Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciciu Bianko... Niech ciocia zerknie na moj podpis na pieska Bibo jaki jest cudny! Do niczego nie namawiam, bez zadnych podtekstow..:lol: Wiem ze Frycia jest u Ciebie, a i kolejka (Delfinka) stoi...:loveu:

Posted

Jeśli Ciocia nalega...

Oto: psy.pl, kupiepsa.pl, aaaby.pl, ale.gratka.pl, animalia.pl, bono-polska.pl, kupiszpsa.pl, kupsprzedaj.pl i gumtree.pl we wszystkich możliwych miastach. Oprócz tego jeszcze gdzieś tam... Nie wszystko archiwizuję :cool3:

Posted

Yona napisał(a):
Tak się cieszę, że ktoś chce zżynać moje teksty :loveu:
I to kto?

Sama Ciocia Sabina :loveu:

To Twoj tekst cioteczko Yono przeciez sprawil ze chce wziasc Delfinke do siebie...:loveu: . Zawsze jak patrze na Twoje aukcje to wyje...:roll:

Posted

Ciociu, właśnie wystawiłam kolejne, a właściwie wymieniłam. Zapraszam Ciocię, w takim razie, na płaczki :diabloti:

Ta aukcja jest wyjątkowo szczęśliwa. Rozpoczęła ją Czarusia. Gdy poszła do domu po czterech dniach, jej miejsce zajęła Klara. Po kolejnych, chyba trzech dniach, pojechała też do domku. Teraz "właścicielką" ogłoszenia jest DINA :loveu:
Jak jej czas się skończy, to umieszczę tam DELFI :evil_lol:

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu, właśnie wystawiłam kolejne, a właściwie wymieniłam. Zapraszam Ciocię, w takim razie, na płaczki :diabloti:

Ta aukcja jest wyjątkowo szczęśliwa. Rozpoczęła ją Czarusia. Gdy poszła do domu po czterech dniach, jej miejsce zajęła Klara. Po kolejnych, chyba trzech dniach, pojechała też do domku. Teraz "właścicielką" ogłoszenia jest DINA :loveu:
Jak jej czas się skończy, to umieszczę tam DELFI :evil_lol:

A potem Frytencję .......... proszę..........:modla::modla::modla:

Posted

Ciociu BIANKO :mad:
A może by tak Ciocię BIANKĘ ogłosić i nowy domek jej znaleźć, bo w starym coś mało dla niej miejsca ostatnio. Nie dość, że psów pod dostatkiem, to jeszcze koty się urodziły :diabloti:

Posted

Yona napisał(a):
Dobrze! Będzie dobry i kochający :evil_lol:

A Ciocia, że zapytam, wolałaby mieć Pana, Panią, czy ich oboje?:razz:

Pewnie Ich Troje...:evil_lol:

Posted

Ciociu BIANKO, niech się Ciocia odezwie szybciutko... Miejsce na allegro na pierwszej stronie czeka :evil_lol:

Pamiętacie Ciocie, jak mówiłam Wam, że mam dwa ciężkie przypadki w "sprzedaży": Delfinkę i Bulinkę. Byłam ciekawa, która pierwsza znajdzie domek...
12-letnia Bulinka, psinka urodzona w schronisku, jedzie do nowego, fantastycznego domku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Delfinka, jak nic musi być Cioci, Ciociu Sabino, przeznaczona, skoro ciągle kurczowo trzyma się wszystkimi czterema łapami wieluńskiego schroniska :loveu:

Posted

No tak... Jak się chodzi na spacery z taką sforą spod ciemnej gwiazdy, to nic dziwnego, że trzeba potem do siebie dochodzić :evil_lol: