Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=4][B]Bardzo dziękujemy za wszystkie dobre życzenia...[/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Wszystkim zaprzyjaźnionym i okazjonalnym gościom naszej galerii życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT ![/B][/COLOR][/SIZE]

[B][COLOR=red]Gezes - pies kanapowy :cool: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Mania - królowa osiedlowa :grins: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Hania - umęczona szalona wielbłądzica :silly: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Asia , Mikołajek i cała reszta ... :bigok: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][COLOR=red]Hania - umęczona szalona wielbłądzica :silly:[/COLOR][/B][/quote]Buahahaha :lol:

Wielbłądzico, wielbłądzico, powiedz przecie... co oznacza jak ma się temepraturę niższą, niz normalnie maja ludzie na tym świecie? :hmmmm:
Bo jakos tak paskudnie sie czuję, że az kurde rymuję :-o A jakby tego mało było jeszcze... mam dreszcze... Głowa mi pęka, katar mnie nęka... :shake: No i ta ciepłota ciała - zbyt mała...
Czy ja już stygnę??? :shock:

Posted

[quote name='asher']Buahahaha :lol:

Wielbłądzico, wielbłądzico, powiedz przecie... co oznacza jak ma się temepraturę niższą, niz normalnie maja ludzie na tym świecie? :hmmmm:
Bo jakos tak paskudnie sie czuję, że az kurde rymuję :-o A jakby tego mało było jeszcze... mam dreszcze... Głowa mi pęka, katar mnie nęka... :shake: No i ta ciepłota ciała - zbyt mała...
Czy ja już stygnę??? :shock:[/quote]
ja wiem, ja wiem!!!
to mi wyglada na [B]gorączkę twórczą[/B] :lol:
wielu sławnych poetów na nią cierpialo...

Posted

[quote name='asher']Buahahaha :lol:

Czy ja już stygnę??? :shock:[/quote]Asher ....to z przepracowania :nonono2:

Posted

Teklunia, sek w tym, że gorączki mam niedobór... :shake:
Chyba diagnoza doktor Rydzewskiej jest trafniejsza :megagrin: Pani doktor, a zalecana terapia???

A! Zapomniałabym! Lico mam cyrwune, jakby na zywym ogniu smazune... :oops: Ale to pewnie dlatego, ze mnie obgadujecie :nonono2:

Posted

[B]Kochana Joanno - zapamiętaj sobie, ŻE TAK ŁATWO SIĘ NIE STYGNIE . Nie ma lekko ![/B]
[B]Najpewniej jesteś w okresie początkowym infekcji wirusowej... I wiesz co ? Pewnie nawet Rafaello nie będzie Ci smakowało[/B] :puppydog:
[B]Propozycja na teraz :[/B]
[B]Herbatka z sokiem malinowym i cytryną. Rutinoscorbin i Gripex ... Czy będzie lepiej ? Cholera wie . Ale pamiętaj - nadzieja stygnie ostatnia ....[/B]

Posted

[quote name='asher']Teklunia, sek w tym, że gorączki mam niedobór... :shake:
Chyba diagnoza doktor Rydzewskiej jest trafniejsza :megagrin: Pani doktor, a zalecana terapia???

A! Zapomniałabym! Lico mam cyrwune, jakby na zywym ogniu smazune... :oops: Ale to pewnie dlatego, ze mnie obgadujecie :nonono2:[/quote]mnie się widzi , że cosik cię chce drapnąć i chyba jakieś rutinoscorbinum albo inny specyfik trza by zazyć :lookarou:

Posted

[quote name='asher']
Bo jakos tak paskudnie sie czuję, że az kurde rymuję :-o A jakby tego mało było jeszcze... mam dreszcze... Głowa mi pęka, katar mnie nęka... :shake: No i ta ciepłota ciała - zbyt mała...[/quote]
:eek2: asher?

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
[B]Propozycja na teraz :[/B]
[B]Herbatka z sokiem malinowym i cytryną. Rutinoscorbin i Gripex ... Czy będzie lepiej ? Cholera wie . Ale pamiętaj - nadzieja stygnie ostatnia ....[/B][/quote]
ojej, ile ja bym dala za herbatke z malinami i z cytrynka... [IMG]http://emots.wizja.net/emoty/pije.gif[/IMG]
i jeszcze zeby mi ja ktos zrobil... [IMG]http://emots.wizja.net/emoty/smutny.gif[/IMG]

Posted

[B]Pika[/B], no co? :niewiem:

[B]Haniu[/B], Gripex i Cerutin zażyte (chciałoby sie napisac "i od razu mi lepiej", ale z tym jeszcze się wstrzymam, żeby nie zapeszać 8) ). Herbatki nie chciało mi się robić, a poza tym w kuchni urzedują rodzice i psy i dla mnie juz nie ma miejsca :-?
Dzięki za pomoc :buzi: ja jestem strasznien mało doświadczOna w chorowaniu ;)
A z tym rafaello to chyba żartujesz :-o Musiałabym być naprawdę umierająca, zeby mi łakocie nie smakowały :lol:

Posted

[B]Asher, jakby na miejscu moim siedziała babcia moja, to by ci napisała tylko jedno: czysta z pieprzem :lol:[/B]
[B]Ona to zażywa na wszelkie dolegliwości 8)[/B]
[B]Od wielu lat działa i wygląda, że jeszcze długo podziała 8)[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Asher, jakby na miejscu moim siedziała babcia moja, to by ci napisała tylko jedno: czysta z pieprzem :lol:[/B][/quote]A w jakich proporcjach? :lol:

(no i niech mi tylko kto powie, że sprzatanie nie jest szkodliwe :-x )

Posted

[quote name='asher']A w jakich proporcjach? :lol: [/quote]

[B]Nalewa kielonka, a nastepnie pieprzy i pieprzy... Potem wypija jednym haustem :lol:[/B]
[B]Nigdy nie zapomne jak weszła do hotelu Bryza w Juracie (full exlusive), usadowiła się na barowym stołku, poprosiła barmana o setkę, wzięła pieprz, zapodała i wypiła z komentarzem, że przewiało ją na plaży :lol: . Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia miny barmana :jumpie: [/B]

[quote] (no i niech mi tylko kto powie, że sprzatanie nie jest szkodliwe :-x )[/quote]

[B]TAK, TAK, TAK!!! Wysoce szkodliwe! :bigok: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Nalewa kielonka, a nastepnie pieprzy i pieprzy... Potem wypija jednym haustem :lol:[/B]
[B]Nigdy nie zapomne jak weszła do hotelu Bryza w Juracie (full exlusive), usadowiła się na barowym stołku, poprosiła barmana o setkę, wzięła pieprz, zapodała i wypiła z komentarzem, że przewiało ją na plaży :lol: . Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia miny barmana :jumpie: [/B]

[B]TAK, TAK, TAK!!! Wysoce szkodliwe! :bigok: [/B][/quote]
[SIZE=5][COLOR=red]Niech żyje BABCIA Magdy -100 lat!!!!!![/COLOR][/SIZE] :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

[quote name='PIKA']:o [B]Maga [/B]a ile Twoja babcia ma lat? :o i ile miala jak byla w Bryzie w Juracie :lol:[/quote]

[B]Babcia ma ok. 75 lat :lol: w Juracie była 2 lata temu :santagri: [/B]

[quote name='aga1215'][SIZE=5][COLOR=red]Niech żyje BABCIA Magdy -100 lat!!!!!![/COLOR][/SIZE] :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:[/quote]

[B]Aga, dziękuję w imieniu babci, myślę, że to jest bardzo prawdopodobne - te 100 lat ;) Dziadek nie stosuje wprawdzie tej terapii, ale też ma się dobrze i właśnie wybiera się na narty ze swoimi studentami :lol: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'] [B]Babcia ma ok. 75 lat :lol: w Juracie była 2 lata temu :santagri: [/B]

[B]Aga, dziękuję w imieniu babci, myślę, że to jest bardzo prawdopodobne - te 100 lat ;) Dziadek nie stosuje wprawdzie tej terapii, ale też ma się dobrze i właśnie wybiera się na narty ze swoimi studentami :lol: [/B][/quote]
[B]Eeech nie ma to jak [I]"Przedwojeny materiał" :lol: [/I][/B]
[B][/B]
O matko codzienie mam inne ikonki podstawowe, czy Wy też?