szachrajka14 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Rambuś domek musi dla ciebie sie znaleźc szukaj na 1 Quote
szachrajka14 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 mamy 9 miejsce damy rade na 5?? pomóżcie potrzebn pieniądzze na budowe schroniska [url=http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/wyniki.php]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/url] Quote
OlaLola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Rambuś ma nowy kojec:multi::multi: Juz nie będzie sobie ranił pycholka :) Co prawda ten kojec jest mniejszy i to mnie troszke martwi, nie będzie mógł biegać wokół budy, i będzie miał jeszcze mnie ruchu...no ale pycholek jest ważniejszy muszą sie ranki zagoić, bo były coraz większe i brzydsze:roll: na spacerku też byliśmy pobiegaliśmy, wąchalismy wszystko i taplalismy sie w błocku (tzn Rambo nie ja zeby nie było :eviltong:) Quote
grzenka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 To super, że Rambusiowy buziolek będzie bezpieczny...Teraz tylko domku trzeba. Quote
szachrajka14 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Agata chce robic bazarek na potrzeby schroniska(karma leki ewentualna budowa) prosi żeby do niedzieli przynosic do ck różne rzeczy nie potrzebne w domu a nadające sie na ten cel Quote
OlaLola Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Bardzo fajny pomysł:) szachrajka widzę że masz banerek z Rambem :) bardzo sie ciesze wklejać go wklejać ;) im więcej osób go ma tym lepiej :) Quote
OlaLola Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 No nareszcie.... Na dogo mnie wpuszczało, a juz na wątek Ramba nie:angryy::angryy::angryy: Ale widzę że podczas mojej nieobecności, cioteczki też u Rambusia nie zaglądaly:shake: Oj zapomniany ten mój Rambuś, zapomniany:-(:-( Quote
haliza Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nie zapomniany ,nie zapomniany trzymam kciuki za domek :p Quote
lilk_a Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [I][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=YellowGreen]zapraszamy na bazarek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148690[/url] Quote
Basia1968 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 NIe zapomniany oj na pewno nie - tylko Rambusiów takich jest tyle, że .................. Quote
OlaLola Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='Basia1968']NIe zapomniany oj na pewno nie - tylko Rambusiów takich jest tyle, że ..................[/QUOTE] Oj niezgodzę sie :evil_lol: Ten Rambuś jest jedyny w swoim rodzaju :diabloti: To taka kochana wredota ;P:) ale nie da sie go nie kochać ;P Quote
OlaLola Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Rambuniu nie wiem czy jutro dotrę, mam małego gołabka w domu nie wiem jak sie będzie czuł.... Ale jeśli dobrze to na pewno przyjade choć na spacerek Cie wziąść:cool3: Tylko tyle moge:-( Quote
szachrajka14 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='olalola']bardzo fajny pomysł:) szachrajka widzę że masz banerek z rambem :) bardzo sie ciesze wklejać go wklejać ;) im więcej osób go ma tym lepiej :)[/quote] ja licze na banerek Zbirka w twoim podpisie(jeżeli nie pasuje ten to są 3 inne w 1 poście wątku z na końcu pierwszej strony są jeszcze jakieś inne do wyboru do koloru) Quote
OlaLola Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Bylismy wczoraj na spacerku:Dog_run: Rambuś najpierw chciał wracać do Ck a jak juz w nim byliśmy to nie chciał iść do kojca....:shake: Rambuś strasznie sie ucieszył na mój widok :happy1: Bardzo mnie to ucieszyło :) kochany z niego psiaczek :) Quote
OlaLola Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Rambuś kochany... :loveu: gdzie ten Twoj domek?? Zimno na dworze a Ty biedaku dalej w schronisku:-(:-( Rambuś jest taki kochany:loveu: Jak zaufa to pokocha całym swym serduchem :);):) Quote
OlaLola Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Basia1968']Ja do Rambusia zaglądam :loveu:[/QUOTE] A my ( ja i Rambuś ) bardzo sie cieszymy :):loveu: Quote
grzenka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Nikt nie dzwonił, nie pytał o Rambusia?:roll: Quote
OlaLola Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='grzenka']Nikt nie dzwonił, nie pytał o Rambusia?:roll:[/QUOTE] Niestety nie.....:-(nie było żadnych telefonów:-(, nikt sie Rambem nie interesuje:-( Tak sie zastanawiam może by tak Ramba w metrze ogłosić...?? Tylko ja nie mam tam dojść...ale może ktoś mógłby mu pomóc.... Quote
haliza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Na niego też musi przyjść kolej :p tak myślę i trzymam kciuki :lol: Quote
OlaLola Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Domek Rambusia zajmuje sie poprostu nie właściwymi psami, i dlatego Rambuś tak długo czeka...:shake: Odświerzyłam mu gumtree.pl :) i czekam na wiadomość od Ola la odnośnie pojawienia sie Ramba w gazecie :razz: Quote
Ola la Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witam;) Rambuś jest przesliczny:loveu: taki jamniko-wiilk. pysio zupelnie jak wilczek(poza uszkami) no a sylweeeta jamnicza:evil_lol: zrobilam mu cafeanimala z nadzieja na Metro bede odnawiac codziennie do skutku(czasami ludzie dzwonia widzac psa tylko na cafeanimal...no ale wiadomo odzew jest wiekszy jak ukaze sie w Metrze) [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rambo-mini-wilk-z-niezwykla-historia,3801[/url] Quote
Recommended Posts