Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola wróciła dlatego, że (z tego co jej nowa Pani mówiła) - załatwiała się w domu. Aczkolwiek u Figi takich problemów z Olą raczej nie było i nie ma, zdarzało się wyłącznie sporadycznie - wtedy, kiedy nikt z nią nie wyszedł i sucz po prostu nie miała wyjścia... Z tego, co mówiła Figa, Olka w nowym domu dostawała dość spore porcje jedzenia i kilka razy dziennie, więc pewnie i to miało wpływ na takie, a nie inne zachowanie Olki... Pani nie mogła się rozstać z suczką, były łzy, sama jednak przyznała, że podjęła pochopną decyzję i kieruje się dobrem psa, a jeżeli Ola jest u nich nieszczęśliwa to lepiej będzie jak trafi w inne ręce...

Posted

Tia, ludzie głównie tak się tłumaczą, że to dla dobra psa a to tylko dla dobra ich samych:mad:

Szkoda Oleńki, oby teraz znalazła taki dom, aby od razu ją pokchali z wadami tez:loveu:

Posted

Psiaki sikają w nowych domach od tak żeby zaznaczyć teren albo z nerwów. Gdyby Pani miała cierpliwość to niebawem by się to skończyło.

Posted

To prawda Bea, mój tymczasowy Oskar na dzień dobry zasikał ścianę i szafę i próbował wysikać się do sedesu a później przez ponad miesiąc nic dopóki w domu na chwilkę nie pojawiła się suczka Sonia, głupol zasikał podłogę chyba miało to oznaczać, że się zakochał :razz:.

Posted

A czemu Figulcowe nie ma?
A w Olce to ja się od razu zakochałąm i szczerze sie dziwię, jak nikt jej nie chce:-(
JA bym zasypywała telefonami na miejscu tych wszystkich ludzi, bo taka okazja, piękna dalmatka:loveu:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
A czemu Figulcowe nie ma?

A bo psi zjadły kompa razem z wtyczką do internetu ;) a na nowy trzeba poczekać :lol:

A jak chcesz pomóc a nie możesz wziąść Oli to zrób ogłoszenia i porozwieszaj. Może ktoś się w niej zakocha :loveu: