Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga i co jak stronka Nitencji? jest tyle zdjęć, że potrzebaby całej nocy żeby to wszystko obejrzeć...... :P

Posted

Tor, o ile się nie mylę, na wystawie w Płocku... Mi z Draką nawet nie pozwolono się do niego zbliżyć... A tak się cieszyła na widok tunelu... :(

Posted

Tor byl na wystawie w Plocku, osiagniec zadnych - to byly tylko pokazy, a poza tym Lana jeszcze chyba za cienka na zawody, ale ubaw mialysmy fajny :D

A tor byl przywieziony z Warszawy, jak bylby plocki to pewnie bysmy Drace pozwolili wejsc do tunelu :wink:

Posted

Za pan brat to jeszcze nie, ale ciągle się kształcimy :)

Dlaczego nie pozwolili nam wejść? Nie, bo nie... Jakaś pani z bodajże sheltie też została pogoniona. No cóż... Widocznie tak się w Polsce propaguje agility... ;)

Posted

Hmmm... Zachowanie... Z Draką dzieje się coś niedobrego. Panicznie boi się obcych osób... W związku z tym na widok sędziego wyciągającego do niej ręce zaczyna się szarpać jakby walczyła o życie... :( Czapla może to potwierdzić, bo sama widziała to w Płocku :( Drakulka strasznie mi zdziczała, nie wiem co z tym zrobić... W Płocku sędzia się zlitował i dał nam doskonałą, ale dalej z takim zachowaniem nie będzie nam łatwo... :(

Posted

Flaire jest bardzo miła i już proponowała mi pomoc jak tylko "pozbędzie się szczeniaków" ;) Tylko że ja jestem w Warszawie tylko do soboty... Jadę na 2 miesiące na Mazury i do Wawy wracam tylko na wystawę w lipcu :( Tak że będę musiała sobie poradzić sama :( Ale oczywiście wszystkie porady są mile widziane :)

Dzisiaj odbieram zdjęcia, więc jest szansa że zasilę galerię kilkoma fotkami... :)

Posted

tamer: No to trzeba bedzie sobiue radzic samemu i miec nadzieje, ze dobrze sie robi... :) Moze choc w teorii cosik Ci podpowie?

A zdjecia, to prosze o jak najwiecej i jak najpiekniejsze!

Aha, ile Draka ma? Moze to jakis kryzys zwiazany z wiekiem dorastania?

Posted

Draka ma teraz 13 miesięcy. Nigdy nie była specjalnie towarzyska, ale ostatnio naprawdę przechodzi samą siebie. Czasami komuś (obcemu) daje się dotknąć, ale w większości przypadków ucieka... Zwłaszcza od dzieci i ...sędziów kynologicznych... :roll:

Posted

tamer: A ja mam odwrotnie! Pies jest zbyt towarzyski. Wlazi na rece nawet nieznajomym... :evil: maly zdrajca! Kazdy piesek ma jakies "widzimisie", trzeba starac sie przewalczys zle nawyki... tylko zeby to bylo takie proste....

Posted

No, teraz czas na nasz skromny wkład do galerii ;)

Na pierwszy ogień... Pierwsze urodziny... 8)

tort.jpg

...oraz prezent urodzinowy... ;)

hipek.jpg

Następnie wspomnienie naszego radomskiego (fal)startu :)

radom.jpg

Tutaj nasz genialny hand-made 8) slalom na działce...

slalom.jpg

...oraz hmmm... oceńcie sami... :D

misiu.jpg

Posted

Specjalnie upiekłam zwykły suchy biszkopt po to, żeby Draka mogła trochę zjeść. I pożarła! 8) Była zachwycona... Ale nie pochłonęła całego, bo przecież coś musiało zostać dla rodziców i dla mnie... ;) Martwi mnie to, że nie umiała zdmuchnąć świeczki... 8) Ale do następnych urodzin można się jeszcze wieeele nauczyć :)

Posted

Tylko, że wtedy juz będą 2 świeczki do zdmuchnięcia :wink: czyli

będzie trudniej.

Jeszcze zapomniałam napisać, że zmutowany ZorroMiś z nogami teriera :wink: też jest niezły :roll:

Posted
(...)

Jeszcze zapomniałam napisać, że zmutowany ZorroMiś z nogami teriera :wink: też jest niezły :roll:

Wiesz... Skoro go wypatroszyła, urwała mu głowę, wygryzła oczy i nos, to musiała ponieść jakąś karę... ;) A tak na serio, to wcale jej to "przebranie" nie przeszkadzało... :D

Posted

tamer :D

------------uśmiałam się przeglądając Wasze fotki :lol: Draka ma osobowość, a skoro już Was owinęła sobie wokół serca...Chyba lubi psocić razem z Tobą :wink: ? Pozdro!

Posted

bogula, Draka niewątpliwie ma dość barwną osobowość, zapewne jak każde welsiątko... Po roku razem jesteśmy już nierozłączne. Spędzamy ze sobą strasznie dużo czasu... Nawet jak uczę się do egzaminów, ten diabeł kładzie mi się na notatkach, kradnie długopisy, byle tylko zwrócić na siebie uwagę... Co do naszych zabaw i psot, to czasami aż wstyd się przyznać co potrafimy wyprawiać, z tarzaniem się i ocieraniem o siebie włącznie... ;)

Przed chwilką nabyłam cyfrówkę i jak tylko już się zorientuję jak to ustrojstwo działa, wrzucę jeszcze cosik do galerii :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...