Hanna R. Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='beria'] Gezio na pewno jest zdrowy ;) To piszę ja, kobieta która po dokładnych oględzinach i obmacywaniu psa zwykle naraża się na kpiący uśmiech weta :cool1: Ach ta hipochondria :oops:[/quote] Małgosiu , kuźwa, właśnie jestem po dokładnym obmacaniu... I wcale się nie zmniejszyło... Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] A Ty nie jesteś u Magdy :crazyeye:[/quote] nie :shake: :evil_lol: nie pojechalam, bo nie moglam :shake: [quote name='Pysia']Haniu.... Kocham cię misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :diabloti:[/quote] [quote name='Agunia-Pańciunia)'] [B]kocham Cie misiu[/B]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] powariowaly :stupid: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Małgosiu , kuźwa, właśnie jestem po dokładnym obmacaniu... I wcale się nie zmniejszyło...[/quote] [B]Haniu ,[/B] [B]a ten antybiotyk o szerokim spektrum? nie działa? kurcze....[/B] [B]sprawdz jeszcze raz.....pewnie sie zmniejszylo...[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA'] powariowaly :stupid:[/quote] [B]eeeeee tam....gadasz.......jakie powariowały:cool3: .......ja to bym klasyczna głupawka nazwała:multi: .......ale skoro u Ciebie jest inna terminologia to ja sie sprzeczac nie bede:diabloti: :diabloti: [/B] [B]Kocham Cie misiu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/B] Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Ja Was wszystkie misie też kocham ! I nie będę do poniedziałkowej wizyty u weta wypowiadać się na temat stanu zdrowia Gezia . Nie bedę . Nie będę ! Nie bedę !!! O matko ! Chyba nie bedę .... :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ja Was wszystkie misie też kocham ! I nie będę do poniedziałkowej wizyty u weta wypowiadać się na temat stanu zdrowia Gezia . Nie bedę . Nie będę ! Nie bedę !!! O matko ! Chyba nie bedę .... :cool1:[/quote] [B]Haniu nie bedziesz....i nie daj sie swojej silnej woli..niech nie robi z Toba tego co ona chce...pamietaj Ty rzadzisz[/B] [B]i nie zartuje....nie daj...[/B] Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']:calus: :calus: :calus:[/quote] Dzięki, Marysiu , dzięki ... Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]eeeeee tam....gadasz.......jakie powariowały:cool3: .......ja to bym klasyczna głupawka nazwała:multi: .......ale skoro u Ciebie jest inna terminologia to ja sie sprzeczac nie bede:diabloti: :diabloti: [/B] [B][COLOR=Red]Kocham Cie misiu[/COLOR]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/B][/quote] To do mnie? Misiu :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Ja Was wszystkie misie też kocham ! I nie będę do poniedziałkowej wizyty u weta wypowiadać się na temat stanu zdrowia Gezia . Nie bedę . Nie będę ! Nie bedę !!! O matko ! Chyba nie bedę .... :cool1:[/quote] Nie będziesz :shake: :nono: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']To do mnie? Misiu :diabloti: [/quote] [B]oczy wiscie...jak mawial indianin wieszajac swoje oczy na drzewie:eviltong: [/B] Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ja Was wszystkie misie też kocham ! I nie będę do poniedziałkowej wizyty u weta wypowiadać się na temat stanu zdrowia Gezia . Nie bedę . Nie będę ! Nie bedę !!! O matko ! Chyba nie bedę .... :cool1:[/quote] Lepiej nie pisz więcej przysiąg bo dojdziesz do tego ze będziesz co sekunde :diabloti: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [IMG]http://images2.fotosik.pl/313/4456509a3d4d3814.jpg[/IMG] O[B][I] rany, jaki piękny banerek :), to on mnie do Was sprowadził jest normalnie przepiękny:loveu: [/I][/B] [B][I]Pozdrowionka[/I][/B] Quote
Behemot Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita'][IMG]http://images2.fotosik.pl/313/4456509a3d4d3814.jpg[/IMG] O[B][I] rany, jaki piękny banerek :), to on mnie do Was sprowadził jest normalnie przepiękny:loveu: [/I][/B] [B][I]Pozdrowionka[/I][/B][/quote] Ja też uwielbiam ten bannerek :loveu: Taki poetycki, oniryczny, melancholijny... Kto go zrobił? Też bym chiała taki :placz: A w podpisie muszę mieć przypomnienie o konkursie :placz: Może chociaż jakiś ładny baner z przypomnieniem? :modla: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Behemot']Ja też uwielbiam ten bannerek :loveu: Taki poetycki, oniryczny, melancholijny... Kto go zrobił? Też bym chiała taki :placz: A w podpisie muszę mieć przypomnienie o konkursie :placz: Może chociaż jakiś ładny baner z przypomnieniem? :modla:[/quote] Jak to KTO ???? :angryy: [B]JA ! Oczywiscie ![/B] :evil_lol: [COLOR=lightblue]Banerek zrobiła Debe Matka Od Szpili .[/COLOR] :p Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Behemot']Ja też uwielbiam ten bannerek :loveu: Taki poetycki, oniryczny, melancholijny... Kto go zrobił? Też bym chiała taki :placz: A w podpisie muszę mieć przypomnienie o konkursie :placz: Może chociaż jakiś ładny baner z przypomnieniem? :modla:[/quote] O ile się nie mylę to baner zrobiło moje wyrodne dziecie - debe a pomagierka to Młoda Rupczewska która niedawno dołączyła do galerii Wiedź m ;) Quote
Behemot Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']O ile się nie mylę to baner zrobiło moje wyrodne dziecie - debe a pomagierka to Młoda Rupczewska która niedawno dołączyła do galerii Wiedź m ;)[/quote] Błagam o wstawiennictwo.... Potrzebuję bannerka z tekstem "Zagłosuj w konkursie styczniowym" i odnośnikiem do tego konkursu :modla: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Behemot']Błagam o wstawiennictwo.... Potrzebuję bannerka z tekstem "Zagłosuj w konkursie styczniowym" i odnośnikiem do tego konkursu :modla:[/quote] Moje wyrodne dziecie pewnie gdzieś teraz chla ale jak się pojawi to z pewnościa nieomieszka pochwalić się swoimi wyjątkowymi umiejętniściami :diabloti: To skromna osoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']Moje wyrodne dziecie pewnie gdzieś teraz chla ale jak się pojawi to z pewnościa nieomieszka pochwalić się swoimi wyjątkowymi umiejętniściami :diabloti: To skromna osoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]Moja siostra Debe ten banerek zrobiła:crazyeye: , Mamciu to czemu Ona ma taki talent, a ja nie:placz: , czemu tak jest:placz: .[/I][/B] Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zapomniałam napisać gdzie jej szukać ;) Idź do galerii "Szpilka co szybsza jest...." i troszkę powazelinuj to się zaraz pojawi ;) Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Moja siostra Debe ten banerek zrobiła:crazyeye: , Mamciu to czemu Ona ma taki talent, a ja nie:placz: , czemu tak jest:placz: .[/I][/B][/quote] Bo Ty to zawsze byłaś dziecko skromne ale pracowite :loveu: Wieczną pocieche przynoszące a DeBe to nigdy nie lubiła pracować tylko pławiła się w rozkoszy świateł jupiterów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']Bo Ty to zawsze byłaś dziecko skromne ale pracowite :loveu: Wieczną pocieche przynoszące a DeBe to nigdy nie lubiła pracować tylko pławiła się w rozkoszy świateł jupiterów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]Już mi chyba lepiej:fadein:.[/I][/B] [B][/B] [B][I] Ale ja pracuję i co mam z tego?[/I][/B] [B][I]A Debe :B-fly: .:placz: [/I][/B] Quote
Behemot Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Już mi chyba lepiej:fadein:.[/I][/B] [B][I] Ale ja pracuję i co mam z tego?[/I][/B] [B][I]A Debe :B-fly: .:placz: [/I][/B][/quote] Sława przemija, a poczciwość zostaje [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_50_3.gif[/IMG] [SIZE=1]A może na odwrót? :hmmmm: :evil_lol:[/SIZE] Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][I]Jakoś to tak było :evil_lol:[/I][/B] Quote
aga1215 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='"HankaRupczewska'][IMG]http://images3.fotosik.pl/130/8cccb73f4dc8b056.jpg[/IMG] [/quote] ach............................................ zaniemówiłam:loveu: [B][COLOR=#ff0000]Kocham Cie misiu:lol:[/COLOR] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/B] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='aga1215'] [B][COLOR=#ff0000]Kocham Cie misiu:lol:[/COLOR] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/B][/quote] [B][I]No to ja mi będąc gorsza mówię : Kocham cię misiu :lol::lol::lol: :lol: :lol: :lol: [/I][/B] Quote
Recommended Posts