Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Wspaniałe wiadomości Marinko :multi: Ty to jednak cudotwórczyni jesteś :loveu: Gratulacje :Rose:

A tygryskowi życzę dużo miłości, spokoju, bezpieczeństwa i opieki w nowym domku ;)

Ależ nas Marinko w niepewności przez ten tytuł potrzymałaś !!! :mdleje:

Dziękuję, Twoje słowa dodały mi otuchy..., ale Mari nie ma tyle szczęścia :-(

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniałe wiadomości Marinko :multi: Ty to jednak cudotwórczyni jesteś :loveu: Gratulacje :Rose:

A tygryskowi życzę dużo miłości, spokoju, bezpieczeństwa i opieki w nowym domku ;)

Ależ nas Marinko w niepewności przez ten tytuł potrzymałaś !!! :mdleje:

Posted

Marinka napisał(a):
Za jakiś♥ czas dodam tu zdjęcia Miluni w swoim domku :loveu::loveu::loveu:
Odwiedzajcie wątek, co jakiś czas proszę :cool3:

Spoko ja na pewno będę zaglądał:loveu::loveu::loveu:
Proponuje byś zmieniła nazwę wątku na bardziej taki wesoły i nie mósisz podawać ile ma latek ogólny jakiś taki tekst:eviltong:

Posted

Mike i Morgan napisał(a):
Spoko ja na pewno będę zaglądał:loveu::loveu::loveu:
Proponuje byś zmieniła nazwę wątku na bardziej taki wesoły i nie mósisz podawać ile ma latek ogólny jakiś taki tekst:eviltong:

dzięki :cool3:, spełniłam Twoją sugestię;) i zmieniłam nazwę na weselszą :evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
No tak!
Bo tu trzeba się cieszyć kochani!
Tytuł super :loveu:

p.s Marinko masz dwa banerki Mari w podpisie :evil_lol:

Właśnie zauważyłam :cool3:

Miluniu - bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Marinka']Dziękuję, Twoje słowa dodały mi otuchy..., ale Mari nie ma tyle szczęścia :-(

Marinko... poczekajmy jeszcze troszkę, nie wolno tracić nadziei... Pamiętaj, że dokonałaś czegoś, co wiele osób uważało za niemożliwe! Znalazłaś domy tylu maleństwom! Maleństwom, w sprawie których na wątku toczyły się tak nieprzyjemne dyskusje i kłótnie. Udowodniłaś, że jesteś odpowiedzialną osobą!

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Marinko... poczekajmy jeszcze troszkę, nie wolno tracić nadziei... Pamiętaj, że dokonałaś czegoś, co wiele osób uważało za niemożliwe! Znalazłaś domy tylu maleństwom! Maleństwom, w sprawie których na wątku toczyły się tak nieprzyjemne dyskusje i kłótnie. Udowodniłaś, że jesteś odpowiedzialną osobą!

Właśnie lepiej poczekać niż oddać psa komuś nieodpowiedzialnemu :eviltong:

Posted

Właśnie lepiej poczekać niż oddać psa komuś nieodpowiedzialnemu :eviltong:

Też tak myślę...trudno potrzymam Mari w Klinice tak długo jak będzie taka potrzeba... nie trafi do żadnego gbura ani ignoranta...są jeszcze chyba na tym świecie normalni ludzie?

Posted

Marinka napisał(a):
Też tak myślę...trudno potrzymam Mari w Klinice tak długo jak będzie taka potrzeba... nie trafi do żadnego gbura ani ignoranta...są jeszcze chyba na tym świecie normalni ludzie?

A myślałaś by przekazać Mari do lubelskiego schroniska??

Posted

A myślałaś by przekazać Mari do lubelskiego schroniska??

Nie...nie chcę by tam trafiła...zagryzłyby ja duże psy, bo ma do nich jakieś ale...widocznie doświadczenia z przeszłości...
a poza tym mam pewien plan...niestety cały czerwiec trzeba będzie przeczekać... brałabym pod uwagę DT, ale nie schron :shake:

Posted

Marinka napisał(a):
Nie...nie chcę by tam trafiła...zagryzłyby ja duże psy, bo ma do nich jakieś ale...widocznie doświadczenia z przeszłości...
a poza tym mam pewien plan...niestety cały czerwiec trzeba będzie przeczekać... brałabym pod uwagę DT, ale nie schron :shake:

Już nie przesadzaj w schronie jest aż tak źle przecież jestem tam wolontariuszem:multi:
Ale zrobisz jak uważasz:eviltong:

Posted

Już nie przesadzaj w schronie jest aż tak źle przecież jestem tam wolontariuszem:multi:
Ale zrobisz jak uważasz:eviltong:

...nie pamiętam, czy od początku towarzyszyłeś wątkowi Mari i nagonce jaka tam panowała...większość dogomaniaków twierdziła, że oddanie Mari do schroniska to porażka, to zaprzepaszczenie pieniędzy w nią włożonych ... teraz po tym jak została zaszczepiona, wysterylizowana i doprowadzona do lepszego stanu (na niezłym wikcie i pod opieką lekarzy) za pieniądze własne i ludzi dobrej woli powinnam oddać suczkę do schroniska ?
Przyznam, trudno mi to pojąć, tym bardziej, że po oddaniu jej w to miejsce nie mam żadnego wpływu na to co się z nią stanie i gdzie trafi...wkurzyłam się trochę :angryy: i przyznaję nieco zawiodłam ... toż dogomaniacy wyciągają psy z takich miejsc a nie je tam umieszczają:shake:
Napisałam wcześniej z jakich powodów Mari nie nadaje się do schroniska :razz:

"Już nie przesadzaj w schronie jest aż tak źle przecież jestem tam wolontariuszem:multi:" - dla mnie to nie jest tylko literówka:roll:
A poza tym to jest watek Mili nie Mari...

Posted

Marinka napisał(a):

Przyznam, trudno mi to pojąć, tym bardziej, że po oddaniu jej w to miejsce nie mam żadnego wpływu na to co się z nią stanie i gdzie trafi...wkurzyłam się trochę :angryy: i przyznaję nieco zawiodłam ...

I to jest główny argument. I chyba najważniejszy. Nie po to było poświęcane tyle wysiłku, pracy i kasy, żeby potem nawet nie mieć wpływu na to gdzie sunia trafi.

No i jeszcze skoro pisałaś, że nie dogaduje się z większymi psami to tym bardziej.

To tak przepraszam za Offa :cool3:

A co tam u młodej? :loveu:

Posted

Witajcie :lol:
Milusia ma się świetnie i jest bardzo szczęśliwa - nauczyła się już, co to znaczy mieć domek i swojego ludzia, nabrała troszkę ciałka.
Chętnie chodzi na spacerki i uwielbia wizyty na działce (może się tam swobodnie wyhasać, a przy tym jest bardzo grzeczna i niczego nie niszczy).
W domku już coraz rzadziej zdarzy się jej nasiusiać.
Niestety nie dysponuję jeszcze najnowszymi zdjęciami Mili, ale jak tylko będę je miała na pewno tutaj wkleję :lol: