NikiS Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 monia3a .. jak ty mieszkasz w starosielcach a to jest blisko od ciebie napewno wiesz gdzie są glinki .. to tam na tej wsi tam jest sklep z węglem i taki duży dom na początku jak tam nie weszłam myślałam ze to blok .. Quote
NikiS Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 a kiedy piesek by był w domu tymczasowym ? :d Quote
Guest monia3a Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Po dłuższym zastanowieniu nie zabiorę teraz małej do siebie. Zrobię im allegro i jak jedna zostanie to wtedy ew wezmę do DT a teraz nie ma sensu rodzinki rozdzielać aby rozdzielać. Quote
NikiS Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 suka wyniosła wszystkie szczeniaki nie wiadomo gdzie..:(( jutro jeszcze pojde do nich zobacze może będą :(( Quote
jaanna019 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Czy widziałaś sukę? Przychodzi po jedzenie, je? Quote
malagos Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Myślisz, ze to suka? Nie jakis czlowiek? :cool1: Quote
Guest monia3a Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Myślę, że to ludzie porozbierali szczeniaczki. NikiS dostałaś moje PW ?? Quote
NikiS Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 tak dostałam.. suka je dużo je wczoraj suka prowadziła nas na podwórko tam gdzie wszystkie psy chyba siedzą bo jak pod płot podeszłam to wybiegło 5 suk i wszystkie miały mleko bo widać że powyciągane cycki mają to pewnie na zmianę je karmną ale tam nie ałam rady wejść bo w płocie jest mała dziura którędy wszystkie suńki wchodzą i wychodzą jutro pójdę do nich i wejde aam na podwórko albo może ktioś w domu wejdzie Quote
Bakteria Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 oby nie było tak, że wszystkie mają szczeniaki, a nie tylko karmią maluchy tamtej :shake: Quote
NikiS Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 no ;/ ja juz sama nie wiem chodzic szukać tych szczeniaków ja ich itak nie wezme ..;/ Quote
Guest monia3a Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='NikiS']tak dostałam.. [/quote] więc czekam na odpowiedź :cool3: Quote
NikiS Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 szukam pilnie domu dla dwóch szczeniaków .. suczki DT bardzo potrzebny ta ruda i jedna czarna . podobno ktoś utopił resztę szczeniaków.. jednego ma koleżanka .. bierze go do siebie na stałe.. dla dwóch potrzebny pilnie DT .... :(((((( Quote
Bakteria Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 To nie jest jeden z tych szczeniaków ? [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/9818/1006441.jpg[/IMG] [IMG]http://img177.imageshack.us/img177/9292/1006444.jpg[/IMG] [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/3372/1006439.jpg[/IMG] Quote
NikiS Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 chyba tak ale nie jestem pewna ..a co jest u ciebie ? Quote
Bakteria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 weterynarz ocenił ją na 4 miesiące, więc chyba jednak to nie z tego miotu, ale kto wie :cool1: strasznie podobna do tamtych i też ma ścięty ogonek Quote
jaanna019 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 NikiS byłam u szczeniaków i sytuacje nie do końca wygląda tak jak ci się wydaje. Te psy przebywają na terenie zakładu, gdzie codziennie ktoś jest, mają kojce i budy, liche ale mają. Dziś widziałam tam 6 dorosłych psów i 3 szczeniaki. Z tego co się dowiedziałam to chyba suki mają cieczkę i schodzą się tam psy z całej okolicy. Ty zachodziłaś ten zakład od tyłu gdzie psy wykopały dziurę pod ogrodzeniem i wychodzą na zewnątrz. Niestety nie mogę tak po prostu wejść na czyjś teren i zabrać psy. Dziś już nikogo tam nie było. Postaram się odszukać właścieciela terenu i z nim porozmawiać na temat psów. Quote
Bakteria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Czyli tak się sprawy mają... mam nadzieję, że uda się jakoś wymusić na właścicielu tego dorobku :cool1: sterylizacje suk. [B]NikiS[/B], sunia nie przebywa u mnie, ale to chyba najmniej istotne u kogo, bo wszystko wskazuje na to, że jednak nie jest z tego miotu. Została znaleziona w okolicach Księżyna, "właściciel" wyrzucił ją z samochodu, poza tym musiała mieszkać w domu bo jest nauczona czystości i zadbana. No chyba, że jedną z tych "twoich" ktoś wziął i się znudziła, bo jak piszesz część zniknęła... Sama już nie wiem, myślałam, że ją poznasz :eviltong: Quote
NikiS Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Ja pytałam o Psiaki jakiejś pani z firmy to mówiła że nic nie wie o żadnych psach ..że w firmie mają tylko jednego i pokazała go pytałam ochroniarza mówił że nic nie wie o żadnych psach i że nic nie widział a chodzi tam od rana przechodziła jakaś pani mieszka obok i powiedziała że te pieski są bezdomne że urodziły się w szopie to ja już nie rozumiem a gdzie te kojce były ? i jakie szczeniaki były ?był ten rudy ? bo faktycznie pokazywał się jeden szczeiak chłopiec który jest za ogrodzeniem i to jest psiak z firmy możliwe jest więcej ich bo tam jeden tylko się pokazał ? tylko nie rozumiem dlaczego ta pani powiedziala że mają tylko jednego psa. może to z drugiej firmy te psy za ogrodzeniem Quote
Recommended Posts