Aldrumka Posted February 25 Posted February 25 Czy Konopnicka jest w b.dobrym stanie i czy ewentualnie mogłabym ja odebrać we wtorek środę ? Quote
agat21 Posted February 26 Author Posted February 26 Dnia 25.02.2025 o 22:27, Aldrumka napisał: Czy Konopnicka jest w b.dobrym stanie i czy ewentualnie mogłabym ja odebrać we wtorek środę ? Alusiu, Konopnicka jest w stanie idealnym, bo jest nowa. Masz na myśli przyszły tydzień? Quote
agat21 Posted February 26 Author Posted February 26 Dnia 25.02.2025 o 22:27, Aldrumka napisał: Czy Konopnicka jest w b.dobrym stanie i czy ewentualnie mogłabym ja odebrać we wtorek środę ? Przyjrzałam się teraz jeszcze dokładnie książce i jest maleńkie wgłębienie na okładce, później postaram się zrobić zdjęcie, ale książka jest nowa na bank, nie czytana. Quote
Aldrumka Posted February 26 Posted February 26 Dnia 26.02.2025 o 14:04, agat21 napisał: Przyjrzałam się teraz jeszcze dokładnie książce i jest maleńkie wgłębienie na okładce, później postaram się zrobić zdjęcie, ale książka jest nowa na bank, nie czytana. nie trudź się zdjęciem, tak myślę o przyszłym tygodniu wszak licytacja do 1 marca Quote
Ellig Posted February 28 Posted February 28 I zapraszamy w piątek. ☺️ostatni dzień meteorologicznej zimy☺️ Quote
agat21 Posted March 1 Author Posted March 1 Dzięki za czuwanie nad bazarkiem, mnie ostatnio trudno zaglądać na dogo. Książka o Modrzejewskiej wysłana do Elik. Książka o Konopnickiej już tylko do 22.00 dziś może być licytowana. Książka ciekawa, pokazuje Konopnicką jakiej w szkołach nie dane jest poznać. Wiele wydarzeń z jej życia nawet dziś zaskakuje. Quote
Aldrumka Posted March 1 Posted March 1 Dnia 1.03.2025 o 19:52, agat21 napisał: Dzięki za czuwanie nad bazarkiem, mnie ostatnio trudno zaglądać na dogo. Książka o Modrzejewskiej wysłana do Elik. Książka o Konopnickiej już tylko do 22.00 dziś może być licytowana. Książka ciekawa, pokazuje Konopnicką jakiej w szkołach nie dane jest poznać. Wiele wydarzeń z jej życia nawet dziś zaskakuje. Czekałam na odpowiedź na pytanie dotyczące odbioru. Więc jeśli można odebrać we wtorek - czwartek poproszę za wyw . 1 Quote
agat21 Posted March 2 Author Posted March 2 Dnia 1.03.2025 o 22:35, Aldrumka napisał: Czekałam na odpowiedź na pytanie dotyczące odbioru. Więc jeśli można odebrać we wtorek - czwartek poproszę za wyw . Dziękuję bardzo! Tak oczywiście, że odbiór możliwy 🙂 Quote
elik Posted March 2 Posted March 2 Dnia 1.03.2025 o 19:52, agat21 napisał: Książka o Modrzejewskiej wysłana do Elik. Dzięki 🙂 Quote
agat21 Posted March 2 Author Posted March 2 Dnia 2.03.2025 o 13:37, elik napisał: Dzięki 🙂 A jeszcze nie dotarła ? 🤔 Quote
elik Posted March 2 Posted March 2 Dnia 2.03.2025 o 13:45, agat21 napisał: A jeszcze nie dotarła ? 🤔 Nie, jeszcze nie dotarła. Z apki wynika, że została przyjęta w Centrum Logistycznym. Może pojawi się w paczkomacie w poniedziałek. Quote
paulina83 Posted March 2 Posted March 2 Dnia 2.03.2025 o 13:49, elik napisał: Nie, jeszcze nie dotarła. Z apki wynika, że została przyjęta w Centrum Logistycznym. Może pojawi się w paczkomacie w poniedziałek. dzisiejsza technologia mnie zadziwia. Quote
Recommended Posts