Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] Teraz każda kobieta winna znać tę zasadę i stosować się do niej, [b]ja zacznę od jutra[/b] :evilbat: [/quote] Maga, będzie miała dziecko, :angel: Maga bedzie miała dziecko :angel: [quote name='Maga100'] a w ogóle, mój TZ, jak wspomniałam, że może zrobię pierwsze w swoim życiu ciasto drożdżowe spojrzał z politowaniem :-? [/quote] rozumiem, ze jak upieczesz to zaprosisz na spróbowanie? :icon_roc: A z tym 3xK to kiepściutko u mnie :-? Może na jedno się łapie- Kuchnia - a i to nie czesto bo mi się nie chce .. i czasu brak :lol:[/quote]Maga a TZ już wie że będzie potomstwo :o , bo jak chłopak znowu się zacznie stukać po głowie :-? Maga ja chętnie przyjadę na drożdżówke do Wawki :lol: PIKA to chociaż beret usztrykuj :wink: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='asher'][b]Maga[/b], ale ty wiesz, że jak już upieczesz to drożdżowe i ono nie daj Bóg wyjdzie, to ci się TZ rozbstwi? :evilbat: I będzie chciał więcej, [size=6]więcej,[/size] [size=7]więcej!!!![/size] :evil_lol:[/quote] [b]Maga[/b] nie upiecze :shake: ...Ona da przepis TZ-owi :wink: :roflt: :roflt:[/quote] [b]Asher[/b] nie będzie chciał, zapewniam cię, on mnie dobrze zna i nawet jak coś zrobię i jest to nawet zjadliwe, to on już wie, że następne będzie najwcześniej za rok :lol: [b]Mmbbaj[/b] muszę przemyśleć twoja sugestię, bardzo mi sie ona podoba 8) 8) 8) [quote name='Alicjarydzewska'] cholera to 3 razy K to ja znów nie zupełnie spełniam , bo ja to mam takie 2razy [size=2]k[/size][/quote] a co ja mam powiedzieć? :-? Ja nie spełniam żadnego [b][color=red]K[/color][/b] [b]Pika[/b] spokojnie, zacznę od tego łatwiejszego [b][color=red]K[/color][/b], może Kurche :hmmmm: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Kuźwa, znowu mi żołądki dla Leona wikipiały :evil: [b][color=blue] [size=6]zawsze[/size][/color] tak się dzieje, za każdym razem :evil: :evil: [/b] Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher'][b]Maga[/b], ale ty wiesz, że jak już upieczesz to drożdżowe i ono nie daj Bóg wyjdzie, to ci się TZ rozbstwi? :evilbat: I będzie chciał więcej, [size=6]więcej,[/size] [size=7]więcej!!!![/size] :evil_lol:[/quote] [b]Maga[/b] nie upiecze :shake: ...Ona da przepis TZ-owi :wink: :roflt: :roflt:[/quote] [b]Asher[/b] nie będzie chciał, zapewniam cię, on mnie dobrze zna i nawet jak coś zrobię i jest to nawet zjadliwe, to on już wie, że następne będzie najwcześniej za rok :lol: [b]Mmbbaj[/b] muszę przemyśleć twoja sugestię, bardzo mi sie ona podoba 8) 8) 8) [quote name='Alicjarydzewska'] cholera to 3 razy K to ja znów nie zupełnie spełniam , bo ja to mam takie 2razy [size=2]k[/size][/quote] a co ja mam powiedzieć? :-? Ja nie spełniam żadnego [b][color=red]K[/color][/b] [b]Pika[/b] spokojnie, zacznę od tego łatwiejszego [b][color=red]K[/color][/b], może Kurche :hmmmm: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Kuźwa, znowu mi żołądki dla Leona wikipiały :evil: [b][color=blue] [size=6]zawsze[/size][/color] tak się dzieje, za każdym razem :evil: :evil: [/b][/quote]hmmm to nie wiem czy ci się któreś K sprawdzi , chociaż gotowanie żołądków też podlega Kuchni 8) to może ci zaliczą :lol: Quote
LAZY Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Malunki piękne! Ja to mam dwie lewe ręcę do takich artystycznych prac... :-? Co do 3 K...brrrr...nie wiem czy się w jakiekolwiek łapię... :oops: Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [img]http://img388.imageshack.us/img388/58/j68si.jpg[/img] podobna mine mialam jak na te wypieki teraz patrzylam :oops: :roll: :fadein: Quote
Hanna R. Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='dbsst'] podobna mine mialam jak na te wypieki teraz patrzylam :oops: :roll: :fadein:[/quote] Przyjeżdżaj do Krakowa ! Jeszcze troche zostało :lol: Quote
asher Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='dbsst'][img]http://img388.imageshack.us/img388/58/j68si.jpg[/img] podobna mine mialam jak na te wypieki teraz patrzylam :oops: :roll: :fadein:[/quote]Też ci tak fafle zwisały? :lol: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] podobna mine mialam jak na te wypieki teraz patrzylam :oops: :roll: :fadein:[/quote] Przyjeżdżaj do Krakowa ! Jeszcze troche zostało :lol:[/quote] wlasnie tak rozwazam czy nie podjac jakis studiow w Krakowie jak skoncze ten kierunek :roll: 8) hahah asher identycznie takie same tylko zakonczone babelkami ze sliny ;) Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [size=1]Chyba nikt za nami nie tęskni ...[/size] :cry: [img]http://img316.imageshack.us/img316/789/k88bf.jpg[/img] [img]http://img316.imageshack.us/img316/8306/l19pp.jpg[/img] Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][size=1]Chyba nikt za nami nie tęskni ...[/size] :cry: [/quote] wiesz co? :-? teraz to ja się obraziłam :evil: Zagladam, pytam, mysle, pamietam, rosołki wstawiam i lentilki [img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/l.jpg[/img] przecież Gezio to mój [b][color=red][size=7]idol[/size][/color][/b] a mania jest przykładem, że nadzieja nie umiera nigdy :cry: :cry: :cry: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus: Zwłaszcza Mania ... Dam jej Lentilkę. Niech se ma ! [img]http://img343.imageshack.us/img343/1332/l41ut.jpg[/img] Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus: Zwłaszcza Mania ... Dam jej Lentilkę. Niech se ma ! [/quote] tylko najpierwej wydłub czekoladke, bo nie wolno 8) Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [b]Hania[/b] ty to masz talent do robienia zdjec piekne i twoje psiaki zjawiskowe głaski i buziaki Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus: Zwłaszcza Mania ... Dam jej Lentilkę. Niech se ma ! [/quote] tylko najpierwej wydłub czekoladke, bo nie wolno 8)[/quote] No coś Ty ! Wirtualnej czekolady będę jej żałować ??? Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus: Zwłaszcza Mania ... Dam jej Lentilkę. Niech se ma ! [/quote] tylko najpierwej wydłub czekoladke, bo nie wolno 8)[/quote] No coś Ty ! Wirtualnej czekolady będę jej żałować ???[/quote] jakiej wirtualnej? :o Masz jej dac i to prawdziwej :evil: kawałeczek jej nie zaszkodzi 8) Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus: Zwłaszcza Mania ... Dam jej Lentilkę. Niech se ma ! [/quote] tylko najpierwej wydłub czekoladke, bo nie wolno 8)[/quote] No coś Ty ! Wirtualnej czekolady będę jej żałować ???[/quote] jakiej wirtualnej? :o Masz jej dac i to prawdziwej :evil:[/quote] No jak to ? Lentilki wirtualne są ! Ja w realu krakowskim ich nie spotkałam... A poza tym droga Piko ... naobiecywałaś, masz Cholerę - a zdjęć coś mało :evil: Dwie ostatnie strony w Twoim Życiu Na Bieżąco są GADANE :evil: Quote
PIKA Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Dwie ostatnie strony w Twoim Życiu Na Bieżąco są GADANE :evil:[/quote] Ale rozmowy o zyciu sa bardzo budujące :roll: I nie codziennie kumpelki jeżdzą do Łodzi :lol: I ja Ci nie wypominam, ze tu mialas temat polityczny 8) Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska'] Dwie ostatnie strony w Twoim Życiu Na Bieżąco są GADANE :evil:[/quote] Ale rozmowy o zyciu sa bardzo budujące :roll: I nie codziennie kumpelki jeżdzą do Łodzi :lol: I ja Ci nie wypominam, ze tu mialas temat polityczny 8)[/quote] A ja się Ciebie Nie Boje !!!! Wcale się nie boję :grab: :grab: :grab: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Samej Piki to się bac nie trzeba. Ale jak są w duecie z Sabą... Powiem dyplomatycznie: na twoim miejscu byłabym Haniu ostrożniejsza w deklaracjach 8) A co do rzekomego nietęsknienia... Bluźnisz kobieto! :evil: Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Proszę, proszę jakie tu przekomarzania sie odbywają :wink: A swoja drogą Haniu dlaczego ostatnio tak mało zdjęć wstawiasz? Jesieni nie ma w Twoim wykonaniu, psiaków mało, historyjek Gezia też :cry: Brr u mnie dziś gęsta mgła za oknem, ponuro... a może byś wstawiłajakieś swoje ładne zdjątka na poprawę nastroju? 8) Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='PIKA'] I ja Ci nie wypominam, ze tu mialas temat polityczny 8)[/quote] A ja się Ciebie Nie Boje !!!! Wcale się nie boję :grab: :grab: :grab:[/quote] [color=red][size=7]Alez Moja Droga Haniu [/size] [/color] Ja nie chce żebyś się mnie bała z uwagi na to iż reprezentujemy identyczną opcje polityczną a więc jestesmy w opozycji a opozycja musi sie trzymac razem :drinking: Szególnie TERAZ, kiedy czasy trudne nastają :drinking: Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 no pieknie no pieknie co tu sie dzieje 8) fot malo a slow duzo :evilbat: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 dość gadania ! Haniu, uracz nas foteczkami, prosimy... :modla: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 No, dziewczynki, tak - czy siak. Jest - jak jest. U Was brzydko za oknami - a u nas w Krakowie dzisiaj jest tak :D [img]http://img464.imageshack.us/img464/581/k39yb.jpg[/img] Całujemy wszystkich jesiennie :calus: Quote
Recommended Posts