__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Trzeba więcej ciotek tu zwołać... zajmę się tym w najbliższym czasie :) Quote
starlet1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Taki beaglowaty, może wrzucić gdzieś na inne wątki? Pomyslcie cioteczki!! Quote
ludwa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 a rodzina pana pewnie się wypięła...Kto by się psem przejmował....:-( Quote
Qti Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ludwa napisał(a):a rodzina pana pewnie się wypięła...Kto by się psem przejmował....:-( Znów lu2 zajmuje się oceną ludzi a nie pomocą :angryy: Jeśli Pan nie miał rodziny? Nie oceniajmy - podnośmy wątek i spróbujmy pomóc psu. To o jego dobro chodzi a nie o ocenę moralności domniemanej rodziny :mad: Quote
MartynaP Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 a dla tego biedaka szukałam imienia i... pozostawiony > Lose Lasssen wiec mozna tez cos przestawic :cool3: Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Chętnie wkleję banerek jeśli ktoś na pw wyjaśni mi jak Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nadzwyczaj jasno i nadzwyczaj prosto. Myślałam że to skomplikowane :oops: Quote
MartynaP Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Zuzanna.psiaki napisał(a):Chętnie wkleję banerek jeśli ktoś na pw wyjaśni mi jak wyjasnione mam nadzieje ze jasno ;) Quote
maciaszek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zuzanna.psiaki, MartynaP - Wasze podpisy są zbyt duże. Martyno, Twój jest troszkę za długi (ale niedużo), a Twój Zuzanno, jest dużo za duży... Regulaminowy może mieć 100 pikseli wysokości i 500 pikseli długości. Lepiej to zmienić, zanim ktoś "z góry" to przyuważy... Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Maciaszek czy teraz jest ok czy jeszcze za duże?? Dzięki za podpowiedz. Jestem nowa na dogo :/ i jeszcze jak widać ucze się Quote
maciaszek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zuzanna.psiaki napisał(a):Maciaszek czy teraz jest ok czy jeszcze za duże??Niestety podpis wciąż jest za duży. Zerknij w podpis MartynyP. Jest tylko ciut (ale ciut ciut tylko) za długi, ale na wysokość jest ok. Tak to mniej więcej powinno wyglądać. Ty masz przede wszystkim za wielki podpis na wysokość (bo masz link pod linkiem i jeszcze pod spodem banerek). Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 maciaszek napisał(a):Niestety podpis wciąż jest za duży. Zerknij w podpis MartynyP. Jest tylko ciut (ale ciut ciut tylko) za długi, ale na wysokość jest ok. Tak to mniej więcej powinno wyglądać. Ty masz przede wszystkim za wielki podpis na wysokość (bo masz link pod linkiem i jeszcze pod spodem banerek). Ja to nigdy nie wiem jak długi ma być ten baner, tak na oko wklejam :eviltong: wiem, że nie może być większy niż jedna linijka. Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nadal źle czy już ok? Nie wiem jak to zrobić :placz: Przy okazji podnoszę Quote
Qti Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Zuzanna.psiaki napisał(a):Nadal źle czy już ok? Nie wiem jak to zrobić :placz: Przy okazji podnoszę Już oki :lol: Quote
__Lara Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja również podnoszę psinkę!!!! Będzie miała też ogłoszenie w gazecie dzięki Kisiaraf :) Quote
maciaszek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Zuzanna.psiaki napisał(a):Nadal źle czy już ok?Niestety wciąż za duży :-(. Powinnaś albo zlikwidować ten podpis pod banerkiem (bo sam banerek ma wysokość 100 pikseli, a zatem na wysokość wykorzystuje dopuszczalne maksimum) albo zmniejszyć go np. do czcionki nr 1 (czyli takiej) i usunąć napis "ankieta krakvetu", może wtedy zmieści się razem z banerkiem w jednej linijce. Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dzięki. Teraz chyba będzie ok. Chcę pomóc a tu regulamin mnie hamuje :/ Quote
maciaszek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Zuzanna.psiaki napisał(a):Teraz chyba będzie ok.Teraz już jest dobrze :) I taką właśnie wysokość (jak banerek) i taką długość powinien mieć banerek. Quote
Recommended Posts