Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Przed chwilą zajrzałam na allegro. Ma dwóch gapiów. Gapie! Przemieńcie się w domek :loveu: Quote
BIANKA1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Yona napisał(a):Tak, zębami, Ciociu BIANKO :cool1: No masz ............:shake: Quote
Sabina02 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ciociu Yono... Prosze, zrob liste wszystkich ogloszen Delfinki, to moze ją "upcham" jeszcze w jakichs innych portalach... Quote
BIANKA1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ciocia Yona nieobecna . Pewnie pojechała na majówkę :lol: Quote
Sabina02 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ciciu Bianko... Niech ciocia zerknie na moj podpis na pieska Bibo jaki jest cudny! Do niczego nie namawiam, bez zadnych podtekstow..:lol: Wiem ze Frycia jest u Ciebie, a i kolejka (Delfinka) stoi...:loveu: Quote
BIANKA1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Zerkne jak wróce ze spaceru , bo moje psia już zaczynają śpiewy :shake: Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jeśli Ciocia nalega... Oto: psy.pl, kupiepsa.pl, aaaby.pl, ale.gratka.pl, animalia.pl, bono-polska.pl, kupiszpsa.pl, kupsprzedaj.pl i gumtree.pl we wszystkich możliwych miastach. Oprócz tego jeszcze gdzieś tam... Nie wszystko archiwizuję :cool3: Quote
Sabina02 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No, to ja ją dalam jeszcze tu...:lol: Oczywiscie zerznelam tekst od Ciebie ząb w ząb...:oops: 4lapy.pl E-oferty CentrumOfert Ogloszenia.24Polska Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Tak się cieszę, że ktoś chce zżynać moje teksty :loveu: I to kto? Sama Ciocia Sabina :loveu: Quote
Sawanna Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Psina już na http://apikzd.blog.onet.pl/ :p Jeśli potrzeba mogę zrobić jej jeszcze plakacik:loveu: Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Tofik... Delfinka ma nie 3 latka, a 6 :loveu: A wszelkie plakaciki, oczywiście, mile widziane :loveu: Quote
Sabina02 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Yona napisał(a):Tak się cieszę, że ktoś chce zżynać moje teksty :loveu: I to kto? Sama Ciocia Sabina :loveu: To Twoj tekst cioteczko Yono przeciez sprawil ze chce wziasc Delfinke do siebie...:loveu: . Zawsze jak patrze na Twoje aukcje to wyje...:roll: Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ciociu, właśnie wystawiłam kolejne, a właściwie wymieniłam. Zapraszam Ciocię, w takim razie, na płaczki :diabloti: Ta aukcja jest wyjątkowo szczęśliwa. Rozpoczęła ją Czarusia. Gdy poszła do domu po czterech dniach, jej miejsce zajęła Klara. Po kolejnych, chyba trzech dniach, pojechała też do domku. Teraz "właścicielką" ogłoszenia jest DINA :loveu: Jak jej czas się skończy, to umieszczę tam DELFI :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Yona napisał(a):Ciociu, właśnie wystawiłam kolejne, a właściwie wymieniłam. Zapraszam Ciocię, w takim razie, na płaczki :diabloti: Ta aukcja jest wyjątkowo szczęśliwa. Rozpoczęła ją Czarusia. Gdy poszła do domu po czterech dniach, jej miejsce zajęła Klara. Po kolejnych, chyba trzech dniach, pojechała też do domku. Teraz "właścicielką" ogłoszenia jest DINA :loveu: Jak jej czas się skończy, to umieszczę tam DELFI :evil_lol: A potem Frytencję .......... proszę..........:modla::modla::modla: Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ciociu BIANKO :mad: A może by tak Ciocię BIANKĘ ogłosić i nowy domek jej znaleźć, bo w starym coś mało dla niej miejsca ostatnio. Nie dość, że psów pod dostatkiem, to jeszcze koty się urodziły :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Czemu nie ........ tylko szukaj DOBREGO domku :evil_lol: Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dobrze! Będzie dobry i kochający :evil_lol: A Ciocia, że zapytam, wolałaby mieć Pana, Panią, czy ich oboje?:razz: Quote
Sabina02 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Yona napisał(a):Dobrze! Będzie dobry i kochający :evil_lol: A Ciocia, że zapytam, wolałaby mieć Pana, Panią, czy ich oboje?:razz: Pewnie Ich Troje...:evil_lol: Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ciociu BIANKO, niech się Ciocia odezwie szybciutko... Miejsce na allegro na pierwszej stronie czeka :evil_lol: Pamiętacie Ciocie, jak mówiłam Wam, że mam dwa ciężkie przypadki w "sprzedaży": Delfinkę i Bulinkę. Byłam ciekawa, która pierwsza znajdzie domek... 12-letnia Bulinka, psinka urodzona w schronisku, jedzie do nowego, fantastycznego domku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Delfinka, jak nic musi być Cioci, Ciociu Sabino, przeznaczona, skoro ciągle kurczowo trzyma się wszystkimi czterema łapami wieluńskiego schroniska :loveu: Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jestem . Dochodzę do siebie po spacerku :cool3: Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No tak... Jak się chodzi na spacery z taką sforą spod ciemnej gwiazdy, to nic dziwnego, że trzeba potem do siebie dochodzić :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 BIANKA1 napisał(a):Delfinka ma banerek ? Czy mi ktoś odpowie ? Quote
Recommended Posts