Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nati28']Cudna z was para dziewczyny :loveu:
Dzięki Nati :cool1: :evil_lol:
[quote name='karkakarka']Witam, na zdjęciu jak ją trzymasz to dopiero widać jaka ona malutka :loveu:
Ile ona teraz waży??
Cześć :eviltong: No... taka mini Fibka :roll:
W piątek Ci powiem, bo idziemy do weta na ważenie :cool3:, odrobaczanko :cool3: i w sprawie podwójnych kłów :mad:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry wszystkim :p

Fotka Fibki po kąpieli w jeziorze. Kitka pozostała w stanie nienaruszonym :evil_lol: Jak to mowi moj chłopak - Otylką to ona nie zostanie... :eviltong: Im szybciej znajdzie się na brzegu tym lepiej :evil_lol:

Posted

[quote name='moniczkaa86']Damulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki :oops:

W piątek prawdopodobnie idziemy do weta i wtedy się wszystko okaże.

Zapraszam do obejrzenia filmiku z Fibollem w roli głównej! :cool1: Dziś światowa premiera mega hitu Polsatu :megagrin:

YouTube - Sztuczki Fibuni :)

Super sztuczki, Fibunia jest słdka.:loveu: Ja Fredzię nauczyłam siad, łapkę, leżeć(leżeć dopiero zaczyna) ale to i tak super, ale to zdechł pies jest fajowe:evil_lol:

Posted

Witamy się w piatkowy ranek i pozdrawiamy, :multi::multi:My się cieszymy bo zaczynamy urlop, a od niedzieli nad morze:lol::lol::multi::multi::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy się w piatkowy ranek i pozdrawiamy, :multi::multi:My się cieszymy bo zaczynamy urlop, a od niedzieli nad morze:lol::lol::multi::multi::evil_lol::evil_lol:
Hejka :multi:
Ojj jak Wam dobrze:cool3:, koniecznie dużo zdjęć cykajcie :cool3:
My na urlop, jak dobrze pójdzie, pojedziemy w połowie sierpnia.

Posted

[quote name='Milka_85']

Witamy i miłego weekendu życzymy.

[quote name='eve86']Witamy w sobotni wieczór i pozdrawiamy Fibunię :loveu:
My również witamy i pozdrawiamy! :loveu:
Byłyśmy z Fibulką na mega długim spacerku, obydwie teraz ledwo żyjemy :roll:
Spotkała nas niemiła akcja, wkurzyłam się na maksa - idziemy do parku, jedzie jakiś chłopak na rowerze, na ok. 14-15 lat, więc już nie małe, niekumate dziecko - i już z daleka mi cmoka na psa... Nagle zatrzymuje się przed nami i z łapami do Fibi. No to ja na pół parku NIE WOLNO. Dzieciak zdębiał, wydał z siebie "acha", wsiadł na rower i odjechał. :angryy: :mad: Kuźwa a gdyby Fibi była spuszczona i wleciała mu pod koła ???!!! :shake: Przecież bym go zabiła na miejscu :angryy:

Posted

Zdebiał że nie można dotknąć Fibuni bo yo pewnie jakiś rozkapryszony rozpuszczony podlotek... Pewnie ma zawsze to czego chce więc nawet nie zastanawia się nad konsekwencjami swojego postępowania :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Princess_York']No nie bądź taka agresywna bo dzieci będą się bały :evil_lol:.
Nie a tak na poważnie zrobiłabym tak samo jak ty jakby wpadła pod koła (wypluć te słowa):-o

[quote name='eve86']Zdebiał że nie można dotknąć Fibuni bo yo pewnie jakiś rozkapryszony rozpuszczony podlotek... Pewnie ma zawsze to czego chce więc nawet nie zastanawia się nad konsekwencjami swojego postępowania :mad::mad::mad:

Generalnie dzieciak nie zostal uswiadomiony przez rodzicow, jak sie zachowac przy obcym psie. :shake: Ja sobie nie zycze, zeby ktos mi sie z łapami do psa pchał. :angryy: Jak widze, ze w moim kierunku idzie happy rodzinka z dzieciakiem i slysze "ojejku ale słodki/malutki/sliczny etc piesek, idz poglaskaj" to odwracam sie na piecie i ide w druga strone. Dosłownie kilka razy zdarzyło się, że ktoś zapytał czy może pogłaskać. Ludzie myślą, że wszystko im wolno :mad:

Posted

no bo jak widzą malukiego drobniukiego psa to od razu głskać i całować a ciekawe czy tak samo by zareagował na np. bernardyna czy amstafa .
No amstafy mają miano najgroźniejszych najstraszniejszych więc raczej by nie podszedł ... :roll:

Posted

od dziś będe mówiła, że Fibi ma grzybicę skóry :diabloti: :megagrin:

byliśmy u weta:
waga mojej bestii - 1,5kg
podwójne kły - jeśli w ciągu miesiąca same nie wypadną trzeba będzie rwać :placz:

Posted

Yoko też ma podwójne kły, miałyśmy w tym tygodniu iść na rwanie ale wyjeżdżamy w sobotę na tydzień nad morze wiec sobie odpuściłam bo nie wiadomo jak ona sie będzie potem czuła, ale jak wrócimy to nas zabieg nie ominie:(:placz:

Posted

Buziaczki dla kochanej Fibunii :loveu: A moze jej wypadną jednak. Ile ma w kłebie Fibunia??? Bo Riki juz 24 ale własnie wypadł mu przedostatni ząbek to moze juz wiekszy nie urosnie :eviltong:

Posted

Cześć:multi:
doskonale cię rozumiem, też nienawidze jak do mnie podchodzą ludzie i głaszczą Kati... No jak się pytają to jeszcze, ale jak już z odległości kilometra cmokają i wyciągają ręce to już przesada...