Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hanna R.']Widzę Cię . Ta Mozilla to chyba mi potrzebna jak kurwie dziecko w karnawale. Chyba wrócę do Explorera .[/quote]

buuuahahaha wielki Come Back i z hukiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hanna R.']Widzę Cię . Ta Mozilla to chyba mi potrzebna jak kurwie dziecko w karnawale. Chyba wrócę do Explorera .[/quote]

Haniu, to Ty :crazyeye:
ale i tak serdecznie Cię pozdrawiam :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahaha wielki Come Back i z hukiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Niezwłocznie spieszę Ci przypomnieć, że ja wojującą apostołką poprawnej, niezachwaszczonej polszczyzny jestem . A ten Come Back - co to Ty o nim tak " buahahahaha " to wypadek przy pracy :loveu:

Posted

Oj, to ja, niezachwaszczając, zrobię półgębkiem "cha cha cha" :evil_lol:

A teraz pójdę na całość, ŚLICZNOŚCIOWE zdjęcia, ŚLICZNOŚCIOWY Gezio :loveu:
:diabloti:

Posted

[quote name='Hanna R.']
Hmmmmmm - tak jakoś mi się napisało :evil_lol:[/quote]
tak właśnie mi się zdawało, że to pierwszy wypadek przy pracy :eviltong:

[quote name='Hanna R.'][CENTER][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/3569/27153057.jpg[/IMG]
[/quote]
o matko świat za krat
[/CENTER]
Witaj wielki Come Backu Na dg :diabloti:

Posted

[quote name='Hanna R.']Niezwłocznie spieszę Ci przypomnieć, że ja wojującą apostołką poprawnej, niezachwaszczonej polszczyzny jestem . A ten Come Back - co to Ty o nim tak " buahahahaha " to wypadek przy pracy :loveu:[/quote]

a to faux pas :diabloti:

Posted

Dla jasności :
Come back jest faktem.:p
Radość z dawnego składu na DG jest faktem jeszcze bardziej.:loveu::loveu::loveu::loveu:( to dla Ciebie , Dominisiu :loveu: )

Tylko ta qrwa w karnawale mi się wymskła - i to moje faux pas .A nie Twoje Wasiu :diabloti:
Bo jak wiecie przecież ja przenigdy do tej pory nie klęłam .
Prawda Madziu ? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a to faux pas :diabloti:[/quote]

[B]se wyedytowałaś, widziałam!!! :diabloti::diabloti:[/B]

[quote name='Hanna R.']Bo jak wiecie przecież ja przenigdy do tej pory nie klęłam .
Prawda Madziu ? :evil_lol:[/quote]

[B]nieeee, pewnie, nigdy, przenigdy, twe usta są nieskalane, ja w ogóle nie wiem, kto to napisał, bo na pewno nie ty, nie, nie, nie, nienienienienie. [/B]

Posted

A co było w wersji pierwotnej ?

Ożesz qrwa przyjeżdża moja siostra - ona jest taka, że każdy pyłek morduje bezlitośnie - a u mnie K O S M O S jest !!! Takiego w życiu nie miałam ! I spaliłam właśnie ciasto w piekarniku. Na wungiel :diabloti: !
A ona jest już przy skręcie na moje osiedle !
O ja nieszczęsna .... :scared:

Posted

[quote name='malawaszka']wiedziałam, że któraś widziała :diabloti:[/quote]

[B]tak i to była mła, szybki Bill Błyskawica [/B]

[quote name='Hanna R.']A co było w wersji pierwotnej ? [/quote]

[B]niech ci Wasia powie :diabloti: Ja nie mogę donosić, to się kłóci z moim wewnętrznym kodeksem rycerza :shake:[/B]

[quote name='Hanna R.']
Ożesz qrwa przyjeżdża moja siostra - ona jest taka, że każdy pyłek morduje bezlitośnie - a u mnie K O S M O S jest !!! Takiego w życiu nie miałam ! I spaliłam właśnie ciasto w piekarniku. Na wungiel :diabloti: !
O ja nieszczęsna .... :scared:[/quote]

[B]Jak ja bym miała siostrę, to choć czasem miałabym porządek :shake:[/B]
[B]Bo teraz nie mam w ogóle, nie wiem czemu jak mam chwilę odpoczynku od Pana T., to się rzucam na komputer, zamiast do mopa :shake:[/B]

Posted

[quote name='Hanna R.']A co było w wersji pierwotnej ?

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ożesz Hanno :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Hanna R.']Dla jasności :
Come back jest faktem.:p
Radość z dawnego składu na DG jest faktem jeszcze bardziej.:loveu::loveu::loveu::loveu:( to dla Ciebie , Dominisiu :loveu: )
Prawda Madziu ? :evil_lol:[/quote]

czy jak na siebie puszczę pawia to mam zrobić zdjęcie bo widze serduszka z każdej strony :diabloti:

Madzia jest mało wiarygodna ona teraz już nic nie ogrnia odkąd startuje w konkursie ginessa (czy jak to tam) na nieprzespane noce jeszcze kilka i podpisze mi dom na moją rzecz :diabloti:

[quote name='Hanna R.']A co było w wersji pierwotnej ?

1. nie wierzę ci w ten kosmos. Jesteś jedyną osobą, którą znam wycierająca garnki w czasie gotowania :diabloti:
2. nie spaliłaś ciasta tylko zrobiłaś murzynka :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]tak i to była mła, szybki Bill Błyskawica [/B]

[B]Bo teraz nie mam w ogóle, nie wiem czemu jak mam chwilę odpoczynku od Pana T., to się rzucam na komputer, zamiast do mopa :shake:[/B][/quote]
[B][COLOR=Magenta]1. Bill to może i tak ale Błyskawica hmmm tu bym polemizowała - trudne słowo :cool1:
2. szykujesz się do powrotu do pracy jako panią z mopem i tak cie nikt nie zatrudni, ale jako panią od szybkiego pisania i liczenia to i woszem - to był komplement jakbyś nie zrozumiała - i na wszelki wypadek po twojemu: tirli tirli bu bu bu[/COLOR][/B]

[quote name='asher']Haniu, jak już skończy odpylać u ciebie, to przyślij ją do mnie :loveu::loveu::loveu:[/quote]

a potem do mnie i to w dwa miejsca :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']Madzia jest mało wiarygodna ona teraz już nic nie ogrnia odkąd startuje w konkursie ginessa (czy jak to tam) na nieprzespane noce jeszcze kilka i podpisze mi dom na moją rzecz :diabloti: [/quote]

[B]tak, razem ze mną z prawem dożywocia :diabloti:[/B]

[quote name='dbsst']
[COLOR=magenta][B]do pracy jako panią z mopem i tak cie nikt nie zatrudni, ale jako panią od szybkiego pisania i liczenia to i woszem - to był komplement jakbyś nie zrozumiała - i na wszelki wypadek po twojemu: tirli tirli bu bu bu [/B][/COLOR][/quote]

[B]ale WOSZEM to nie rozumiem :diabloti:[/B]

[B]a poza tym ja już nie love ju cię, bo mnie wqu..wiasz :diabloti::diabloti::diabloti:[/B]

[B]HANIU, i jak było?????? z siostrą.[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]tak, razem ze mną z prawem dożywocia :diabloti:[/B]

[B]ale WOSZEM to nie rozumiem :diabloti:[/B]

[B]a poza tym ja już nie love ju cię, bo mnie wqu..wiasz :diabloti::diabloti::diabloti:[/B]
[/quote]
dzizys dom z tobą to marzenie moje jedyne największe :diabloti:
też nie wiem o co mi z tą woszem chodziło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='dbsst']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]

[B]nie rycz, mała, nie rycz[/B]
[B]ja znam te wasze numery[/B]
[B]twoje łzy kapią mi na koszulę[/B]
[B]z napisem King Bruce Lee Karate Mistrz[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]nie rycz, mała, nie rycz[/B]
[B]ja znam te wasze numery[/B]
[B]twoje łzy kapią mi na koszulę[/B]
[B]z napisem King Bruce Lee Karate Mistrz[/B][/quote]
mmmmmmmmm szacun wyjechałaś mi tu tekstem mojego ulubionego rapera "pierwszy raper nie było jeszcze stringów" - Franka Kimono :cool1: druga płyta "Franek Kimono" 1984 r:cool1:

Posted

[quote name='dbsst']mmmmmmmmm szacun wyjechałaś mi tu tekstem mojego ulubionego rapera "pierwszy raper nie było jeszcze stringów" - Franka Kimono :cool1: druga płyta "Franek Kimono" 1984 r:cool1:[/quote]

[B]bo ja jestem fantastic :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B]

[B]a zresztą nie było mnie wtedy jeszcze nie świecie, w tym zamierzchłym 1984 :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]bo ja jestem fantastic :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B]

[B]a zresztą nie było mnie wtedy jeszcze nie świecie, w tym zamierzchłym 1984 :diabloti:[/B][/quote]
a świstak siedzi i zawija w te sreberka :roll:

Witaj Hanno Złoto Usta :p

Posted

[quote name='dbsst']a świstak siedzi i zawija w te sreberka :roll:

Witaj Hanno Złoto Usta :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Hanno ...zmieniłaś szminkę :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]