Patka Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 Lilith na plaży ucieka przed butelką-polewanko, ale w tym roku się dała w koncu przekonać ... tez uwielbia wygrzewac na sloncu, jednak potem pod mokry ręczniczek w wykopanej własnołapnie dziurze polerzec i owszem. najgorzej jak oboje idziemy do morza stoi na brzegu i trzęsie sie - doslownie pilnuje wiernie :wink: :D ubaw przechodnie maja po pachy :D Tu wygrzewa kosci na plaży :D [img]http://img184.exs.cx/img184/9697/img94679fu.jpg[/img] Quote
Patka Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 topic umiera nikt nie zagląda :D pewnie nie macie czasu myslec o wakacjach a mnie jakoś tak nostalgia ogarnęła bo mówia w pudełku ze od kwietnia 25 stopni ma byc toc to lato - czyli już niedługo :D A to drzewko za naszym kampingiem - prawda że super preludium lasowe 5 kroków i piekny las :D :wink: [img]http://img178.exs.cx/img178/2777/img93261xj.jpg[/img] Quote
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ja wim gdzie to jest :o To jest w . . . . Białogórze :lol: Tak na serio to to chyba jest koło drogi wyjazdowej z Białej no nie? Czasami do drzewka przywiązana jest koza :wink: Czyli wychodzi na to że Twój camping jest koło takiego drewnianego domku tak? :D Ja kcem wakacje :angel: :angel: :angel: Quote
Patka Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 Pasawera a wiesz gdzie jest pole do mni golfa?? za polem jest placyk i pole namiotowe harcerzy :D to obok jest to drzewko musimy się zobaczyć inaczej pobłądzimy :wink: :D pozdrowionka :D Quote
Patka Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 Dbst do Białej marsz spotkamy się w piaseczku na :popcorn: :D Quote
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='Patka']Pasawera a wiesz gdzie jest pole do mni golfa?? za polem jest placyk i pole namiotowe harcerzy :D to obok jest to drzewko musimy się zobaczyć inaczej pobłądzimy :wink: :D pozdrowionka :D[/quote] wiem wiem :angel: :angel: :angel: Już wszystko jasne :wink: Będę tam chodzić z Figą na spacerki w tym roku :lol: 8) :lol: A Twoja suńka jak się zachowuje w siosunku do innych suczek? Bo nie wiem jakby na siebie zareagowały :wink: Supcio by była zabawa :angel: Quote
anetta Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ehhh, jakie cuda :D Coraz bardziej mi sie to podoba 8) A gdzi edokladnie jest Bialogora? :oops: Quote
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [img]http://www.btx.key.net.pl/img/bialogora2.jpg[/img] :wink: Już wiesz? Quote
Patka Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 Pasawera oj to różnie bywa :D :wink: Lilith jedne lubi innych nie - jak u ludzi :D mam nadzieję że na siebie trafimy, ale wakacje długie i nie wiem jeszcze kiedy pojadę :D a Wy juz wiecie :D :wink: Quote
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ja jadę w sierpniu :D Ale będzie ludzi :lol: :-? :lol: I pewnie na 3 tygodnie bo potem trza do szkoły się szykować :-? Kiedyś prawie zawsze jeździliśmy na cały miesiąc :wink: Quote
dbsst Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 qrde jezeli gdzies w tym roku bede wyjezdzac bo ostatnio w wakacje wiecej pracuje :( to Lece do Was dziewczyny na piaseczek i na :popcorn: ;) Quote
Olund Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 My tez w śierpniu pojedziemy, tylko jeszcze nie wiem w którym tygodniu sierpnia. P.S. Kiedy najlepiej rezerwowac nocleg? Quote
Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Tam zawsze jest dużo ludzi więc proponuję wcześniej, żeby nie było niespodzianek :wink: Ja to zawsze w to samo miejsce pod namiot jeżdże więc nie mam problemów :wink: :lol: Zapraszam na mój camping :lol: Quote
shangri_la Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 witam. moze tez sie dolacze do tematu. tylko ze ja zawsze jezdze do debek :) a do bialogory tylko takie wypady no i na konie :). choc w tym roku pomyslalam aby zagoscic w bialogorze dla odmiany ( w debkach ze tak powiem za duzo dresiarstwa sie kreci , kiedys tak nie bylo...). cieszy mnie ze tyle dogomaniakow tam jezdzi, przynajmniej bedza sie mogly psiaki wyszalec :) pozdrawiam Quote
Patka Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 shangri_la dokładnie, Białogóre jeszcze "to" nie dotknęło na szczęście :D Z noclegiem nie ma problemów najczęsciej chyba że ktoś jhest bardzo wymagający zawsze cos się znajdzie u ludzi albo na campingu :D My tez mam swoją "metę" pozdro Quote
Wojtek Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='patka']Z noclegiem nie ma problemów najczęsciej [b]chyba że ktoś jhest bardzo wymagający [/b] zawsze cos się znajdzie [/quote] Spoko, są też takie miejsca, no wiadomo zależy jakie kto ma wymagania :D Quote
shangri_la Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 hehe ja tam wymagająca nie jestem, zawsze jezdzilismy pod namiot bo fajny klimat, ale teraz ze wzgledu na psa trzeba bedzie raczej sie rozgladnac za jakims pokojem bo sunka jest bardzo "czujna" i obawiam sie ze pod namiotem to ani ja sie nie wyspie, ani sasiedzi, wiec wole nie ryzykowac... :) pozdrawiam, dawajcie wiecej fotek :) Quote
Patka Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 shangri_la pokoików jest w bród wczesniej na tym topicu dawałam linki dostronek :D tylko wybierac A to wspomnienie ... i zachęta :D [img]http://img14.exs.cx/img14/1376/img94058og.jpg[/img] Quote
Wojtek Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Patka, Patka, ale jedziesz mi na gulu... Ufff, aby do sierpnia... zdzierżyć Quote
Pasavera Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 [quote name='shangri_la']hehe ja tam wymagająca nie jestem, zawsze jezdzilismy pod namiot bo fajny klimat, ale teraz ze wzgledu na psa trzeba bedzie raczej sie rozgladnac za jakims pokojem bo sunka jest bardzo "czujna" i obawiam sie ze pod namiotem to ani ja sie nie wyspie, ani sasiedzi, wiec wole nie ryzykowac... :)[/quote] Ja z Figą też pod namiot jeździmy :wink: Też jest strasznie czujna, a jak byliśmy kiedyś sami na campingu to myślała że cały teren jest jej i szczekała na "obcych" :lol: 8) A w pierwsze noce zawsze troszkę podszczekiwała sobie, bo wiadomo że przez namiot wszystko słychać :wink: 8) Ale potem śpi jak aniołek :wink: Tylko rano mi zwiewa (prześlizguje się pod namiotem :lol: ) qurcze szkoda, że ja nie mam takich zdjęć jak Patka :-? buu . . . . Quote
Patka Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 Wojtek postaram siejeszcze coś wygrzebac z czelusci zdjęciwej z dedykacją dla Ciebie :D pasawera Twoje fotki są super dawaj dziewczyno!!!! :D Quote
Pasavera Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 [quote name='Patka']pasawera Twoje fotki są super dawaj dziewczyno!!!! :D[/quote] :lol: Ale mam mało widoczków :-? Miałam w trdy kartę do aparatu tylko 16MB. Dopiero potem kupiłam większą i zdjęcia mam tylko z jednego zachodu słońca :lol: 8) Ale może jeszcze coś się znajdzie :wink: Quote
Patka Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 Pasavera :D :wink: Znam ten ból teraz mam nową aparatke :D i jest super :D Quote
Recommended Posts