Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam fajną Panią. Mieszka w 4-pokojowym mieszkaniu az w Nowym Targu. Miłośniczka zwierząt, ma odpowiednie poglądy (chce szybko wykastrowac Nero;))
Spotkanie przedadopcyjne ma się odbyć w Krakowie, poprosiłam dziewczyny o pomoc.
Trzymajcie kciuki.

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Mam fajną Panią. Mieszka w 4-pokojowym mieszkaniu az w Nowym Targu. Miłośniczka zwierząt, ma odpowiednie poglądy (chce szybko wykastrowac Nero;))
Spotkanie przedadopcyjne ma się odbyć w Krakowie, poprosiłam dziewczyny o pomoc.
Trzymajcie kciuki.

Trzymamy ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Trzymajcie kciuki.

Mam nadzieję, że to ten dom. :thumbs:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzwoni do mnie, cała przejęta, zaprasza do siebie, kiedy chcemy, na weekend czy przejazdem.
Mam nadzieję, że spotkanie wypadnie ok.

Czasami kontakt telefoniczny jest super, a potem klapa. Oby nie tym razem.

Posted

hop! napisał(a):
Czasami kontakt telefoniczny jest super, a potem klapa. Oby nie tym razem.

Nawet mnie nie denerwuj. :evil_lol:
Rozmawiałysmy klika razy i mam dobre przeczucia. Tego się trzymajmy;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nawet mnie nie denerwuj. :evil_lol:
Rozmawiałysmy klika razy i mam dobre przeczucia. Tego się trzymajmy;)

Nie mam przekonania do przesympatycznych i nadgorliwych ludzi, ale najważniejszy jest wynik spotkania. ;)

Posted

Piromanka napisał(a):
Pieniążki w kwocie 87 zł na hotel dla Nera dzisiaj przelane. :multi:

Dziękuję.

Załamałam się. Poprosiłam Jagnę z Nowego Targu o sprawdzenie domu, Pani była bardzo napalona na Nero, sensowna, chciała wykastrowac, mało pracuje, duże mieszkanie.
Dzisiaj zadzwoniła do Jagny, że mąż kupił labradora. Masakra. Wiązałam duże nadzieje z tym domem.
Hop! zamorduję Cię;):evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dziękuję.

Załamałam się. Poprosiłam Jagnę z Nowego Targu o sprawdzenie domu, Pani była bardzo napalona na Nero, sensowna, chciała wykastrowac, mało pracuje, duże mieszkanie.
Dzisiaj zadzwoniła do Jagny, że mąż kupił labradora. Masakra. Wiązałam duże nadzieje z tym domem.
Hop! zamorduję Cię;):evil_lol:

Miej litość, nie morduj... :nerwy: :lol:
Trzeba go ogłaszać dalej. ;)

Posted

Dzisiaj będę robic mu ogłoszenia.

Jeśli ktoś mógłby mnie wesprzec finansowo, będę wdzięczna. Do 5 sierpnia trzeba zapłacić za hotel blisko 300 zl, było więcej ale Piromanka wplaciła 87 zl z bazarku.:loveu:
Cięzko mi samej za wszystko płacić:-(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzisiaj będę robic mu ogłoszenia.

Jeśli ktoś mógłby mnie wesprzec finansowo, będę wdzięczna. Do 5 sierpnia trzeba zapłacić za hotel blisko 300 zl, było więcej ale Piromanka wplaciła 87 zl z bazarku.:loveu:
Cięzko mi samej za wszystko płacić:-(

Oj, chyba temat finansowy wszystkich odstraszył... :shake:
Mysza 1, przykro mi, ale nie mogę pomóc finansowo.

Posted

Nic nie szkodzi, dziekuję, ze pomogłaś z ogłoszeniami i zaglądasz tutaj.:loveu:

W sobotę Nero pozna Panstwa, którzy, o ile im się spodoba, będą chcieli go zadoptować.
Czuję, że nic z tego nie będzie ale nic, zobaczymy;)