Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojej już wrzucone zdjęcia, tzn dobrze, a ojej że nie zdążyłam ja jak obiecałam,miałam wyjazd i myślałam że uda mi się przed wyjazdem wrzucić
no nic
jak tam sunia? wiadomo coś?

Posted

Ostatnio byłam u psiaków w piątek rano,ponieważ studiuję zaocznie i miałam zjazd. Malutkiej nie było. Dopiero teraz odezwałam się do schroniska, czekam na odpowiedż, ale nie mam dobrych przeczuć... A było już tak blisko! Mogła być zdrowa, piękna i z dachem nad głową.:placz:

Posted

Jest mi tak strasznie przykro i jestem wściekła sama na siebie, że nic nie zdążyłam zrobić. I że tak mało byłam w stanie. Nawet nie mogłam jej nigdzie przenocować... to jest okrutne, że niektórzy mają wszelkie warunki, a nie chcą pomagać, a ja miałam najszczersze chęci i nic poza tym - ani kasy, ani możliwości, ani nawet odpowiednich znajomości. Mam nadzieję, że tam gdzie jest, jest jej dobrze.

Posted

U mnie na wsi też jest tak, pojawia sie pies, posedzi na przystanku pks, bo ma zadaszenie, pokręci się pod szkołą, pod sklepami i potem go nie ma. A gmina nie zgłasza psów do schroniska, bo za wyłapanie i zabranie psa płaci urząd 1000 zł :cool1:
Teraz są 2 nowe pieski.

Posted

Czarnulek jest samcem i to nie byle jakim :evil_lol: mam nadzieję, że po prostu zakręciła mu w głowie jakaś kudłata laska, niedługo się opamięta i wróci. Ale Ruda... już sama nie wiem. Nie potrafię i nie chcę napisać tego, co chodzi mi po głowie.

Posted

Dziś zawiozłam Czarnulka do Wyszkowa, jutro jedzie do Poznania do hoteliku albo nawet na DT. Rudziutka się nie znalazła, jeżdżę tam rzadziej, ale wątpię, że jeszcze ją znajdę... Smutna historia bezpańskiego psa... zasługiwała na dom.

• 5 months later...