Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rambuś ma nowy kojec:multi::multi:
Juz nie będzie sobie ranił pycholka :) Co prawda ten kojec jest mniejszy i to mnie troszke martwi, nie będzie mógł biegać wokół budy, i będzie miał jeszcze mnie ruchu...no ale pycholek jest ważniejszy muszą sie ranki zagoić, bo były coraz większe i brzydsze:roll:
na spacerku też byliśmy pobiegaliśmy, wąchalismy wszystko i taplalismy sie w błocku (tzn Rambo nie ja zeby nie było :eviltong:)

Posted

No nareszcie....
Na dogo mnie wpuszczało, a juz na wątek Ramba nie:angryy::angryy::angryy:
Ale widzę że podczas mojej nieobecności, cioteczki też u Rambusia nie zaglądaly:shake:
Oj zapomniany ten mój Rambuś, zapomniany:-(:-(

Posted

[I][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=YellowGreen]zapraszamy na bazarek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :loveu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148690[/url]

Posted

[quote name='Basia1968']NIe zapomniany oj na pewno nie - tylko Rambusiów takich jest tyle, że ..................[/QUOTE]

Oj niezgodzę sie :evil_lol:
Ten Rambuś jest jedyny w swoim rodzaju :diabloti:
To taka kochana wredota ;P:) ale nie da sie go nie kochać ;P

Posted

Rambuniu nie wiem czy jutro dotrę, mam małego gołabka w domu nie wiem jak sie będzie czuł....
Ale jeśli dobrze to na pewno przyjade choć na spacerek Cie wziąść:cool3:
Tylko tyle moge:-(

Posted

[quote name='olalola']bardzo fajny pomysł:)
szachrajka widzę że masz banerek z rambem :)
bardzo sie ciesze wklejać go wklejać ;) im więcej osób go ma tym lepiej :)[/quote]

ja licze na banerek Zbirka w twoim podpisie(jeżeli nie pasuje ten to są 3 inne w 1 poście wątku z na końcu pierwszej strony są jeszcze jakieś inne do wyboru do koloru)

Posted

Bylismy wczoraj na spacerku:Dog_run:
Rambuś najpierw chciał wracać do Ck a jak juz w nim byliśmy to nie chciał iść do kojca....:shake:
Rambuś strasznie sie ucieszył na mój widok :happy1: Bardzo mnie to ucieszyło :)
kochany z niego psiaczek :)

Posted

Rambuś kochany... :loveu: gdzie ten Twoj domek??
Zimno na dworze a Ty biedaku dalej w schronisku:-(:-(
Rambuś jest taki kochany:loveu: Jak zaufa to pokocha całym swym serduchem :);):)

Posted

[quote name='grzenka']Nikt nie dzwonił, nie pytał o Rambusia?:roll:[/QUOTE]

Niestety nie.....:-(nie było żadnych telefonów:-(, nikt sie Rambem nie interesuje:-( Tak sie zastanawiam może by tak Ramba w metrze ogłosić...?? Tylko ja nie mam tam dojść...ale może ktoś mógłby mu pomóc....

Posted

Domek Rambusia zajmuje sie poprostu nie właściwymi psami, i dlatego Rambuś tak długo czeka...:shake:
Odświerzyłam mu gumtree.pl :) i czekam na wiadomość od Ola la odnośnie pojawienia sie Ramba w gazecie :razz:

Posted

Witam;)
Rambuś jest przesliczny:loveu:
taki jamniko-wiilk.
pysio zupelnie jak wilczek(poza uszkami) no a sylweeeta jamnicza:evil_lol:

zrobilam mu cafeanimala z nadzieja na Metro
bede odnawiac codziennie do skutku(czasami ludzie dzwonia widzac psa tylko na cafeanimal...no ale wiadomo odzew jest wiekszy jak ukaze sie w Metrze)

[url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rambo-mini-wilk-z-niezwykla-historia,3801[/url]