Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia głowa do góry :wink: / bo inaczej to z żalu wszystkie będziemy :cry: /
Maluchy przecudowne , diablątka puchate i Zmorka przy nich jakaś taka mała się zrobiła :-? :lol:

Guest bernulka
Posted

cooo?? One juz nie u Pysi?? :cry: a dopiero co sie rodziły...

paździoszki

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ale one już duże a takie kluseczki były :) niech w nowych domkach mają tak wspaniale jak u ciebie Pysia :)

:cry: Ja tez mam nadzieję ze będą je kochać tak jak ja.... A na zdjęciach tych " wystawowych" każdy piesek jest inny. Dochowałam się poprostu bardzo wyrównanego miotu :) I to pozytywnie ;) Tylko ten z krawacikiem sie różni :angel: Ale tylko właśnie nim :D

Posted

Pysia napisał(a):
sylwiaskalska napisał(a):
Ale one już duże a takie kluseczki były :) niech w nowych domkach mają tak wspaniale jak u ciebie Pysia :)

:cry: Ja tez mam nadzieję ze będą je kochać tak jak ja.... A na zdjęciach tych " wystawowych" każdy piesek jest inny. Dochowałam się poprostu bardzo wyrównanego miotu :) I to pozytywnie ;) Tylko ten z krawacikiem sie różni :angel: Ale tylko właśnie nim :D

Na pewno będa miały dobrze przecież nowi właściciele muszą wiedzieć że dogomaniacy nie dadzą maluszków skrzywdzic bo jak coś nie tak zgłaszam się na ochotnika że będę ich prześladować :) No i każdy musi należeć do dogomaniaków i to obowiązkowo :)

Posted

Parafrazując Kochanowskiego

"Wielkie pustki w domu Twoim po zniknięciu .......... Bandy Gówniarzy" :(

Oj, Pysiu. co Ty teraz zrobisz z wolnym czasem, chyba na grzyby ze Zmorką czas się wybrac :wink:

Danka

Posted

Zmorka ogólnie była świetną mamą. Dzieciaki pyszczki zawsze miały umyte. Brzyszki im lizała az 6 tygodni!! Ale juz tak po 5 tygodniach tylko do nich przychodziła co jakis czas posprawdzac co się dzieje, przynieśc zabawke i wymyć. Inaczej chłopaki zamęczyły by ją na śmierc. Teraz przy zjeździe nowych włascicieli była wręcz wnerwiona ze to nie ona jest w centrum uwagi :lol: Ale każdego malucha odprowadziła do furtki...Teraz odpoczywa.

Posted

Pysia napisał(a):
Ale każdego malucha odprowadziła do furtki...Teraz odpoczywa.

Pysia, czy mam rozumieć, że ty tęsknisz bardziej niż ich rodzona matka? :wink: :lol:

Posted

Na to wygląda...Miałaś kiedys miot i widziałaś jak potrafia sukę wymęczyć szczeniaki jak na to pozwolisz? Ja nie pozwoliłam bo kocham Zmorkę okropaśnie :)Za to wymęczyły mnie....

Posted

Pysia napisał(a):
Na to wygląda...Miałaś kiedys miot i widziałaś jak potrafia sukę wymęczyć szczeniaki jak na to pozwolisz? Ja nie pozwoliłam bo kocham Zmorkę okropaśnie :)Za to wymęczyły mnie....

nie miałam i nie widziałam, ale mogę sobie wyobrazić 8)
za to, gdy moja koleżanka odebierała swoja 8tygodniową sunię, miałam wrażenie, że jej mama goldenka, była szczęśliwa i odetchnęła z ulgą :lol: :lol:

Posted

Tak mi się jakoś smutno na tym temacie zrobiło więc postanowiłam go ożywić zdjęciem tatusia z synkiem. Popatrzcie jaki zadziorny maluch :lol: Tak przywitał tatę :

Dokładnie popatrzcie na ogonek :angel: No ale tatuś wykracza poza psich tatusiów :) Kocha synka naprawdę :D

Posted

Bo to było tak...
Synkowie skończyli 7 tygodni i tatus na zaproszenie ich mamusi przyjechał poznac swoich synków i ich pooglądać. Widocznie był zadowolony z wyników pracy swojej i mamusi skoro przywitał synka taaaaaaaaaaakimi buziakami :lol: Ogólnie synkowie zareagowali bardzo przychylnie na tatusia. Tylko jeden stwierdził że skoro przybyło tyle ludzi to na pewno znowu będą tatuowac i...zwiał do domu :o Ale po chwili wyszedł i z rezerwą ale i ciekawością sprawdził kto zacz. Tata mu sie podobał ale ogólnie zamieszanie i ta wielka liczba ludzi - nie bardzo. Postanowił przespać zamieszanie na wszelki wypadek. A mysmy go szukali wszędzie.....

Posted

Pysia napisał(a):

Pysia, jak dla mnie to jest zdjęcie roku :o Boskie :angel: :angel: :angel:
ach, a nastepne kuleczki dopiero za rok? :( :wink:
powstrzymujesz się jakoś od wydzwaniania do nowych właścicieli? :wink: :lol:

Posted

hahaha, synek widocznie uzanł, ze za duży już jest na takie ojcowskie czułości. Bo wygląda na bardzo średnio zadowolonego :lol: I jakby zaskoczonego trochę :lol:

Guest bernulka
Posted

ojej przeciez dopiero co sie rodziły :cry:
Mam nadzieje że zobacze te cudaki na wystawach :angel: A ta focia z tatusiem jest THE BEST :iloveyou: :angel:

paździoszki

Posted

Zaskoczonego?? Chyba żartujesz :lol: On podszedł do taty wyraźnie demonstrując mu swoją siłę :evilbat: To mały dominancik:) Na szczęście tata mądrzejszy i potraktował to z przymrużeniem oka :wink: