]Wpadnij do nas do galeri[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]buhahaha, Hanka oszalała, wszędzie ja widzę z tym samym tekstem :evil_lol: [/B]

[B]buhahhahahahaah, nie mogę padłam :lol: :lol: JASNE, wszystkim chodziło o ciebie Pysiu, bynajmniej nie mieli psów na myśli :diabloti: [/B][/quote]
Jakoś koleżanki młe co mają tą samą profesje co Ty nie narzekają na niedobór pracy tutaj :p A za niewielki szmal otworzysz sobie prywatną praktyke i będziesz właściwie bez konkurencji :)
Ja zawsze uważam że moje fotki wywołują uwielbienie ogółu :diabloti:

[quote name='Kamcia_14']

[B][I]A ja nareszcie dowiedziałam się od dobrych dusz o co w tym chodzi :evil_lol:. [/I][/B][/quote]
No to:
Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[B]dobrze, dobrze, zrozumiałam za pierwszym razem :evil_lol: :evil_lol: nie musisz powtarzać :evil_lol: [/B]

[B]PS moja droga, moja wyuczona profesja jest na papierze li i jedynie :cool3: [/B]

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']
Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]

Kocham cię misiu :cool3: :evil_lol: . Kurczę zaraziłam się :evil_lol: .

[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Wpadnijcie do nas do galeri [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Kocham cię misiu :cool3: . Kurdę zaraziłam cię tym :evil_lol: [/I][/B]
[B][I][SIZE=1][COLOR=yellow]Wpadnij do nas do galeri[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote]

[quote name='Kamcia_14']Kocham cię misiu :cool3: :evil_lol: . Kurczę zaraziłam się :evil_lol: .

[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Wpadnijcie do nas do galeri [/COLOR][/SIZE][/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko boska koniecznie muszę na odwyk :icon_roc:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko boska koniecznie muszę na odwyk :icon_roc:[/quote]

[B]buhahahhahaha, teraz to umarłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko boska koniecznie muszę na odwyk :icon_roc:[/quote]

[COLOR=Red]Mała Waszko - [COLOR=Black]czyżby coś Cię przeraziło?????:cool3:[/COLOR][/COLOR]

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='AlKil'][COLOR=Red]Mała Waszko - [COLOR=Black]czyżby coś Cię przeraziło?????:cool3:[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
[B][I]Mam nadzieję że to ja jej nie przestraszyłam :evil_lol:. A wyglądało na to że mnie się tak przeraziła :evil_lol:. [/I][/B]

Posted

Jesu :-o tu bylo wiecej nadrabiania niz u Ali :mdleje:
Brzuch mnie boli ze smiechu :grin: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Trzymam kciuki za futrzaste wnusie :kciuki:

Posted

[quote name='paula_z']Jesu :-o tu bylo wiecej nadrabiania niz u Ali :mdleje:
Brzuch mnie boli ze smiechu :grin: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Trzymam kciuki za futrzaste wnusie :kciuki:[/quote][B][I]:pbo wczoraj weselej było u Pysi:evil_lol:
kocham cię .....:lol::lol::lol:
[/I][/B]

Posted

[B][I]Cześć Pysiu :)[/I][/B]
[B][I]Jeszcze Ci tego nie mówiłam:evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Kocham Cię misiu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ależ tu miłości... Bleeeeeeeeeeeeeeeee...

Tofam Cie Pysiu :)[/quote]
O!! Witaj Izuniu :loveu:

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Kocham cię misiu :cool3: . Kurdę zaraziłam cię tym :evil_lol: [/I][/B]
[B][I][SIZE=1][COLOR=yellow]Wpadnij do nas do galeri[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote]
Bo to nieuleczalna choroba ;) Tylko nam się nie sklonuj :evil_lol:
Do galerii zajrzę ale jak dogo przestanie wariować :angryy: Zjadło mi posty znowu :mad: Tak to ja się bawić nie będę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

[quote name='Vectra']cześć puszczalska Pysiu :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Buahahahahahahahahahahahahahahahaha
Padłam trupem ale najpierw oplułam monitor i klawiature pączkiem pogryzionym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dopiero co pisałam u Magi o puszczalskich a u PIKI błagałam o przynależnośc w tym klubie a tu :crazyeye:
Mówisz i masz :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Zaraz kolejny raz zejdę hahahahahahahah

Posted

[quote name='malawaszka']jesu Pysia nosz bóg cie chyba opóścił :shake:[/quote]
Mooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaaa:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Bo ja już nie mogęęęęęęęęęęę:lol!::roflt::roflt::roflt:
Na dodatek wyobraziłam sobie co moze pomyśleć osoba która TYLKO TU ZAGLąDA :evil_lol::sweetCyb:
Ale odjazd :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Mooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaaa:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Bo ja już nie mogęęęęęęęęęęę:lol!::roflt::roflt::roflt:
Na dodatek wyobraziłam sobie co moze pomyśleć osoba która TYLKO TU ZAGLąDA :evil_lol::sweetCyb:
Ale odjazd :diabloti:[/quote]

:hmmmm:Właśnie tu TYLKO ZAGLĄDAM i nie wiem co się dzieję:stupid::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']:hmmmm:Właśnie tu TYLKO ZAGLĄDAM i nie wiem co się dzieję:stupid::evil_lol:[/quote]

jakieś jeszcze spostrzeżenia???? podziel się wrażeniami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo aż mnie zaviekawiło co myśli ktoś kto tylko czyta :roflt: hahahahahahahha