masienka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 wiesci moga byc w kazdej chwili bo przynajmniej raz w tygodniu chadzamy z Rufusiastym na wspolne spacerki :) moze dzis lub jutro wezme aparat to machne kilka fotek Chlopak ma sie znakomicie, szaleje calymi dniami jak nie z Ronim to ze swoja Pancia. W ogromnym parku, do ktorego czasem jezdzimy sa maratony za dzikimi krolikami, ktorych tam jest mnostwo. Oczywiscie zlapac nie ma szans bo nor sa niesamowite ilosci ale pogonic sobie mozna ;) ale sa tez zle wiesci... szczegolnie dla Rufusa... chlopak juz na diecie ;) Quote
MyrkurDagur Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [B]Masienka[/B] - dziękujemy !!! :loveu::loveu::loveu: I na fotki czekać będziemy :multi: Rufus na diecie ?! :evil_lol: Quote
Odi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dziękuję za relację i przyłączam się do prośby o foty. Quote
scorpio133 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 zagladam cały czas do naszego brunera- tez prosze o foteczki Quote
masienka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 beda, beda - obiecuje! Tylko, ze na spacery chodzimy wieczorami a teraz juz o 8 ciemno jak nie powiem gdzie. Musze sie podlaczyc pod jakis dzienny spacer ;) Quote
Odi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Masienka, OK, czekamy na dzienny spacer. Czy jest ktoś w Waszym otoczeniu, kto zechciałby dać dom Suni bernardynce ? Quote
masienka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 spacerek byl bodajze w sobote tylko czasu malo ;) ale juz sa fotencje Ja ciagle rozpytuje o Stefana bo strasznie mi go szkoda, ze kolejny raz gdy zaufal... ale niestety echo... O benie tez mozna popytac ale duze psy gorzej znajduja domy. Quote
bros Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 to niesamowite, niewiarygodne to po prostu PIĘKNE !!!!!! cofnęłam się na pierwszą stronę wątku przypomnieć sobie jak było , TERAZ jest NIESAMOWICIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Bombowe zdjęcia !!!!!!!! Cudo !!!!!!!!!!!! Rufus to prawdziwy przystojniak !!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja również nie mogę się nadziwić, jak niezwykłą metamorfozę przeszedł Rufus ! Jak przypomnę sobie moją pierwszą wizytę u niego w przytulisku... te wystające kości... ten smutny pyszczek... A teraz ?! To kawał przepięnego i przeszczęśliwego psa !!! :multi: Quote
Randa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Prawdziwy psi arystokrata, ważna mina i chyba parę deko do przodu;) Rufus wyjątkowo zapadł mi w pamięć... Quote
monika083 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Kochani zajrzyjcie chociaż. Wątek jest roboczy, nie ma jeszcze zdjęć (jedno na telefonie) będą wieczorem. To koszmar. http://www.dogomania.pl/threads/1932...-prosi-o-pomoc Quote
masienka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 bros napisał(a):cofnęłam się na pierwszą stronę wątku przypomnieć sobie jak było az tez zajrzalam i rzeczywiscie zmiana jest niesamowita :) mimo zdjec ciezko mi wyobrazic sobie tego wesolego, wpatrzonego w swoja pancie psa w takim tragicznym stanie chlopak naprawde trafil do raju :) spanko w lozeczku, wielogodzinne spacery z ukochanym kumplem w roznych miejscach (zeby im sie nie nudzilo ;) ) , jedzonko od specjalnego "psiego" rzeznika, normalnie moja sucz z pewnoscia mu zazdrosci Quote
scorpio133 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Rufusku- Ty nasz bruneciku. W raju pieski tak maja, a Ty tu na ziemi masz raj. Przepiekne zdjecia- przepiekne. Bardzo mocno dziekujemy na foteczki i za relacje. Moc buziakow dla Was. Quote
Odi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Rufusek:loveu: - tylko patrzeć i podziwiać. Quote
Marinka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wybaczcie offa :oops: Maja i Kaja bardzo pięknie zapraszają na zakupy !!! Choć ograniczenia czasowe są, to jednak sklep jest otwarty całą dobę!!! Wejdź i zobacz, bo warto!!! http://www.dogomania.pl/threads/193299-Maja-i-Kaja-ZAPRASZAJ%C4%84-NA-ZAKUPY!!!-DLA-KA%C5%BBDEGO-CO%C5%9A-FAJNEGO!!!-Bazarek-do-7.10.2010 Quote
Pies Wolny Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No to wlazłem i ja. Takie ochy i achy, że aż w .... było słychać. Fakt faktem Rufus teraz to jak Książę z bajki :loveu: . Przyznam się bez bicia, że chyba bym gościa na ulicy nie poznał. On teraz ma jeszcze takie małe coś w oczach, czego wcześniej nie było. Na zdjęcia Rufusa i Bacy można faktycznie godzinami się gapić i .....jeszcze mało. To były wyjątkowo udane adopcje, bo ...... wyjątkowe ludziska się trafiły. Oby zawsze tak było, ale ......cholera nie jest. Dla Pani Rufusiastego :Rose: Quote
masienka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Pies Wolny napisał(a): To były wyjątkowo udane adopcje, bo ...... wyjątkowe ludziska się trafiły. otoz to i w takich wypadkach malo wazne jest czy ludz mieszka w Olawie, Lublinie czy na antarktydzie ;) Quote
Pies Wolny Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 masienka napisał(a):otoz to i w takich wypadkach malo wazne jest czy ludz mieszka w Olawie, Lublinie czy na antarktydzie ;) I tej wersji się trzymamy. I sehr gut też :lol: Quote
scorpio133 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 zagladam, zagladam do Rufusa z ta mysla ze moze jakies nowe zdjecie sie pojawi.Wiecie co - to beda Rufuskowe pierwsze swieta w prawdziwym domku. Wiem ze dopiero listopad, ale juz duzymi krokami i grudzien. A 25. 02. 2011r nasz chłopak bedzie rok jak ma swoj dom na zawsze. Mysle ze foteczki beda ( i to duzo) a teraz moze jedna..... Moc głaskow dla Ciebie Rufusiasty Quote
Szarotka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Mam nadzieje, ze wszystko u Rufusa ok ?? Quote
masienka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Naturalnie, ze ok :p widzialam sie z chlopcem ostatnio chyba w sobote gwarantuje, ze nic mu nie ubylo a i mam nadzieje, ze nie przybylo :evil_lol: jak sie spotkamy znowu za dnia to machne jakies foty zeby nie bylo, ze go przerobilam na skorke przed kominek :cool3: Quote
masienka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 no dobra jak powiedziala tak zrobila ;) mam jeszcze ale zostawie sobie na nastepny raz ;) Quote
Recommended Posts