Marinka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Wspaniałe wiadomości Marinko :multi: Ty to jednak cudotwórczyni jesteś :loveu: Gratulacje :Rose: A tygryskowi życzę dużo miłości, spokoju, bezpieczeństwa i opieki w nowym domku ;) Ależ nas Marinko w niepewności przez ten tytuł potrzymałaś !!! :mdleje: Dziękuję, Twoje słowa dodały mi otuchy..., ale Mari nie ma tyle szczęścia :-( Quote
MyrkurDagur Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Wspaniałe wiadomości Marinko :multi: Ty to jednak cudotwórczyni jesteś :loveu: Gratulacje :Rose: A tygryskowi życzę dużo miłości, spokoju, bezpieczeństwa i opieki w nowym domku ;) Ależ nas Marinko w niepewności przez ten tytuł potrzymałaś !!! :mdleje: Quote
Brysio Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 mili hienko:eviltong: cudowne wiesc:loveu::loveu::loveu: wszyskiego najlepszego:multi: Marianko gratuluje!! kawał dobrej roboty;) Quote
2010 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 To cudownie MILI ma już dobry domek !:sweetCyb: Gratulujemy Marinko !!!:Rose: a dla :loveu:MARI trzymamy nadal kciuki ! Quote
Mike i Morgan Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 No i poszło maleństwo do nowego domku:loveu: Quote
Marinka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Za jakiś♥ czas dodam tu zdjęcia Miluni w swoim domku :loveu::loveu::loveu: Odwiedzajcie wątek, co jakiś czas proszę :cool3: Quote
Mike i Morgan Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Marinka napisał(a):Za jakiś♥ czas dodam tu zdjęcia Miluni w swoim domku :loveu::loveu::loveu: Odwiedzajcie wątek, co jakiś czas proszę :cool3: Spoko ja na pewno będę zaglądał:loveu::loveu::loveu: Proponuje byś zmieniła nazwę wątku na bardziej taki wesoły i nie mósisz podawać ile ma latek ogólny jakiś taki tekst:eviltong: Quote
Marinka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Mike i Morgan napisał(a):Spoko ja na pewno będę zaglądał:loveu::loveu::loveu: Proponuje byś zmieniła nazwę wątku na bardziej taki wesoły i nie mósisz podawać ile ma latek ogólny jakiś taki tekst:eviltong: dzięki :cool3:, spełniłam Twoją sugestię;) i zmieniłam nazwę na weselszą :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 No tak! Bo tu trzeba się cieszyć kochani! Tytuł super :loveu: p.s Marinko masz dwa banerki Mari w podpisie :evil_lol: Quote
Marinka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Paulina_mickey napisał(a):No tak! Bo tu trzeba się cieszyć kochani! Tytuł super :loveu: p.s Marinko masz dwa banerki Mari w podpisie :evil_lol: Właśnie zauważyłam :cool3: Miluniu - bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Marinka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 marlenka napisał(a):Powodzenia w nowym domku maleńka :loveu: Oj tak ... i wszystkiego, co najlepsze :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Marinka']Dziękuję, Twoje słowa dodały mi otuchy..., ale Mari nie ma tyle szczęścia :-( Marinko... poczekajmy jeszcze troszkę, nie wolno tracić nadziei... Pamiętaj, że dokonałaś czegoś, co wiele osób uważało za niemożliwe! Znalazłaś domy tylu maleństwom! Maleństwom, w sprawie których na wątku toczyły się tak nieprzyjemne dyskusje i kłótnie. Udowodniłaś, że jesteś odpowiedzialną osobą! Quote
Mike i Morgan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Marinko... poczekajmy jeszcze troszkę, nie wolno tracić nadziei... Pamiętaj, że dokonałaś czegoś, co wiele osób uważało za niemożliwe! Znalazłaś domy tylu maleństwom! Maleństwom, w sprawie których na wątku toczyły się tak nieprzyjemne dyskusje i kłótnie. Udowodniłaś, że jesteś odpowiedzialną osobą! Właśnie lepiej poczekać niż oddać psa komuś nieodpowiedzialnemu :eviltong: Quote
Marinka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Mike i Morgan napisał(a):Właśnie lepiej poczekać niż oddać psa komuś nieodpowiedzialnemu :eviltong: Też tak myślę...trudno potrzymam Mari w Klinice tak długo jak będzie taka potrzeba... nie trafi do żadnego gbura ani ignoranta...są jeszcze chyba na tym świecie normalni ludzie? Quote
Mike i Morgan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Marinka napisał(a):Też tak myślę...trudno potrzymam Mari w Klinice tak długo jak będzie taka potrzeba... nie trafi do żadnego gbura ani ignoranta...są jeszcze chyba na tym świecie normalni ludzie? A myślałaś by przekazać Mari do lubelskiego schroniska?? Quote
2010 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 :lol: Zapraszamy na bazarek :loveu:na hotek dla MARI !!!!! Ciuszki, kryminały, dodatki na bezdomną Mari z Lublina - Dogomania Forum Quote
Marinka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Mike i Morgan napisał(a):A myślałaś by przekazać Mari do lubelskiego schroniska?? Nie...nie chcę by tam trafiła...zagryzłyby ja duże psy, bo ma do nich jakieś ale...widocznie doświadczenia z przeszłości... a poza tym mam pewien plan...niestety cały czerwiec trzeba będzie przeczekać... brałabym pod uwagę DT, ale nie schron :shake: Quote
Mike i Morgan Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Marinka napisał(a):Nie...nie chcę by tam trafiła...zagryzłyby ja duże psy, bo ma do nich jakieś ale...widocznie doświadczenia z przeszłości... a poza tym mam pewien plan...niestety cały czerwiec trzeba będzie przeczekać... brałabym pod uwagę DT, ale nie schron :shake: Już nie przesadzaj w schronie jest aż tak źle przecież jestem tam wolontariuszem:multi: Ale zrobisz jak uważasz:eviltong: Quote
Marinka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Mike i Morgan napisał(a):Już nie przesadzaj w schronie jest aż tak źle przecież jestem tam wolontariuszem:multi: Ale zrobisz jak uważasz:eviltong: ...nie pamiętam, czy od początku towarzyszyłeś wątkowi Mari i nagonce jaka tam panowała...większość dogomaniaków twierdziła, że oddanie Mari do schroniska to porażka, to zaprzepaszczenie pieniędzy w nią włożonych ... teraz po tym jak została zaszczepiona, wysterylizowana i doprowadzona do lepszego stanu (na niezłym wikcie i pod opieką lekarzy) za pieniądze własne i ludzi dobrej woli powinnam oddać suczkę do schroniska ? Przyznam, trudno mi to pojąć, tym bardziej, że po oddaniu jej w to miejsce nie mam żadnego wpływu na to co się z nią stanie i gdzie trafi...wkurzyłam się trochę :angryy: i przyznaję nieco zawiodłam ... toż dogomaniacy wyciągają psy z takich miejsc a nie je tam umieszczają:shake: Napisałam wcześniej z jakich powodów Mari nie nadaje się do schroniska :razz: "Już nie przesadzaj w schronie jest aż tak źle przecież jestem tam wolontariuszem:multi:" - dla mnie to nie jest tylko literówka:roll: A poza tym to jest watek Mili nie Mari... Quote
Paulina_mickey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Marinka napisał(a): Przyznam, trudno mi to pojąć, tym bardziej, że po oddaniu jej w to miejsce nie mam żadnego wpływu na to co się z nią stanie i gdzie trafi...wkurzyłam się trochę :angryy: i przyznaję nieco zawiodłam ... I to jest główny argument. I chyba najważniejszy. Nie po to było poświęcane tyle wysiłku, pracy i kasy, żeby potem nawet nie mieć wpływu na to gdzie sunia trafi. No i jeszcze skoro pisałaś, że nie dogaduje się z większymi psami to tym bardziej. To tak przepraszam za Offa :cool3: A co tam u młodej? :loveu: Quote
Marinka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Witajcie :lol: Milusia ma się świetnie i jest bardzo szczęśliwa - nauczyła się już, co to znaczy mieć domek i swojego ludzia, nabrała troszkę ciałka. Chętnie chodzi na spacerki i uwielbia wizyty na działce (może się tam swobodnie wyhasać, a przy tym jest bardzo grzeczna i niczego nie niszczy). W domku już coraz rzadziej zdarzy się jej nasiusiać. Niestety nie dysponuję jeszcze najnowszymi zdjęciami Mili, ale jak tylko będę je miała na pewno tutaj wkleję :lol: Quote
Marinka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 ZAPRASZAM NA ŚWIETNY BAZAREK ( ZORGANIZOWANY PRZEZ ICK :loveu:) NA RZECZ BEZDOMNEJ WCIĄŻ MARI !!! Link do Bazarku w mojej sygnaturze :lol: Quote
2010 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Może kiedyś będa jej fotki, aby zobaczyć szczęśliwą mordkę :loveu: Mili Quote
Recommended Posts