Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [B]TFU ! FUJ ![/B] [B]ZEPSUŁYŚCIE MOJEGO BLOGASKA ![/B] :mad: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][B]TFU ! FUJ ![/B] [B]ZEPSUŁYŚCIE MOJEGO BLOGASKA ![/B] :mad:[/quote] to nie my :eviltong: to ONI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']to Weszka coś tu przytargała :mad: jej posty cytowane się siakoś tak tu gramolą i rozpychają :mad:[/quote] Myślisz ze złapała coś przez neta i teraz zaraża :lying: [quote name='HankaRupczewska'][B]TFU ! FUJ ![/B] [B]ZEPSUŁYŚCIE MOJEGO BLOGASKA ![/B] :mad:[/quote] Haniu...Wstydziłabyś się :shake: Nas u Ciebie nie ma a Ty fuj......:diabloti: To Weszka nie my :lilangel: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']to Weszka coś tu przytargała :mad: jej posty cytowane się siakoś tak tu gramolą i rozpychają :mad:[/quote] [B]a dupa, bo mi sie rozjechało od twojego postu :mad: [/B] [quote name='HankaRupczewska'][B]TFU ! FUJ ![/B] [B]ZEPSUŁYŚCIE MOJEGO [COLOR=red]BLOGASKA [/COLOR]![/B] :mad:[/quote] [B]buhahhahahahahahahaha, umarłam :lol: [/B] Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nie od mojego ..... Hanno skasuj w poście cytat z postu Weszkowego to się BLOGASEK naprawi ;) Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']nie od mojego ..... Hanno skasuj w poście cytat z postu Weszkowego to się BLOGASEK naprawi ;)[/quote] Moje dziecko ! Teraz jestem z Ciebie DUMNA !!!!! NAPRAWIŁAS mi blogaska. Ja Twoim narzędziem jeno :modla: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Moje dziecko ! Teraz jestem z Ciebie DUMNA !!!!! NAPRAWIŁAS mi blogaska. Ja Twoim narzędziem jeno :modla:[/quote] No popatrz :hmmmm: a dopiero co chciałaś mnie ZABIĆ !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja zupełnie nie wiem dlaczego :oops: :roll: :niewiem: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']No popatrz :hmmmm: a dopiero co chciałaś mnie ZABIĆ !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja zupełnie nie wiem dlaczego :oops: :roll: :niewiem:[/quote] DUALIZM, dziecko . Dualizm. Przy przeprowadzce nerwowa i niespokojna bywam. :roll: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ja Twoim narzędziem jeno :modla:[/quote] [B]coś ci się pomyliwszy. To ja jestem jeno. Ty jesteś narzędziem. [/B] [B]Nie. Ja jestem jedno narzędziem. A ty Ręką jesteś [/B] Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']DUALIZM, dziecko . Dualizm. Przy przeprowadzce nerwowa i niespokojna bywam. :roll:[/quote] no wcale ci się nie dziwie :shake: przeprowadzać się już tu i teraz tylko nie wiedzieć gdzie :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: idźcie już spać co ? :mad: :mad: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra'] idźcie już spać co ? :mad: :mad:[/quote] Jak możemy iść spać - kiedy magda umarła i zesztywnaiła TAM :placz: Ja osobiście NIE MOGĘ ! :shake: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jak możemy iść spać - kiedy magda umarła i zesztywnaiła TAM :placz: Ja osobiście NIE MOGĘ ! :shake:[/quote] [B]buhahahhahaha[/B] [B]juz nie mogę, nie moge, niemoge, niemogeniemogeniemogeniemoge[/B] Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100'][B]buhahahhahaha[/B] [B]juz nie mogę, nie moge, niemoge, niemogeniemogeniemogeniemoge[/B][/quote] to WON do WYRA jak człowiek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [I][B][IMG]http://user.img.digart.pl/users/8341.jpg[/IMG][/B][/I] [I] [/I] [I][B]Mi są chyba okulary potrzebne bo na pierwszy rzut oka myślałam że to pająk :evil_lol:. Ja już jakaś przewrażliwiona jestem :shake:. [/B][/I] [I][B]Na każdym kroku widzę te obrzydlistwa ... :evil_lol:. [/B][/I] Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz Rodzino mła czy wy kiedyś śpicie:razz: boli mnie brzuch , biurko mam zaplute ....jadłam ciasteczka :razz:odchudzawszy się ...kawa kompletna bo gorąca :p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://www.museum.vic.gov.au/spidersparlour/images/vic-funnel.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz Rodzino mła czy wy kiedyś śpicie:razz: boli mnie brzuch , biurko mam zaplute ....jadłam ciasteczka :razz:odchudzawszy się ...kawa kompletna bo gorąca :p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://www.museum.vic.gov.au/spidersparlour/images/vic-funnel.jpg[/IMG] [/B][/I][/quote] KKKurde :placz: :placz: pół nocy cieżkiej pracy , poświecenia i NIC :placz::placz: żadnych efektów :placz: :placz: powiem że chyba mamy odwrotny skutek od zamierzonego :shake: :shake: Babciu zrób coś no proszę Cię :placz: :placz: :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']z przykrością stwierdzam że dzik nie jest moim dziełem [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20sad/760.gif[/IMG][/quote] [B]i dopiero teraz to mowisz?????no prosze Cie....:mad: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']Babciu coś niewyrażnie dziś wyglądasz :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]wez rutinoscorbin...koniecznie:loveu: [/B] Quote
Behemot Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Haniu, a gdzie Ty się przeprowadzasz? :crazyeye: Bo wiesz, jakby co, to ja muszę mieć Twój nowy adres... :cool3: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Behemot']Haniu, a gdzie Ty się przeprowadzasz? :crazyeye: Bo wiesz, jakby co, to ja muszę mieć Twój nowy adres... :cool3:[/quote] wiesz Hanna jeszcze nie wie :evil_lol: zależy gdzie się uda ziemi skołować :evil_lol: :evil_lol: Babciu jeszcze jedno - jak tak będziesz ten swój blok przenosić to i swoje miejsce pracy też zapakuj :cool3: :cool3: Quote
aga1215 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [B][I]napisała malawaszka :[/I] [/B] [B]buuhahahahhaożeszwygłupiebabyhahahahahahalansująsieilansują:evil_lol:(koniec cyt.)[/B] Monika -oszczędzasz spację?????? :crazyeye: Ty tysz???? :evil_lol: [B][I]napisała: HankaRupczewska:[/I][/B] [B]Hahahahahaha ! :lol: :lol: [/B] [B]ROBOTY ZIEMNE ! :evil_lol: [/B] [B]Popatrz Małgosiu - my mentalne blondynki jesteśmy ! :lol: (koniec cyt.)[/B] Podobno brunetki to tysz blondynki. Tylko farbowane.......... ;) :eviltong: [B][I]napisała: Alicjarydzewska[/I][/B] [B]:crazyeye:bosz Rodzino mła czy wy kiedyś śpicie:razz:[/B] [B]boli mnie brzuch , biurko mam zaplute ....jadłam ciasteczka :razz:odchudzawszy się ...kawa kompletna bo gorąca :p [/B][I][B]:loveu: (koniec cyt.)[/B][/I] ja przezornie kawy nie wzięłam;) :evil_lol: 3- cia w nocy :crazyeye: :mad: martwię się o Was ........ to nie zdrowo tak długo siedzieć :shake:[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/2/39.gif[/IMG] buuuu - zaraza przeszła z Weszki na mnie :angryy: Haniu przebacz :modla: :modla: :modla: - poprawiłam te nieszczęsne cytaty - to wszystko przez nie :mad: może teraz już będzie dobrze :niewiem: Guzik -znowu poprawiam - teraz zrobiłam ręcznie, bo widać było tylko pierwszy cytat, reszta była schowana :lying: :watpliwy: :shock: :comp26: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']wiesz Hanna jeszcze nie wie :evil_lol: zależy gdzie się uda ziemi skołować :evil_lol: :evil_lol: Babciu jeszcze jedno - jak tak będziesz ten swój blok przenosić to i swoje miejsce pracy też zapakuj :cool3: :cool3:[/quote] Boszzzzzzzzzz ja tez zapomniałam o swoim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] [U][/U] [U][/U] A ja też mam nowe okulary : [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/20/b374bf3d99200adc.jpg[/IMG][/URL][/quote] czy tylko okularki, czy tez lufa? :cool3: [quote name='Pysia']Nie cieszysz się? Przecież mieszkałabyś obok Kamci :loveu:[/quote] a To Warszawa na Śląsku jest? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :crazyeye: jesu popsułam Hance BLOGASKA :oops: to dlatego ona mnie teraz nie lubi :placz: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']KKKurde :placz: :placz: pół nocy cieżkiej pracy , poświecenia i NIC :placz::placz: żadnych efektów :placz: :placz: powiem że chyba mamy odwrotny skutek od zamierzonego :shake: :shake: Babciu zrób coś no proszę Cię :placz: :placz: :placz:[/quote] [B]hahhaha, nie mogę znowu :lol: :lol: :lol: To jest jakiś fenomen :lol: [/B] [B]Haniu i gdzie w końcu zawędrowałaś? Z blokiem na taczce? [/B] [quote name='malawaszka']:crazyeye: jesu popsułam Hance BLOGASKA :oops: to dlatego ona mnie teraz nie lubi :placz:[/quote] [B]Weszko! Znowu popsułaś! A kysz :diabloti: [/B] Quote
Recommended Posts