Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludwa napisał(a):
a rodzina pana pewnie się wypięła...Kto by się psem przejmował....:-(

Znów lu2 zajmuje się oceną ludzi a nie pomocą :angryy:
Jeśli Pan nie miał rodziny?
Nie oceniajmy - podnośmy wątek i spróbujmy pomóc psu.
To o jego dobro chodzi a nie o ocenę moralności domniemanej rodziny :mad:

Posted

Zuzanna.psiaki, MartynaP - Wasze podpisy są zbyt duże. Martyno, Twój jest troszkę za długi (ale niedużo), a Twój Zuzanno, jest dużo za duży... Regulaminowy może mieć 100 pikseli wysokości i 500 pikseli długości.
Lepiej to zmienić, zanim ktoś "z góry" to przyuważy...

Posted

Zuzanna.psiaki napisał(a):
Maciaszek czy teraz jest ok czy jeszcze za duże??
Niestety podpis wciąż jest za duży. Zerknij w podpis MartynyP. Jest tylko ciut (ale ciut ciut tylko) za długi, ale na wysokość jest ok. Tak to mniej więcej powinno wyglądać. Ty masz przede wszystkim za wielki podpis na wysokość (bo masz link pod linkiem i jeszcze pod spodem banerek).

Posted

maciaszek napisał(a):
Niestety podpis wciąż jest za duży. Zerknij w podpis MartynyP. Jest tylko ciut (ale ciut ciut tylko) za długi, ale na wysokość jest ok. Tak to mniej więcej powinno wyglądać. Ty masz przede wszystkim za wielki podpis na wysokość (bo masz link pod linkiem i jeszcze pod spodem banerek).

Ja to nigdy nie wiem jak długi ma być ten baner, tak na oko wklejam :eviltong: wiem, że nie może być większy niż jedna linijka.

Posted

Nadal źle czy już ok?
Nie wiem jak to zrobić :placz:
Przy okazji podnoszę

Już oki :lol:

Posted

Nadal źle czy już ok?
Niestety wciąż za duży :-(. Powinnaś albo zlikwidować ten podpis pod banerkiem (bo sam banerek ma wysokość 100 pikseli, a zatem na wysokość wykorzystuje dopuszczalne maksimum) albo zmniejszyć go np. do czcionki nr 1 (czyli takiej) i usunąć napis "ankieta krakvetu", może wtedy zmieści się razem z banerkiem w jednej linijce.