BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Yona napisał(a):O ile Ciocia, Ciociu BIANKO, też nie zapomni :loveu: Zrobie sobie supełek :lol: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciociu BIANKO, ale na czym Ciocia musiałaby sobie zrobić ten supełek, żeby o nim przez 14 miesięcy nie zapomnieć?... :cool3: Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Yona napisał(a):Ciociu BIANKO, ale na czym Ciocia musiałaby sobie zrobić ten supełek, żeby o nim przez 14 miesięcy nie zapomnieć?... :cool3: Cioci Yonie na języku :mad: Quote
Sabina02 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 hahaha... o jejku.... ale dajecie czadu!!! :evil_lol: Ja predko z dogo nie zejde...a jesli tu bede to napewno nie zapomne odwiedzic cioteczke BIANKE... :lol: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ciociu Yono , wracaj . Nie opuszczaj Delfinki :oops: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Yona napisał(a):Ja miałabym opuścić mojego delfina? :loveu: Nigdy :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A ja już mówiłam dzisiaj Pani Doktor , że następna będzie Delfinka :loveu: Quote
Sabina02 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):A ja już mówiłam dzisiaj Pani Doktor , że następna będzie Delfinka :loveu: Co?????????? Czy ja dobrze slysze (czytam)?????????? :multi: Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Sabina02 napisał(a):Co?????????? Czy ja dobrze slysze (czytam)?????????? :multi: Przecież obiecałam :cool3: Już rozmawiałam z Panią doktor ,że Delfinka ma padaczkę . Frytka jeszcze nie prędko będzie się nadawala do adopcji ale myślę , że ktoś ją zechce :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):Przecież obiecałam :cool3: Już rozmawiałam z Panią doktor ,że Delfinka ma padaczkę . Frytka jeszcze nie prędko będzie się nadawala do adopcji ale myślę , że ktoś ją zechce :evil_lol: Jakos nie doczytalam ze sie zdecydowalas na Delfinke...:oops: Ale sie ciesze!!! :multi: :multi: :multi: Teraz tylko szybciutko trzeba znalesc super domeczek dla Fryteczki!!! Quote
MałGośka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 O mamo :o Sabina - do mnie to też jakoś nie dotarło :razz: Bianka - to "jakby co" zapisz sobie namiary na mnie [email protected] lub 608 111 640, żeby nie było jak u Zulki - że na coś jest szansa, a ja nie odpowiadam, bo nic nie wiem :roll: Za Frytusię kciuki ściskam i idę sobie teraz zemdleć z wrażenia :) Quote
Yona Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Widzę, że przymuszanie Cioci, Ciociu BIANKO, daje niezłe efekty :diabloti: W takim razie jutro pomogę cioci Sabinie ogłaszać Frytencję :loveu: Niech idzie gryzoń wreszcie do domu :diabloti: Quote
Yona Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Chyba, że Delfinka pójdzie pierwsza :evil_lol: Na razie na allegro ma dwóch obserwatorów... :crazyeye: :crazyeye: O tak ją obserwują :loveu: Quote
Sabina02 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Yona napisał(a):Widzę, że przymuszanie Cioci, Ciociu BIANKO, daje niezłe efekty :diabloti: W takim razie jutro pomogę cioci Sabinie ogłaszać Frytencję :loveu: Niech idzie gryzoń wreszcie do domu :diabloti: Frycia juz jest pooglaszana... :loveu: Quote
Yona Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A wszędzie?...:loveu: Tak na całym świecie?...:loveu: A czy Ciocia Sabina zauważyła to, co najważniejsze?...:loveu: Mianowicie, że Delfinka ma dwóch obserwatorów?...:loveu: Święto mamy dzisiaj, święto :loveu: Quote
Sabina02 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Yona napisał(a):A wszędzie?...:loveu: Tak na całym świecie?...:loveu: A czy Ciocia Sabina zauważyła to, co najważniejsze?...:loveu: Mianowicie, że Delfinka ma dwóch obserwatorów?...:loveu: Święto mamy dzisiaj, święto :loveu: No, jasne ze zauwazylam... ale ja juz sie na nia tak nastawiam... :oops: i nie wiem czy sie cieszyc czy martwic... Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No to czekamy . Kropencja też miala kilku obserwatorów i nic z tego nie wyszło .:shake: Ale kto wie ? Może będzie jak z Iskierką :evil_lol: Quote
Yona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A Delfinka to będzie idealna tymczasowiczka :loveu: Ciocia BIANKA już teraz dokładnie wie, kiedy do domku stałego poleci :loveu: Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Yona napisał(a):A Delfinka to będzie idealna tymczasowiczka :loveu: Ciocia BIANKA już teraz dokładnie wie, kiedy do domku stałego poleci :loveu: Za półtora roku ?:evil_lol: Quote
Yona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Tylko ciekawe, czy jakieś linie lotnicze zgodzą się zabrać na pokład Delfinkę?...:evil_lol: Ciocia BIANKA fantastycznie podtuczać umie :evil_lol: , a z naszej Delfi już dzisiaj niezła pucka :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Yona napisał(a):Tylko ciekawe, czy jakieś linie lotnicze zgodzą się zabrać na pokład Delfinkę?...:evil_lol: Ciocia BIANKA fantastycznie podtuczać umie :evil_lol: , a z naszej Delfi już dzisiaj niezła pucka :evil_lol: A co ? Cena biletu zależy od wagi ? :cool3: Quote
Yona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie, Ciociu BIANKO :-( Od wagi Delfinki będzie zależało to, gdzie umieszczą ją w samolocie... Jeśli będzie ważyła więcej niż 10kg, będzie musiała podróżować w luku bagażowym :-( Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Yona napisał(a):Nie, Ciociu BIANKO :-( Od wagi Delfinki będzie zależało to, gdzie umieszczą ją w samolocie... Jeśli będzie ważyła więcej niż 10kg, będzie musiała podróżować w luku bagażowym :-( Czyli nareszcie jakiś pies , na którym zaoszczędzę na żarełku :diabloti: Quote
Recommended Posts