Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest ogłaszana na tych najważniejszych, na których ludziska poszukują psów:
ale.gratka.pl
aaaby.pl
gumtree.pl w siedmiu miastach,
i na kilku innych.

Ja jednak najbardziej lubię allegro :loveu:
Ogłaszanie na innych portalach jakoś kojarzy mi się z dużą ilością roboty i mizernymi efektami, w porównaniu z allegro oczywiście.
Cierpliwości, Pan Delfinki wcześniej czy później tam trafi...

Posted

Tak, masz racje... Allegro jest zdecydowanie najlepsze! Ale i tak porobie jej ogloszonka w innych portalach jak znajde chwilke (moze w srode) ... Jesli nie pomoze, to napewno nie zaszkodzi...:lol:

Posted

Och och. Się właśnie wzięłam i odzyskałam po krótkiej przerwie spowodowanej m.in. tym tutaj ;) - a tu kochane i niezawodne cioteczki wspierają stale ślicznego Delfinka :loveu: Dziękuję bardzo bardzo :oops:

Posted

;) przerwę wybaczamy :lol: , bo powód cudny :loveu: , slodki :loveu: - glaski dla panny Tosi -imienniczki mojej suńki :lol:

a o Delfince myślimy nieustannie !!!

Posted

A i owszem, Ciociu BIANKO, owszem :evil_lol:
Jak mnie Ciocia trochę pośledzi na allegro, to sama Ciocia zobaczy, jaki "towar" mam na zbyciu. Ciocine Kropencje i inne "capiące", to przy moich psinach po prostu "szczęściary" :eviltong:

Posted

Yona napisał(a):
A i owszem, Ciociu BIANKO, owszem :evil_lol:
Jak mnie Ciocia trochę pośledzi na allegro, to sama Ciocia zobaczy, jaki "towar" mam na zbyciu. Ciocine Kropencje i inne "capiące", to przy moich psinach po prostu "szczęściary" :eviltong:

A czego Ty Ciociu chcesz od Delfinki ? :mad:
Toż to towar z górnej półki :lol: