Ola la Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ihabe napisał(a):przecież wiesz, ze mam miejsce dla 3 psów i tyle ich obecnie mam ( Lilu to nie był pies, to była 1/10 psa:loveu: no fakt Lilu to taki świnek morski mały:evil_lol: Quote
ihabe Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Co za niedobre ciotki, zupełnie zapomniały o Texasiku. A on taki samotny w tej klatce siedzi:placz: Ale dziś dostałam wiadomość, że jutro Texasik moze już opuścic klatke i przejsc do boxu. Jeśli wszystko ułoży sie po mojej mysli to jutro Cie odwiedzimy seduszko :loveu: Masz tyle wejśc i na allegro i na alegratce a tak mało telefonów:-( Co kurcze robimy źle? Wielkie autorytety Dogomani jak Cie zobaczyły powiedziały ,że taki śliczny pies szybko znajdzie dom, a tu klops:placz: Może coś robimy źle, ale ktoś nam musi powiedzieć co?:-( Quote
Onaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Może tekstem w ogłoszeniach jakoś bardziej zachęcić. Może napisać, że jego zdrowie już lepiej. :roll: Quote
ihabe Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Jest rodzina zainteresowana dość poważnie naszym skarbem:loveu::loveu: Nie zapeszajmy ale może to właśnie Ci wybrani dla niego:loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 super:loveu: narazie zrobilam mu cafeanimala Zwierzaki - cafeanimal.pl trzymam Texasie za ciebie kciuki:loveu: Quote
ihabe Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Ola la napisał(a):super:loveu: narazie zrobilam mu cafeanimala Zwierzaki - cafeanimal.pl trzymam Texasie za ciebie kciuki:loveu: Super, jak bedzie konkurencja to szybciej zostanie podjeta decyzja:evil_lol: Quote
Brysio Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 dziewczyny przepraszam ale jestesmy w tragicznej sytuacji mamy czas do jutra!!!! www.dogomania.pl/forum/f28/wycienczona-40-kleszczy-potrzebny-dom-w-schronie-zginie-jest-za-slaba-pomocy-137446/ Quote
psiama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ihabe napisał(a):Jest rodzina zainteresowana dość poważnie naszym skarbem:loveu::loveu: Nie zapeszajmy ale może to właśnie Ci wybrani dla niego:loveu::loveu::loveu: Ihabe, iii ......... ????? :crazyeye::roll::crazyeye::roll: Wiesz coś ? Quote
ihabe Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Z tego co się orientuje kochane cioteczki to za trzy tygodnie Texas ma mieć wyciaganą jakąś płytke z tej nóżki i Państwo chca chyba czekać do tego czasu. Wg mnie to nie jest dobre:-( Widziałam go wczoraj jak siedział juz sam w boksie. Był strasznie smutny. Trzy tygodnie to długo, bardzo długo dla takiego pieknego psiaka jak On:-(:loveu: Może jednak wezma go prędzej ....albo znajdzie się ktoś inny:lol: Quote
clo Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 a jakiej wielkosci dokladnie jest texas?bo ja poszukuje nie duzego psiaka.to nie moga go wziac i wyciagnac mu tego u weta potem juz na wlasna reke?ehh to nie wiem..jak uciekaja przed problemem..to nie wiem czy to dobry dom;/ Quote
ihabe Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 clo napisał(a):a jakiej wielkosci dokladnie jest texas?bo ja poszukuje nie duzego psiaka.to nie moga go wziac i wyciagnac mu tego u weta potem juz na wlasna reke?ehh to nie wiem..jak uciekaja przed problemem..to nie wiem czy to dobry dom;/ on jest średniej wielkości: oto zdjęcia z wczoraj Jak widzisz siega do kolan, może nieco powyżej, obok niego stoi 2,5 letnia dziewczynka. Gdybym tylko mogła to zaraz go biorę boi jest to psiak z moich marzeń:-(:-(:-(:-( Quote
ihabe Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Wszyscy chyba myślą, że jest to zbyt piękne aby było prawdziwe aby taki piękny pies mógł pokochać takiego zwykłego człowieka:evil_lol: Ja kiedyś będę płakała jak mały bóbr, plując sobie w twarz, że nie dałam mu domu :placz: Tak pięknego psa to ja w życiu nie widziałam. Quote
Brysio Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 on jest przepiękny!!!!! jak to mozliwe, ze nie ma jeszcze domu:placz::placz: o ile dobrze pamietam w ogłoszeniach nie podawałam info o wypadku i połamaniu, takze to nie chodzi o to ze się boją.. Quote
Ana_Zbyska Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ihabe, REWELACYJNE fotki, na serio, PIĘKNE!!:loveu::loveu::loveu: Pozwoliłam sobie wrzucić je na naszą stronę;) Texas został dzisiaj wykastrowany, zabieg przeżył dzielnie;) Niebawem czeka go rtg łapy, trzeba sprawdzić jaki jest zrost, wtedy możemy myśleć o wyciąganiu płytki. Texas jest już w kojcu, ostatnio z nienacka weszłam na pole, patrzę, a tu z wielkiej budy zeskakuje..to jest agent.. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszania naszego CKpsiaka-KUMPLA. Podsyłam wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-kumpel_ogromne-serce-prwdziwy-kumpel-niestety-w-schronie-sam-137577/#post12280074 Quote
ihabe Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):Ihabe, REWELACYJNE fotki, na serio, PIĘKNE!!:loveu::loveu::loveu: Texas został dzisiaj wykastrowany, zabieg przeżył dzielnie;) Niebawem czeka go rtg łapy, trzeba sprawdzić jaki jest zrost, wtedy możemy myśleć o wyciąganiu płytki. Texas jest już w kojcu, ostatnio z nienacka weszłam na pole, patrzę, a tu z wielkiej budy zeskakuje..to jest agent.. To jest super agent z psiej agencji:loveu: Zainteresowanie najpiękniejszym psiakiem na Dogo wzrasta. Już kilka osób z całej Polski pyta o niego:loveu: Tak więc Ci Państwo , co go wyprowadzili na spacerek w niedziele niech podejmują decyzje albo Texasika im sprzatniemy ( ale nie jak w mafii:evil_lol::diabloti:). Ale w niedziele jakoś był smutny jak siedzial w kojcu, wszystkie psiaki wrzeszczały a on taki cichutki tylko patrzył na mnie jak chodziłam:-( Wykastrowany?:crazyeye: no to teraz zacznie wcinać:evil_lol: Nasz westik, super figurka , trzy tygodnie temu wykastrowaliśmy go i nagle zaczął zjadać wszystkie miski..swoją + Asti + Pixelka. Wcześniej musiałam przed Lilu wszystko chować a teraz przed nim:evil_lol: Chwila nieuwagi i zeżarł wczoraj Pixelkowi tabletki:shake: Quote
clo Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 no moj pixel tez kastrat to mimo,ze i ruch i dietka specjalna to niestety grubas od czasow ciachania... Quote
psiama Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Trzymam za dom Texasiątka :thumbs:. To, że zaczną się o niego lawinowe pytania, było niemal pewne :p. Quote
Ana_Zbyska Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 dzisiaj Texasik mial odwiedziny tej Pani, która chce go zaadoptować. Ja niestety coś robiłam na kociarni, Texasa na soacer wydał kolega, więc nawet nie poznałam tej Pani. Po kastracji czuje się bardzo dobrze, dzisiaj michę tramolił bardzo szybko. Quote
psiama Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):dzisiaj Texasik mial odwiedziny tej Pani, która chce go zaadoptować. Ja niestety coś robiłam na kociarni, Texasa na soacer wydał kolega, więc nawet nie poznałam tej Pani. Po kastracji czuje się bardzo dobrze, dzisiaj michę tramolił bardzo szybko. Iiiiiiii ? :roll: Trzymam za Panią, by mądrze wybrała i te sprawy ... Quote
Recommended Posts