Jump to content
Dogomania

Zapraszam - nowości książkowe, które niedawno pojawiły się księgarniach, po specjalnych cenach, dla Wolfika. Będę uzupełniać :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.02.2025 o 22:27, Aldrumka napisał:

Czy Konopnicka jest w b.dobrym stanie i czy ewentualnie mogłabym ja odebrać we wtorek środę ?

Alusiu, Konopnicka jest w stanie idealnym, bo jest nowa. Masz na myśli przyszły tydzień?

Posted
Dnia 25.02.2025 o 22:27, Aldrumka napisał:

Czy Konopnicka jest w b.dobrym stanie i czy ewentualnie mogłabym ja odebrać we wtorek środę ?

Przyjrzałam się teraz jeszcze dokładnie książce i jest maleńkie wgłębienie na okładce, później postaram się zrobić zdjęcie, ale książka jest nowa na bank, nie czytana. 

Posted
Dnia 26.02.2025 o 14:04, agat21 napisał:

Przyjrzałam się teraz jeszcze dokładnie książce i jest maleńkie wgłębienie na okładce, później postaram się zrobić zdjęcie, ale książka jest nowa na bank, nie czytana. 

nie trudź się zdjęciem, tak myślę o przyszłym tygodniu wszak licytacja do 1 marca

Posted

Dzięki za czuwanie nad bazarkiem, mnie ostatnio trudno zaglądać na dogo.

Książka o Modrzejewskiej wysłana do Elik.

Książka o Konopnickiej już tylko do 22.00 dziś może być licytowana. Książka ciekawa, pokazuje Konopnicką jakiej w szkołach nie dane jest poznać. Wiele wydarzeń z jej życia nawet dziś zaskakuje. 

Posted
Dnia 1.03.2025 o 19:52, agat21 napisał:

Dzięki za czuwanie nad bazarkiem, mnie ostatnio trudno zaglądać na dogo.

Książka o Konopnickiej już tylko do 22.00 dziś może być licytowana. Książka ciekawa, pokazuje Konopnicką jakiej w szkołach nie dane jest poznać. Wiele wydarzeń z jej życia nawet dziś zaskakuje. 

Czekałam na odpowiedź na pytanie dotyczące odbioru.

Więc jeśli można odebrać we wtorek - czwartek poproszę za wyw .

• Like 1
Posted
Dnia 1.03.2025 o 22:35, Aldrumka napisał:

Czekałam na odpowiedź na pytanie dotyczące odbioru.

Więc jeśli można odebrać we wtorek - czwartek poproszę za wyw .

Dziękuję bardzo! Tak oczywiście, że odbiór możliwy 🙂

Posted
Dnia 1.03.2025 o 19:52, agat21 napisał:

Dzięki  🙂  

Posted
Dnia 2.03.2025 o 13:45, agat21 napisał:

A jeszcze nie dotarła ? 🤔

Nie, jeszcze nie dotarła. Z apki wynika, że została przyjęta w Centrum Logistycznym. Może pojawi się w paczkomacie w poniedziałek.

Posted
Dnia 2.03.2025 o 13:49, elik napisał:

Nie, jeszcze nie dotarła. Z apki wynika, że została przyjęta w Centrum Logistycznym. Może pojawi się w paczkomacie w poniedziałek.

dzisiejsza technologia mnie zadziwia.