Nadziejka Posted May 25 Author Posted May 25 Chyba wolne wolniutkie ... za dni kilka dołożę fantuśkowa Quote
Nadziejka Posted May 26 Author Posted May 26 Dnia 26.05.2025 o 05:00, Radek napisał: Dobrego dnia, dobrego tygodnia. ☘️ Dobruśkiego spokojnego Wzajemnie stokrotnie 1 Quote
Nadziejka Posted May 26 Author Posted May 26 Dnia 26.05.2025 o 05:00, Radek napisał: Dobrego dnia, dobrego tygodnia. Dziś byliśmy całą ekipą Nadziejkową u weta... na wyciskaniu pupu ...i pazurków obcinaniu ...uffff już za nami udało się udało ale walczyła lalunia jak mały nosorożec .... 2 Quote
Nadziejka Posted May 26 Author Posted May 26 Dnia 26.05.2025 o 17:40, Radek napisał: Najważniejsze, że już po wizycie 🙂 Zawsze staram aby nasza P doktor była młodziutka osoba przemiła niedługo pracuje z sercem do zwierząt z cierpliwością ....bo jest też tam cała ta kierowniczka gabinetu ...matko...co za potworne młode babidło bez żadnego spokoju,bez podejścia wywijająca łapami szarpiaca się ze zwierzętami nieraz zraniła obcinajac nawet pazurki a myśmy w poczekalni... nie wiem kto te osobę tam kierownikiem zrobil... niestety miałyśmy kilka wizyt - jako była łona łona sama zraniła też w kilku miejscach naszą Burzynkę podczas obcinania i byłam bliska chwycenia za fraki... na szczęście ojcu mnie powstrzymal 1 Quote
Nadziejka Posted May 26 Author Posted May 26 usiłowała nam wcisnąć paskudne niejadalne royale ... podczas kiedy nasza psinka je tylko gotowane tylko indyk lub piersi warzywa jogurty siemię ryż brązowy plus bialy ,makaron bataty i tak od lat ja gotuję a ponieważ nasza psipsi nie pije samej wody i nigdy nie piła więc dodoatkowo jeszcze gotuje wode z mięska , wode z marchewki krupniczki bez ,zadnych przypraw to sie podle babsko straśne śmiało ,, że ja nie wiem czy mam psa czy hipopo bo kazden jeden pies wode pije. ze kto by w czasach dzieisjeszych gotowal itd ,, wytłumaczyłam wtedy owej ,,dochtorrr,, -grzecznie że tak się żywimy i tak dalej się żywić będziemy. o matko siem rozgadałłam już koniec pisania o szurnientej... unikamy jak tylko sie da 1 Quote
rozi Posted May 26 Posted May 26 Dnia 26.05.2025 o 18:35, Nadziejka napisał: zraniła też w kilku miejscach naszą Burzynkę podczas obcinania Jeśli za rzadko przycina się pazury, to one rosną, i rosną w nich też naczynia. Coraz dłuższe. Trzeba pazur posmarować oliwą, wtedy widać, gdzie naczynie się kończy. ALE Warto przyciąć za krótko, bo naczynie się cofnie. Będzie rzeźnia, oczywiście, trzeba mieć nadmanganian potasu, kryształki, to zahamuje rzeźnię. 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted May 26 Author Posted May 26 Dnia 26.05.2025 o 20:33, rozi napisał: Jeśli za rzadko przycina się pazury, to one rosną, i rosną w nich też naczynia. Coraz dłuższe. Trzeba pazur posmarować oliwą, wtedy widać, gdzie naczynie się kończy. ALE Warto przyciąć za krótko, bo naczynie się cofnie. Będzie rzeźnia, oczywiście, trzeba mieć nadmanganian potasu, kryształki, to zahamuje rzeźnię. 🙂 Dziękuję będziemy pamietać i stosować nasza psinka już tak nie szaleje jak dawniej więc nie ściera ale babidło czupiradło nie obcieło za krótko, nie... tylko z szarpania zraniła obok pazurkowa unikamy za wszelką cenę .... czytam opinię o tym gabinecie i są gorsze coraz ... wszedzie wszytko upada tylko pieniądz i pieniądz bez uczuć Nasza Pani doktor radzi sobie z każdenkim zwierzaczkiem i z naszą radzi doskonale we wszelkich zabiegach choć to bardzo trudne bubunia nasza niezwykła jest jedyna o sile wielkiej ale małym ciałku Quote
Nadziejka Posted May 26 Author Posted May 26 Spokojnego wieczoru i obyśmy spotykali na swej drodze jak najmniej ludzkich potworów 1 Quote
Nadziejka Posted May 27 Author Posted May 27 Dokładam troszkę rzeczy Zapraszam gorąco Polecam księgi Quote
Recommended Posts