Yona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Czy Ciocia jest z nami, Ciociu Sabino?...:razz: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Yona napisał(a):Czy Ciocia jest z nami, Ciociu Sabino?...:razz: Ciocia Sabina melduje sie! :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Co slychac u Delfinki dzisiaj? Czy jest jakis domek, czy naprawde bedzie moja? PS. A czy ona ma ogloszenia w innych portalach? Quote
Yona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ma Ciociu, ma... Nie wszystkimi chyba nawet tutaj się pochwaliłam... Przedwczoraj dałam ją na aaaby.pl... Nie wiem tylko, czy juz jest tam widoczna... Czasem, jak trafię na jakąś sensowną stronę, to od razu cały swój towar wykładam...:evil_lol: Quote
Yona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ciociu Sabino...Ty chcesz Delfinkę adoptować, gdyby nie znalazła domku w ciągu najbliższych 18 miesięcy?...:razz: A Ciocia chce mieszkać w Polsce, czy planuje nowy nabytek (Delfinkę) za Atlantyk zabrać?... Jak samolotem Delfi będzie musiała podróżować, to nie bardzo sobie to wyobrażam... Ona ma chore serduszko, a waży chyba więcej niż 10 kg, więc w luku bagażowym musiałaby lecieć... Quote
Sabina02 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Yona napisał(a):Ciociu Sabino...Ty chcesz Delfinkę adoptować, gdyby nie znalazła domku w ciągu najbliższych 18 miesięcy?...:razz: A Ciocia chce mieszkać w Polsce, czy planuje nowy nabytek (Delfinkę) za Atlantyk zabrać?... Jak samolotem Delfi będzie musiała podróżować, to nie bardzo sobie to wyobrażam... Ona ma chore serduszko, a waży chyba więcej niż 10 kg, więc w luku bagażowym musiałaby lecieć... W ciagu 15 miesiecy... Tak, wzielabym ja za Atlantyk... I nie dalabym nigdy psa do luku!!! Musialaby byc ze mna na pokladzie, to jedyna dla mnie opcja... Ja kiedys bralam szczeniaka do Stanow (moja Daisy), co prawda ona byla malenka, ale innym razem 6 kilowy pies jechal obok mnie (chyba pudel).... Czy przez te dodatkowe 4 kg bylaby skazana na luk? Oczywiscie jakby przyszlo co do czego, to dzwonilabym do LOTu dowiedziec sie wsztkiego... Mysle ze z LOTem daloby sie zalatwic. Powiedzialbym ze pies ma chore serce i musi byc ze mna na pokladzie. Nie bralabym jej w klatce, tylko w psiej torbie... a to juz zaoszczedzi duzo miejsca... Szczerze mowiac, to bardziej sie boje reakcji TZ, ale coz, mam 15 miesiecy na przecwiczenie placzu i rozpaczy za Delfinka...;) Quote
Yona Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 My tutaj Delfinkę do Jameryki wysyłamy, a nie wiemy, czy ona szczekać po angielsku (a raczej amerykańsku) potrafi i czy w ogóle chce obywatelstwo zmieniać. :evil_lol: http://www.aaaby.pl/zwierzaki/300,46885,,,,22582968,Zwierzaki_F,.html?k=xx_22582968&b=Zwierzaki&lp=41 :roll: Quote
Sabina02 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Yona']My tutaj Delfinkę do Jameryki wysyłamy, a nie wiemy, czy ona szczekać po angielsku (a raczej amerykańsku) potrafi i czy w ogóle chce obywatelstwo zmieniać. :evil_lol: http://www.aaaby.pl/zwierzaki/300,46885,,,,22582968,Zwierzaki_F,.html?k=xx_22582968&b=Zwierzaki&lp=41 :roll: Moja Daisy sie nauczyla, to i Delfinka sie nauczy... Aha! Jeszcze mam amerykanska sunke Maje... wiec bedzie miala 2 nauczycielki...:cool3: Quote
Yona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mnie nikt o nią nie pytał... Obserwatora miała jednego, może przez pięć minut...:-( Ciocie, macie jakiś pomysł na to, co zmienić w ogłoszeniu?... Wszystkie psy, które ogłaszam mają obserwatorów, tylko ona jedna nigdy...:-( Quote
MałGośka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 No niestety u mnie też cisza głucha :shake: Yona napisał(a):Ciocie, macie jakiś pomysł na to, co zmienić w ogłoszeniu?... Hm... A może... może warto poeksperymentować? :razz: Czyli w ogłoszeniu pisać tylko o Delfinie takiej jaka jest obecnie - czyli wesołej, pragnącej kontaktu z ludźmi, co niestety jest ograniczone przez mieszkanie w kojcu. Po prostu - super pies :) No i dać linka do podstronki - czyli zainteresowany i tak się doczyta wszystkiego, a pierwsze wrażenie będzie dobre. Gdy zacznie do niego docierać, że psina wymaga leczenia, czy wet. nadzoru - będzie "po ptakach"... bo już będzie ją kochał... :loveu: (a tak się rozmarzyłam :roll: ) Quote
Yona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Najpierw będziemy pisać o Delfi takiej jaką jest teraz, a jak nadal nie będzie się sprzedawała, to i linki do podstronek usuniemy :diabloti: Tam o samych choróbskach, a fuj...:evil_lol: A jak dalej nic, to zrobimy z niej psiego podlotka i pójdzie, jak świeża bułeczka...:evil_lol: :knuje: Quote
Sabina02 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Tak, to dobry pomysl... :lol: O chorobach nie trzeba pisac... Przeciez niektore inne psiaki w ogloszeniach to tez nie sa kwintencja zdrowia... ale o tym sie w ogloszeniu nie pisze... Quote
Yona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Zaczekam, aż skończy się jej obecny występ i jako nową pokażemy za trzy dni ;) Quote
Sabina02 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No i jak z "obecnym wystepem"? Czy Delfinka ukradla juz komus serducho? Quote
Yona Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Właśnie pojawił się pierwszy obserwator. Ciocie, komuś spodobała się Delfinka....:crazyeye: Niech będzie i tyle na dobry początek... Tyle czasu mieliśmy wielkie NIC, to trzeba się cieszyć...:loveu: Quote
Toska Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Yona :lol: aż się boję cieszyć , żeby nie zapeszyć :evil_lol: ale kciukasy to trzymać chyba można , co ? :thumbs::thumbs::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Sabina02 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Slodka Delfinka sie komus spodobala! Mnie to z reszta wcale nie dziwi, bo jest cudna! :loveu: Quote
Yona Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Właśnie Delfinka rozpoczyna kolejne dwa tygodnie na allegro, ale ze zmienionym tekstem.Ciocie, co Wy na to: http://www.allegro.pl/item188764493_psie_serduszko_delfi_o_malo_nie_peklo_z_zalu_.html :razz: :razz: :razz: Quote
Sabina02 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Sliczne Allegro!!! :loveu: Napisane jest ze sunka sie rozchorowala z zalu... wiec nikt nie moze miec pretensji ze nie bylo wspomniane o tym... A szczegoly to mozna powiedziec juz powaznym osobom, ktore sie skontaktuja w jej sprawie... Quote
Sabina02 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 PS. Delfinko, juz zostalo 14 miesiecy do mojego przyjazdu do Polski... Moze bedziesz jednak moja? Quote
Recommended Posts