Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] Teraz każda kobieta winna znać tę zasadę i stosować się do niej, [b]ja zacznę od jutra[/b] :evilbat: [/quote]
Maga, będzie miała dziecko, :angel: Maga bedzie miała dziecko :angel:

[quote name='Maga100'] a w ogóle, mój TZ, jak wspomniałam, że może zrobię pierwsze w swoim życiu ciasto drożdżowe spojrzał z politowaniem :-? [/quote]
rozumiem, ze jak upieczesz to zaprosisz na spróbowanie? :icon_roc:

A z tym 3xK to kiepściutko u mnie :-?

Może na jedno się łapie- Kuchnia - a i to nie czesto bo mi się nie chce .. i czasu brak :lol:[/quote]Maga a TZ już wie że będzie potomstwo :o , bo jak chłopak znowu się zacznie stukać po głowie :-?

Maga ja chętnie przyjadę na drożdżówke do Wawki :lol:

PIKA to chociaż beret usztrykuj :wink:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='asher'][b]Maga[/b], ale ty wiesz, że jak już upieczesz to drożdżowe i ono nie daj Bóg wyjdzie, to ci się TZ rozbstwi? :evilbat: I będzie chciał więcej, [size=6]więcej,[/size] [size=7]więcej!!!![/size] :evil_lol:[/quote]

[b]Maga[/b] nie upiecze :shake: ...Ona da przepis TZ-owi :wink: :roflt: :roflt:[/quote]

[b]Asher[/b] nie będzie chciał, zapewniam cię, on mnie dobrze zna i nawet jak coś zrobię i jest to nawet zjadliwe, to on już wie, że następne będzie najwcześniej za rok :lol:

[b]Mmbbaj[/b] muszę przemyśleć twoja sugestię, bardzo mi sie ona podoba 8) 8) 8)

[quote name='Alicjarydzewska']
cholera to 3 razy K to ja znów nie zupełnie spełniam , bo ja to mam takie 2razy [size=2]k[/size][/quote]

a co ja mam powiedzieć? :-? Ja nie spełniam żadnego [b][color=red]K[/color][/b]

[b]Pika[/b] spokojnie, zacznę od tego łatwiejszego [b][color=red]K[/color][/b], może Kurche :hmmmm: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Kuźwa, znowu mi żołądki dla Leona wikipiały :evil: [b][color=blue] [size=6]zawsze[/size][/color] tak się dzieje, za każdym razem :evil: :evil: [/b]

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher'][b]Maga[/b], ale ty wiesz, że jak już upieczesz to drożdżowe i ono nie daj Bóg wyjdzie, to ci się TZ rozbstwi? :evilbat: I będzie chciał więcej, [size=6]więcej,[/size] [size=7]więcej!!!![/size] :evil_lol:[/quote]

[b]Maga[/b] nie upiecze :shake: ...Ona da przepis TZ-owi :wink: :roflt: :roflt:[/quote]

[b]Asher[/b] nie będzie chciał, zapewniam cię, on mnie dobrze zna i nawet jak coś zrobię i jest to nawet zjadliwe, to on już wie, że następne będzie najwcześniej za rok :lol:

[b]Mmbbaj[/b] muszę przemyśleć twoja sugestię, bardzo mi sie ona podoba 8) 8) 8)

[quote name='Alicjarydzewska']
cholera to 3 razy K to ja znów nie zupełnie spełniam , bo ja to mam takie 2razy [size=2]k[/size][/quote]

a co ja mam powiedzieć? :-? Ja nie spełniam żadnego [b][color=red]K[/color][/b]

[b]Pika[/b] spokojnie, zacznę od tego łatwiejszego [b][color=red]K[/color][/b], może Kurche :hmmmm: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Kuźwa, znowu mi żołądki dla Leona wikipiały :evil: [b][color=blue] [size=6]zawsze[/size][/color] tak się dzieje, za każdym razem :evil: :evil: [/b][/quote]hmmm to nie wiem czy ci się któreś K sprawdzi , chociaż gotowanie żołądków też podlega Kuchni 8) to może ci zaliczą :lol:

Posted

Malunki piękne! Ja to mam dwie lewe ręcę do takich artystycznych prac... :-? Co do 3 K...brrrr...nie wiem czy się w jakiekolwiek łapię... :oops:

Posted

[quote name='dbsst'][img]http://img388.imageshack.us/img388/58/j68si.jpg[/img]

podobna mine mialam jak na te wypieki teraz patrzylam :oops: :roll: :fadein:[/quote]Też ci tak fafle zwisały? :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst']
podobna mine mialam jak na te wypieki teraz patrzylam :oops: :roll: :fadein:[/quote]

Przyjeżdżaj do Krakowa ! Jeszcze troche zostało :lol:[/quote]

wlasnie tak rozwazam czy nie podjac jakis studiow w Krakowie jak skoncze ten kierunek :roll: 8)

hahah asher identycznie takie same tylko zakonczone babelkami ze sliny ;)

Posted

[size=1]Chyba nikt za nami nie tęskni ...[/size] :cry:

[img]http://img316.imageshack.us/img316/789/k88bf.jpg[/img]

[img]http://img316.imageshack.us/img316/8306/l19pp.jpg[/img]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][size=1]Chyba nikt za nami nie tęskni ...[/size] :cry:

[/quote]

wiesz co? :-? teraz to ja się obraziłam :evil: Zagladam, pytam, mysle, pamietam, rosołki wstawiam i lentilki

[img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/l.jpg[/img]

przecież Gezio to mój [b][color=red][size=7]idol[/size][/color][/b] a mania jest przykładem, że nadzieja nie umiera nigdy
:cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus:

Zwłaszcza Mania ... Dam jej Lentilkę. Niech se ma !

[/quote]

tylko najpierwej wydłub czekoladke, bo nie wolno 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus:

[/quote]

tylko najpierwej wydłub czekoladke, bo nie wolno 8)[/quote]

No coś Ty ! Wirtualnej czekolady będę jej żałować ???

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus:

[/quote]

No coś Ty ! Wirtualnej czekolady będę jej żałować ???[/quote]
jakiej wirtualnej? :o

Masz jej dac i to prawdziwej :evil:
kawałeczek jej nie zaszkodzi 8)

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, Waszka - wzruszyliśmy się :calus:

[/quote]

No coś Ty ! Wirtualnej czekolady będę jej żałować ???[/quote]
jakiej wirtualnej? :o

Masz jej dac i to prawdziwej :evil:[/quote]

No jak to ? Lentilki wirtualne są ! Ja w realu krakowskim ich nie spotkałam...

A poza tym droga Piko ... naobiecywałaś, masz Cholerę - a zdjęć coś mało :evil: Dwie ostatnie strony w Twoim Życiu Na Bieżąco są GADANE :evil:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Dwie ostatnie strony w Twoim Życiu Na Bieżąco są GADANE :evil:[/quote]
Ale rozmowy o zyciu sa bardzo budujące :roll:
I nie codziennie kumpelki jeżdzą do Łodzi :lol:

I ja Ci nie wypominam, ze tu mialas temat polityczny 8)

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska']
Dwie ostatnie strony w Twoim Życiu Na Bieżąco są GADANE :evil:[/quote]
Ale rozmowy o zyciu sa bardzo budujące :roll:
I nie codziennie kumpelki jeżdzą do Łodzi :lol:

I ja Ci nie wypominam, ze tu mialas temat polityczny 8)[/quote]

A ja się Ciebie Nie Boje !!!! Wcale się nie boję :grab: :grab: :grab:

Posted

Samej Piki to się bac nie trzeba. Ale jak są w duecie z Sabą... Powiem dyplomatycznie: na twoim miejscu byłabym Haniu ostrożniejsza w deklaracjach 8)

A co do rzekomego nietęsknienia... Bluźnisz kobieto! :evil:

Posted

Proszę, proszę jakie tu przekomarzania sie odbywają :wink:

A swoja drogą Haniu dlaczego ostatnio tak mało zdjęć wstawiasz? Jesieni nie ma w Twoim wykonaniu, psiaków mało, historyjek Gezia też :cry:

Brr u mnie dziś gęsta mgła za oknem, ponuro... a może byś wstawiłajakieś swoje ładne zdjątka na poprawę nastroju? 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='PIKA']
I ja Ci nie wypominam, ze tu mialas temat polityczny 8)[/quote]
A ja się Ciebie Nie Boje !!!! Wcale się nie boję :grab: :grab: :grab:[/quote]

[color=red][size=7]Alez Moja Droga Haniu [/size] [/color]
Ja nie chce żebyś się mnie bała z uwagi na to iż reprezentujemy identyczną opcje polityczną a więc jestesmy w opozycji a opozycja musi sie trzymac razem :drinking:

Szególnie TERAZ, kiedy czasy trudne nastają :drinking:

Posted

No, dziewczynki, tak - czy siak. Jest - jak jest. U Was brzydko za oknami - a u nas w Krakowie dzisiaj jest tak :D

[img]http://img464.imageshack.us/img464/581/k39yb.jpg[/img]

Całujemy wszystkich jesiennie :calus: