Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='[email protected]']jutro zrobię mu zdjęcia może nawet da się pogłaskac (...) [/quote]
Jeśli to tylko możliwe, zrób mu zdjęcia. Ponadto, podpowiadam, wejdź w edycję 1 postu i dopisz w tytule Mława. Jest wtedy szansa, że wątek wpadnie w oko dogomaniakom z okolicy i nie zostaniesz tam na miejscu z problemem sama.

Posted

[quote name='[email protected]'](...) Wiele osób spaceruje się tą drogą gdzie on siedzi ale nikt nie chce mu pomóc :-([/quote]
Pomóc oznaczałoby wziąć odpowiedzialność za własne czyny i tę pomoc kontynuować. Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że coś uda Ci się zdziałać.

Posted

jest dobra wiadomość pies mieszka na działce przy której lerzał ale jak tylko mnie zobaczył podbiegł i czekał aż mu dam jedzenie no ale jest chudziutki .suczka służy do pilnowania uli .proszę o zamknięcie tematu i dziękuje osobom które mi pomogły.

Posted

Uwazam ,ze temat jeszcze nie jest do zamkniecia.
Prosze zorientuj sie w jakich warunkach ten biedak mieszka,czy ma swieza wode i miske do jedzienia.Porozmawiaj dyplomatycznie z opiekunami chudzielaczka,zeby dawali 2x dziennie wiecej jedzenia,gdyz pies jest niedozywiony.Zobacz czy w budzie ma slome,i jaka to jest buda.Mozna i psu pomoc ,nawet gdy pies ma opiekuna.Dobry przyklad "robi cuda",chyba ze sa to asocjalni ludzie.Moze jak mozliwosci dozywiaj psiaka.:lol:

Posted

Bardzo się cieszę, że sprawa się wyjaśniła:multi:
Popieram Xxxx52 - skoro jest wygłodzony i boi się ludzi warto zajrzeć w jakich warunkach żyje :mad:

Posted

Poza tym, co napisano, warto, by psy się nie włóczyły po okolicy (właściciele zadbali i o to), nie wychodziły poza posesję. Tam nie czeka na nie nic dobrego. :-( Rozumiem, że ze zdjęciami się nie udało?

Posted

zdjęc mi się nie udało zrobic pies wygląda na zadbanego ale ten drugi troszkę gorzej jak mnie zobaczył to odrazu zaszczekał i się pokazał podbiegł do siatki najgorsze jest to że tam nie daleko jest autostrada i pies mógł by przecież wpaśc pod samochód niestety nie wiem czyja to posesja będę próbowała się dowiedziec i porozmawiac z właścicielem . Nie wiem może ja już jakaś przewrażliwiona jestem tam kiedyś osoba znalazła małego psiaczka w reklamówce i my go przygarneliśmy potem potrącono go i on odszedł dlatego często chadzam tamtymi drogami i zaniepokoiło mnie to że taki duży pies lerzy w gęstej trawie .

Posted

nalezy namowic wlascicieli psow na kastracje.Problem jest jeden ,suczka po kastracji nie moze isc na kilka dni do budy,gdyz zachodzi grozba zakazenia.
Ciekawe co robia ze szczeniakami?
Ile kosztuje kastracja w tym regionie?

Posted

Suka i pies na jednym terenie, pilnują uli...nie będzie z tego nic dobrego poza kupą szczeniaków...nie lubię takich tematów :shake: