Nadziejka Posted April 16 Author Posted April 16 Dnia 16.04.2025 o 22:12, Radek napisał: Lajków brak to chociaż podrzucę na dobranoc.                              ♡  ♡ Quote
Nadziejka Posted April 17 Author Posted April 17 Dnia 16.04.2025 o 08:23, malagos napisał: Pobudka! Taki sliczny dzień!  Dnia 16.04.2025 o 17:20, Radek napisał: Słoneczne hop 🙂  Dnia 16.04.2025 o 15:53, Olena84 napisał: Zapraszamy! Wszelkiego spokojnego         ♡  wczoraj miałam dzień straszny zaczęło się rano na spacerku 😞 znowu i znowu wielkie kiełbasy ukryte w trawie .... pewno popaprance zwyrodnialce za okami patrzają czy ktoś zje.... moja lalusia już juz wyniuchała i miała zamiar chwycić  ja na spacerekach cały czas patrzę caluni czas i mówię że nic nie zbieramy sekunda za sekundą choćby spacerek był dwie godziny  to ktoś z naszych bloków  jakiś jakaś potwora która nienawidzi wszelkiego życia   kilkanaście metrów dalej wypatrzyłam kolejną wielką .... Quote
Nadziejka Posted April 17 Author Posted April 17 zbieram do worka zbieram potem opisuję w domu kartki naklejam i wrzucam w odpady na dno ile takich ukrytych straszności człek nie wypatrzy ....  obrzydzenie bierze jak paczam na te paniusie w futrach melionerki  w naszych blokach melionery po cztery samochody swoje firmy wiekszpść mieszkań 4, 5 pokojów ale nie podzielą niczym z żadnym stworzeniem   pycha i ignorancja oraz nienawiści bije od nich  do wszelkiego co żyje  niechaj im los odpłaci stokrotnie zgnilizna w tych ludziskach wszelka więc ich miejsce na śmietnisku dalekim bez pomocy  1 Quote
Nadziejka Posted April 17 Author Posted April 17 Są unas uliczki gdzie powstały powstaja wille wielkie i male nowoczesne pod wieczór czasem tam chodzimy na spacerki spokojne  niema zgiełku i mnóstwa ludków z psiaczkami  wczoraj poszłyśmy troszke biegusia troszke spacereczku troszkę leżenia w trawce  ale z jednej wypasionej chaty wyskoczył młodzieniec ok 6o tki.. młodzieniec bo ubrany na czerwono garnitur i rozpieta koszlula do pasa... wcześniej niedaleko jego willyi kilku młodych piło piwo ale spokojnie wypili i poszli  młodzieniec obwieszony złotem wyskoczył i do mnie zza swojejgo ogrodzienia krzyczy że jeszcze raz mnie zobaczy tu z psami z piwem i kolegami to mi ryj przefasonuje ale kule strzeli w nogi... matko ziemio nasza... myśmy nawet nie sikały w pobliżu tego domostwa Quote
Nadziejka Posted April 17 Author Posted April 17 Dnia 17.04.2025 o 22:46, Radek napisał: Spokojnej nocy. Spokojnej wzajemnie wzajemnie Zapraszamy nocką 1 Quote
Nadziejka Posted April 18 Author Posted April 18 Dnia 18.04.2025 o 05:13, Radek napisał: Przybywajcie na zakupy. Pozdrawiamy dziś deszczykowo mamy     Quote
malagos Posted April 18 Posted April 18 Dnia 18.04.2025 o 08:29, Nadziejka napisał: Pozdrawiamy dziś deszczykowo mamy     U nas znów sucho.... Praca w kuchni wre 🙂 Quote
malagos Posted April 18 Posted April 18 Nadziejko, ten czarny piesek (Klausik?) identyko jak nasza tymczasowa Dorka! Quote
Olena84 Posted April 18 Posted April 18 Dnia 18.04.2025 o 11:19, malagos napisał: Nadziejko, ten czarny piesek (Klausik?) identyko jak nasza tymczasowa Dorka! To bardzo zapraszam do adopcji!!! 1 Quote
Olena84 Posted April 18 Posted April 18 Dnia 17.04.2025 o 09:34, Nadziejka napisał:  młodzieniec obwieszony złotem wyskoczył i do mnie zza swojejgo ogrodzienia krzyczy że jeszcze raz mnie zobaczy tu z psami z piwem i kolegami to mi ryj przefasonuje ale kule strzeli w nogi... matko ziemio nasza... myśmy nawet nie sikały w pobliżu tego domostwa co za ludzie... Quote
Radek Posted April 18 Posted April 18 Dnia 18.04.2025 o 08:29, Nadziejka napisał: Pozdrawiamy dziś deszczykowo mamy      Dnia 18.04.2025 o 11:17, malagos napisał: U nas znów sucho.... Praca w kuchni wre 🙂 U nas z rana popadało, a teraz lampa i duchota. I pomału znów się chmurki zbierają. Quote
Radek Posted April 18 Posted April 18 Zanim pójdę spać poproszę o cegiełkę za dychę. Poszedł przelew za dwa bazarki. 1 Quote
Recommended Posts