Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaaaa, tylko szczesciarz wczoraj zaszalal i zlamal palec ;( nikt nie wie jak i gdzie, pewnie jakos zle skoczyl
i teraz nici ze spacerkow bo jak tu spacerowac z opatrunkiem i bucikiem?

Posted

masienka napisał(a):
taaaaa, tylko szczesciarz wczoraj zaszalal i zlamal palec ;( nikt nie wie jak i gdzie, pewnie jakos zle skoczyl
i teraz nici ze spacerkow bo jak tu spacerowac z opatrunkiem i bucikiem?

Ojojoj, przystojniak krzywdę sobie zrobił? Trzymamy więc kciuki by paluszek szybko się zagoił! ;) Oj Rufusiasty, Rufusiasty :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Masienka, zainteresował mnie Twój banner "Dupomania" i weszłam tam... jestem w szoku, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że wątki hotelików są likwidowane! To jakiś absurd! I kolejne utrudnienie dla Dogomaniaków w niesieniu pomocy psom! Brak słów... Krew mnie zalewa...

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Masienka, zainteresował mnie Twój banner "Dupomania" i weszłam tam... jestem w szoku, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że wątki hotelików są likwidowane! To jakiś absurd! I kolejne utrudnienie dla Dogomaniaków w niesieniu pomocy psom! Brak słów... Krew mnie zalewa...

No chyba Masienka za dobrze na tym podpisie nie wyszla ............

Posted

Coś mi się widzi,że wszyscy nie najlepiej na kilku pomysłach nie wychodzimy...psiaki szczególnie...ale coby przełamać nastrój podły...

ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE od wielkopsiaków PRZEKAZUJEMY-
OBY SPOKÓJ,DOSTATEK I MIŁOŚĆ GOŚCIŁY WOKÓŁ NAS!!!...A ZWIERZAKI ŻYŁY W CIEPLE,Z PEŁNYMI BRZUSZKAMI ZE SWOIMI KOCHAJACYMI I UKOCHANYMI LUDŹMI!!!

Posted

swieta byly superowe. Przede wszystkim zdjeli opatrunek i lapa juz dobra, wiec razem ze swoim przyjacielem byli dzien i noc razem Meni........ wigilia pstragi/ BARDZO LUBI/ w swieta grilowane kaczki. Troche zabawek, no i zajace mozna bylo pozno w nocy gonic. Dzisiaj lezy juz na sofie na poduszkach i odpoczywa. Zbiera sily na wieczor bo musi gonic i gonic te zajace i kaczki, a jest duzo sniegu i ciezko choduic : No to pozdrawiamy wszystkic i wuffffffffffffffff

Posted

Uwaga, ten film jest bardzo drastyczny:-(

[video=facebook;1602918911342]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1602918911342&oid=126920476166&comments#!/video/video.php?v=1602918911342&oid=126920476166&comments[/video]