elmas Posted May 2 Author Posted May 2 Dziękuję za podrzucanie! Dziś dołożyłam maskotkę i trochę produktów do zębów - może coś się komuś przyda 🙂 Quote
Isabel Posted May 2 Posted May 2 Dnia 2.05.2025 o 20:29, Olena84 napisał: Zapraszamy. Długi weekend to niestety mała frekwencja Na to wygląda 😞 Quote
elmas Posted May 3 Author Posted May 3 Dnia 3.05.2025 o 08:32, Nadziejka napisał: Spokojności wszelkiej ♡ poproszę pastę num 76 A Zapisałam, bardzo dziękuję 💜 Quote
elmas Posted May 4 Author Posted May 4 Dnia 4.05.2025 o 20:35, Koki-99 napisał: To ja poproszę jeszcze karty 29 za cw. Jest jedna talia? Dziękuję ☺️ Tak, talia jest tylko jedna - chciałam ją pokazać z obu stron. Quote
elmas Posted May 4 Author Posted May 4 Dnia 4.05.2025 o 20:48, Isabel napisał: Jeszcze tylko godzina z kawałkiem! A teraz to już nawet bez kawałka... Zapraszamy! Quote
elmas Posted May 4 Author Posted May 4 Bazarek dobiegł końca 😺 Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które w ten czy inny sposób wzięły w nim udział, ze szczególnym uwzględnieniem Oleny, dzięki której bazarek w ogóle mógł powstać. Uzbierała się nam całkiem ładna kwota 💜 Jutro roześlę rozliczenia. Pierwsze (a może i wszystkie) paczki powinny ruszyć w podróż do nowych domów nie później niż w środę - tak by dotarły do końca tygodnia. 1 Quote
Nadziejka Posted May 5 Posted May 5 Dziękuję ile przelać pieniązka 4 zl pasta i za paczuszę 17 zl ? pozdrawiam 1 Quote
elmas Posted May 5 Author Posted May 5 Rozliczenia rozesłane. Dotarł już przelew z nadpłatą od Koki-99 - bardzo dziękuję 🙂 Quote
Recommended Posts