Lilmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja pamiętam o Rudzince, ale coś nas tutaj malutko :( Quote
Lilmo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Rudzinko zabieram Cię na spacerek po dogomanii :kiss_2: Quote
Lilmo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ruda zabieram Cię na wieczorny spacerek po dogomanii... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A kto kiedyś zabierze ją na spacer i już nie zaprowadzi spowrotem do schorniskowego boksu, tylko do Ciepłego serca? :-( Quote
peate Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ruda połaziła sobie ostatnio po łączce przed schroniskiem, popasła na trawce, pobawiła się z koleżankami, wylizała szczeniaczka .. była bardzo grzeczna i zadowolona :loveu: a potem ... wróciła do schroniskowego boksu :shake: trzeba było ją wnosić, bo bidulka sama nie chciała iść :placz: domku, domku znajdź się w końcu :modla: Quote
gonia66 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ojejej...tak tu cicho i głucho...a psinka taka śliczna..naprawde jest śliczna..i jak sobie pomyślę, ze tak broni sie przed kojcem- a przecieznie zna nic innego....ludzie wyciągajmy ją stamtąd...ponad 2 miesiace ma wątek i..tylko 4 strony..a to taka sliczna sunia...do kochania i przytulania...co robić żeby jej pomóc???Zaraz wkleję banerek do podpisu..ale wątek trzeba rozkręcić jakoś....:-( Quote
Lilmo Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ruda, i ja Cię odwiedzam z samego rana :kiss_2: Quote
Bjuta Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gonia66 napisał(a):Ojejej...tak tu cicho i głucho...a psinka taka śliczna..naprawde jest śliczna..i jak sobie pomyślę, ze tak broni sie przed kojcem- a przecieznie zna nic innego....ludzie wyciągajmy ją stamtąd...ponad 2 miesiace ma wątek i..tylko 4 strony..a to taka sliczna sunia...do kochania i przytulania...co robić żeby jej pomóc???Zaraz wkleję banerek do podpisu..ale wątek trzeba rozkręcić jakoś....:-( Właśnie weszłam tu przez Twój banerek! ;) Słodka Ruda. Quote
Lilmo Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 I ja odwiedzam wieczorową porą samotną Rudą :-( Quote
Pusiakowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 jejuś, wzruszyłam się po przeczytaniu pierwszej strony... :-( domek pilnie potrzebny! albo chociaz dt. a gdzie ona jest? w jakim schronisku? zaraz wstawie banerek do podpisu... Rudziu! :placz: Quote
Pusiakowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 przepraszam, ze cie Rudziu budze, ale ja tylko przyszlam podniesc :lol: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Podrzucam!!!! biedna, tyle lat w schronie. postaram się jakos zmontowac ten jej banerek, zawsze mam z tym problemy...:oops: Quote
Tusek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 jest śliczna i pełna radości na tych zdjęciach... :loveu: Quote
_bubu_ Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 ja bym chciała żeby ona taka radosna była na codzien w swoim domku a nie tak sporadycznie na schroniskowym spacerku.. Quote
marzena1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 tylko ze te własne domki przychodza tak trudno , ale musi byc dobrze. Quote
Recommended Posts