Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 1 minutę temu, Aska7 napisał: To co z dużą białą ? Ktoś tu chyba pisał, że czeka na miejsce u Murki... Quote
Aska7 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 To może to usystematyzować, kto, gdzie, opiekun. 1. Rudo-bury - kikou - Ewa Marta 2. Uszko - kikou - Aska7 3. Misio czarny - ? - ZPP 4. Szara - Jagaa - Aska7 5. Duża biała - Murka - ? I dalej nie wiem Quote
Jo37 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 1 minutę temu, Aska7 napisał: To może to usystematyzować, kto, gdzie, opiekun. 1. Rudo-bury - kikou - Ewa Marta 2. Uszko - kikou - Aska7 3. Misio czarny - ? - ZPP 4. Szara - Jagaa - Aska7 5. Duża biała - Murka - ? I dalej nie wiem 6. Jasna długowłosa - Szafirka - Anula i Bogusik 7. Mała sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola 9.Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 Quote
Jo37 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 2 minuty temu, Aska7 napisał: No to jeszcze transporty Uxmal zacznie dzisiaj robić bazarek transportowy. Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 2 minuty temu, Aska7 napisał: No to jeszcze transporty To jak TY zabierzesz Szorstką do Jaaga, to resztę trzeba jakoś zmieścic u p. Maćka... Uxmal ma zrobić bazarek tranportowy, bo koszt spory... Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 6 minut temu, Jo37 napisał: 6. Jasna długowłosa - Szafirka - Anula i Bogusik 7. Mała sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola 9.Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 Sunia od Alaskan to taka raczej średniaczka... Quote
maarit Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 A Misio czarny zarezerwowany gdzie? Nie umiem sobie poukładać w głowie 😞 Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 1 minutę temu, Aska7 napisał: Szarą zawiozę, to pan Maciek zawiezie resztę ? Dla 6 jest miejsce, nie wiem czy najmniejszy zmieści sie w dodatkowy kontenerek... Jutro będe dzwonić, bo dzisiaj p. Maciek w trasie. Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 2 minuty temu, maarit napisał: A Misio czarny zarezerwowany gdzie? Nie umiem sobie poukładać w głowie 😞 Ja też nie wiem - do mari23? Quote
Aska7 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Marysia tylko rozważała, ale jest miejsce u szafirki. Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 1 minutę temu, Aska7 napisał: Marysia tylko rozważała, ale jest miejsce u szafirki. Tylko to trzeba deklaracje... Ja jadę w poniedziałek do schroniska i muszę juz wszystko poskładać... Jutro mam p. Mackowi podeslać orientacyjną wagę psów... Quote
maarit Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 2 minuty temu, Tola napisał: Ja też nie wiem - do mari23? 1 minutę temu, Aska7 napisał: Marysia tylko rozważała, ale jest miejsce u szafirki. No właśnie czytam Wasze posty na obu wątkach i zgłupiałam. Quote
maarit Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Ja napisałam tam więc przeniosę tutaj jeszcze raz: dla zarezerwowanego, szorstkiej i tego od EwaMarta wpłacę jednorazowo po 120 zł (czyli jakby za 12 miesięcy po 10 zł). Quote
maarit Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Tak tam było napisane: Nad Misiem to mari dopiero się zastanawiała. Ponieważ został zarezerwowany rano, to był kłopot z odkręceniem, ale Tola uzgodniła z szafirką, że może go przyjąć. Quote
Tola Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 1 minutę temu, maarit napisał: Tak tam było napisane: Nad Misiem to mari dopiero się zastanawiała. Ponieważ został zarezerwowany rano, to był kłopot z odkręceniem, ale Tola uzgodniła z szafirką, że może go przyjąć. Pytałam szafirki , czy ma miejsce, bo zostałam o to poproszona. Quote
Jo37 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 15 minut temu, Aska7 napisał: ZPP wybrała go no i nie wiem co zamierza. Była to propozycja zabrania go do kikou jako następcę Feniksa i poprowadzenia wątku. Nikt się wcześniej nie wypowiedział, że się nie zgadza. Nagle dzisiaj część osób oprotestowała ten wybór. ZPP nigdzie nie napisała, że bierze go na swoje utrzymanie. Niestety Misio został na lodzie bez pieniędzy i deklaracji. Quote
Aska7 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Nie został. ZPP podziękowała mari za przygarnięcie i zadeklarowała 30 zł. Quote
mari23 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Ktoś tu chyba pisał, że czeka na miejsce u Murki... Białej miejsce zarezerwowałam, Murka da znać, kiedy może przyjechać, gdyby nie znalazł się skarbnik - można wpłacać na konto Murki a ona raz w miesiącu by podawała rozliczenie. Ale ponieważ "ubiłam interes" i zamieniłam czarne na białe - do mnie przyjedzie malutki, czarny staruszek Misio na BDT, a Zagrodowy PP bierze pod opiekę dużą białą sunię. Założy wątek i zajmie się wszystkim. Tylko prosi o przesłanie zdjęć i informacji, myślę, że Tola na PW najlepiej by to zrobiła. ZPP jest po szczepieniu trochę nie w formie, ale założy wątek, jak dostanie zdjęcia i informacje. Quote
Recommended Posts