dysia-u Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ale ona jeszcze malutka , pewnie trzeba jej wybaczyć.:loveu: usikuje z uciechy rano jak was zobaczy. Moja też na sika wraca do domu. Kurcze , lata po ogrodzie i wraca żeby sie ....Tak sie przyzwyczaiła do podkładów jednorazowych które żeśmy jej rozkładali że teeraz ani rusz :shake: Quote
moniczkaa86 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Z Kati też tak na początku było:shake: Byłam z nią na dworze i nic nie robiła dopiero po powrocie do domu:shake: Ale na łóżko mi jeszcze nigdy nie zrobiła;) No te wszystkie siki na podłodze jestem zdolna jej wybaczyc, ale sikanie na łóżko to gruba przesada, wczoraj wieczorem historia się powtórzyła, ręce opadają :shake: dysia-u napisał(a):ale ona jeszcze malutka , pewnie trzeba jej wybaczyć.:loveu: usikuje z uciechy rano jak was zobaczy. Moja też na sika wraca do domu. Kurcze , lata po ogrodzie i wraca żeby sie ....Tak sie przyzwyczaiła do podkładów jednorazowych które żeśmy jej rozkładali że teeraz ani rusz :shake: No własnie boje się, ze Fibka się za bardzo przyzwyczai do podkładów :placz: Co do sikania z uciechy to raczej nie to ;) Czasami wieczorem jej się zdarza siknąć, jak wracamy z pracy, ale wiemy, jak mamy postępować (mały ignor) i już naprawdę rzadko jej się to zdarza :loveu: Jedyne "szczescie w nieszczeciu" to to, że sika na wyrko pancia a nie panci :diabloti: Quote
dysia-u Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Hej!! co słychać? materace suche czy ...znowu wpadka? :cool3: Quote
moniczkaa86 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać. Hej hejjjj dzieki za odwiedzinki :loveu: dysia-u napisał(a):Hej!! co słychać? materace suche czy ...znowu wpadka? :cool3: Materace suche :multi: (odpukać! ;) ) Wyrzuciłam Fibkę na ogródek bo zjadła syte śniadanko i nie chcę znaleźć niespodzianki na podłodze :shake: :eviltong: Quote
moniczkaa86 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [FONT=Courier New]Nikt nas nie odwiedza :placz:[/FONT] [FONT=Courier New]No to może parę fotek na zachętę :cool3:[/FONT] [FONT=Courier New]W parku, z pancią w tle :eviltong:[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]Prawie jak pittbull :diabloti:[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]Mały chińczyk :p[/FONT] http://img36.imageshack.us/img36/6414/p4130868.jpg Quote
dysia-u Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/6414/p4130868.jpg skośnouchy :loveu: życzymy miłego weekendu a po nim czekamy na nowe fotki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Hejka:bye: http://img36.imageshack.us/img36/6567/dsc06594.jpg Patyk dwa razy dłuższy od niej:evil_lol::loveu: Quote
Magda Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Pozamieniałam wszystkie za duże zdjęcia na linki. Przypominam, że max. wymiar zdjęcia to 640x640! Przy okazji naoglądałam się tylu zdjęć:loveu: Quote
dysia-u Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Magda']Pozamieniałam wszystkie za duże zdjęcia na linki. Przypominam, że max. wymiar zdjęcia to 640x640! Przy okazji naoglądałam się tylu zdjęć:loveu: przyjemne z pożytecznym :lol: Quote
moniczkaa86 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='***Paulina***']Hejka:bye: http://img36.imageshack.us/img36/6567/dsc06594.jpg Patyk dwa razy dłuższy od niej:evil_lol::loveu: [FONT=Courier New]Ona takie lubi, im wiekszy tym lepszy :cool3:[/FONT] [quote name='Magda']Pozamieniałam wszystkie za duże zdjęcia na linki. Przypominam, że max. wymiar zdjęcia to 640x640[quote name='Magda'] Przy okazji naoglądałam się tylu zdjęć:loveu: [FONT=Courier New]Ojj, przepraszam :siara: , dziekuję :Rose: i obiecuję poprawę! ;)[/FONT] [FONT=Courier New]No i zapraszam częściej... ;)[/FONT] Quote
syla929 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Hej:* przyszłam sie przywitac.. jaki sliczny psiaczek:loveu: czekam az moja bedzie starsza;D a juz tak bardzo bym chciala:P i wkoncu te spacerki;)) Ile ma aktualnie miesięcy Fibunia?? Quote
syla929 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Mojej Grace też zdazylo sie nasikac na lozoczko.. na szczescie mam takie dwu piętrowe, to tylko na dolny materacyk, ale gdy próbuje to zmyc (wybielaczami, plynami, proszkami) to po wyschnięciu plamka jest coraz wieksza::( nnawet nie wiem jak to usunąc.. w dodatku materac jest biały.. Na górny materacyk, tam gdzie spimy razem :) nigdy nie naasiusiała... Quote
moniczkaa86 Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='syla929']Hej:* przyszłam sie przywitac.. jaki sliczny psiaczek:loveu: czekam az moja bedzie starsza;D a juz tak bardzo bym chciala:P i wkoncu te spacerki;)) Ile ma aktualnie miesięcy Fibunia?? [FONT=Courier New]Cześć, dzięki za odwiedzinki :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Ojj czas szybko leci, nie obejrzysz się a Grace zacznie się wybarwiać, wykonywać komendy itd :cool3:[/FONT] [FONT=Courier New]Fibunia ma 4,5 miesiąca :loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]Waga piórkowa - 1,20 kg[/FONT] [FONT=Courier New]A co do sikania... Ostatnio znalazłam coś gorszego od plamy na prześcieradle :angryy::mad::shake: No ale wiem, że to moja wina, bo powinnam wstać skoro świt i lecieć z nią na dwór :placz:[/FONT] [FONT=Courier New]Fibka się dziwnie przestawiła, bo wcześniej wstawała o godz. 6-7 a teraz mogłaby zalegać na łóżku do południa. Dlatego trzeba ją "wyczuć", żeby zdążyć w porę ją wyprowadzić :roll:[/FONT] Quote
syla929 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ojj, na razie uczymy się podawac łapkę i siadac:) PRAWIE nam wychodzi:p Jaka kruszynka;) Moja to grubaska;) 2 miesiace i 2 kilo :crazyeye: ja na szczęscie z łózeczkiem nie mam problemow, ale zalatwia swoje sprawy po całym domku.. Ostatnio udało jej się kilka razy zrobi siku na ściereczke. Mam nadzieje ze bedzie tak częściej.. jeszcze 3-4 tygodnie i będziemy na dworek wychodzic:) Quote
moniczkaa86 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [FONT=Courier New]U nas podawanie łapki opanowane :multi:Teraz czas na kolejne komendy :cool3: Oby i u Was szybko i łatwo poszła nauka :razz: [/FONT] [FONT=Courier New]No kruszynka się nam trafiła, ciekawe jaka będzie ostateczna waga :roll: A Twoja to żadna grubaska, więcej futra do kochania masz poprostu :loveu:[/FONT] Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Witamy :razz: My tu pierwszy raz ale nie ostatni ;) I widzimy, że następna osoba ze szczecina :cool1: Śliczna sunia, może ona jest zminiaturyzowana przez pseudo hodowców ? Coraz więcej ludzi łapie się na yorkach miniaturkach :roll: Mogę się spytać ile mała kosztowała ? Quote
moniczkaa86 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 [quote name='Lucky.']Witamy :razz: My tu pierwszy raz ale nie ostatni ;) I widzimy, że następna osoba ze szczecina :cool1: Śliczna sunia, może ona jest zminiaturyzowana przez pseudo hodowców ? Coraz więcej ludzi łapie się na yorkach miniaturkach :roll: Mogę się spytać ile mała kosztowała ? [FONT=Courier New]Witamy :razz:[/FONT] [FONT=Courier New]Generalnie Fibka jest po małych rodzicach, matka 2,1kg a ojciec ok 1,9kg wiec nie oczekuję, że osiągnie wagę 3,5kg :eviltong: Mało je, co napewno też przekłada się na jej wagę. Myśleliśmy, że to wina karmy, więc jej zmienilismy, no ale nie poskutkowało to mega przyrostem masy :eviltong:[/FONT] [FONT=Courier New]Ja kocham Fibkę jaka jest :loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]A cenę podawałam bodajże we wcześniejszych postach ;)[/FONT] Quote
laurin Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witam :) A może spróbuj ją nauczyć się załatwiać na podkłady higieniczne, można je w aptece kupić, kosztują ok złotówki za sztukę, ale przynajmniej jak nie zdążycie na polcio to mała się na nie wysiusia albo zrobi kupkę i wszystko będzie ok, żadna z Was się nie będzie denerwować;) Ja tak uczyłam moją Fibkę:lol: Quote
Karolina. Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [FONT="Century Gothic"]Hej :lol: Może jakieś nowe zdjęcia? :cool3:[/FONT] Quote
lenka13 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 witam Lucky.;12334216 Mog[COLOR=#000000 napisał(a):ę się spytać ile mała kosztowała ? przejrzalam cala galerie i nie znalazlam ceny Fibusi chyba ze wzrok mi juz szwankuje... sliczny sunia Quote
moniczkaa86 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 laurin napisał(a):Witam :)laurin napisał(a): A może spróbuj ją nauczyć się załatwiać na podkłady higieniczne, można je w aptece kupić, kosztują ok złotówki za sztukę, ale przynajmniej jak nie zdążycie na polcio to mała się na nie wysiusia albo zrobi kupkę i wszystko będzie ok, żadna z Was się nie będzie denerwować;) Ja tak uczyłam moją Fibkę:lol: [FONT=Courier New]Hej :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Chodzi Ci o maty do sikania czy co? Bo nie bardzo rozumiem o co chodzi :oops:[/FONT] [FONT=Courier New]Maty do sikania przerabiamy cały czas, muszę powiedzieć, że jestem dumna z Fibki, bo w domu załatwia sie coraz rzadziej... Nauczyłam się ją "wyczuwać" - jak chce jej się siusiu lub kupkę to całą ją trzęsie i to znak, że trzeba iść na dwór :cool1:[/FONT] [FONT=Courier New]Aczkolwiek w dalszym ciągu mamy problem z sikaniem na łóżko :shake:[/FONT] Karolina&Lucky napisał(a):Hej :lol:Karolina&Lucky napisał(a): Może jakieś nowe zdjęcia? :cool3: [FONT=Courier New]Cześć :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Póki co nie mamy żadnych nowych fotek, ale jak się zbiorę i walnę sesyjkę to wrzucę tu fotki natychmiast ;) [/FONT] lenka13 napisał(a):witamlenka13 napisał(a): przejrzalam cala galerie i nie znalazlam ceny Fibusi chyba ze wzrok mi juz szwankuje... sliczny sunia [FONT=Courier New]A może coś mi się pokręciło... :oops: [/FONT] [FONT=Courier New]1300zł[/FONT] Quote
syla929 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Co nowego u Was? :loveu: Dawno tu nie byłam:) Już Fibunia ladnie zalatwia sie na dworku?:) Quote
moniczkaa86 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='syla929']Co nowego u Was? :loveu: Dawno tu nie byłam:) Już Fibunia ladnie zalatwia sie na dworku?:) [FONT=Courier New] Taaa na dworku się załatwia, ALE... co w domu narobi to głowa mała :shake:[/FONT] [FONT=Courier New]Położyłam jej świeże gazetki, żeby księżniczce nic nie przeszkadzało, no ale lepiej się je gryzie niż na nie sika :mad:[/FONT] [FONT=Courier New]Wczoraj zrobiła kupe jakies 20cm od gazety, no to jej dałam takie kazanie, że w domu nie wolno, że tyle razy jej powtarzam a ona i tak swoje... bla bla bla gadałam jej tak z 10 min, oglądam się a tu sik na gazete hahaha :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]No ale koniec radości był rano, jak wdepłam w kałużę :mad:[/FONT] Quote
Milka_85 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dzień Boberek......my już wstałyśmy:p:p I zaliczyłyśmy spacerek:lol::lol: A wy?! Miłego dnia!! Quote
Recommended Posts