***Paulina*** Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='moniczkaa86']Witamy wszystkich wieczornie. :cool3: [SIZE=2]Chciałam tylko powiedzieć, że dziś Fibka stała się kobietką! :loveu: No to gratulacje!:loveu::multi::loveu: A ty teraz będziesz miała dni pilnowania:evil_lol: Quote
karkakarka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No no - to gratuluję :D A ile Fika ma teraz miesięcy?? Quote
moniczkaa86 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='***Paulina***']No to gratulacje!:loveu::multi::loveu: A ty teraz będziesz miała dni pilnowania:evil_lol: Powiem Ci, że wczoraj gdy TO się stało byliśmy akurat nad jeziorem, kilka psów koło nas przechodziło i zero zainteresowania Fibką... Zdziwiona trochę byłam, no ale to dobrze, że nie zakłócali nam natręci spaceru :evil_lol: [quote name='karkakarka']No no - to gratuluję :D A ile Fika ma teraz miesięcy?? 7,5 mies. :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='moniczkaa86']Powiem Ci, że wczoraj gdy TO się stało byliśmy akurat nad jeziorem, kilka psów koło nas przechodziło i zero zainteresowania Fibką... Zdziwiona trochę byłam, no ale to dobrze, że nie zakłócali nam natręci spaceru :evil_lol: No jak Kati miała pierwszą cieczkę to żaden się nie przybłąkał na szczęście:multi: Teraz już ma drugą i zaczęła się ostatniego dnia jak nad morzem byliśmy... Jeden york chciał ją powąchać, ale się nie dała, nawarczała na niego i tyle:evil_lol: Teraz już jesteśmy na 13 dniu i nadal mamy spokój:multi: Więc to nie zwsze jest tak że stado psów się zlatuje i szczeka ci pod domem:multi: Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ;) no to teraz wzmożona ostrożnośc :razz: Quote
sandra291 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='moniczkaa86']witamy wszystkich wieczornie. :cool3: [size=2]chciałam tylko powiedzieć, że dziś fibka stała się kobietką! :loveu: gratulację;) Quote
moniczkaa86 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='***Paulina***']No jak Kati miała pierwszą cieczkę to żaden się nie przybłąkał na szczęście:multi: Teraz już ma drugą i zaczęła się ostatniego dnia jak nad morzem byliśmy... Jeden york chciał ją powąchać, ale się nie dała, nawarczała na niego i tyle:evil_lol: Teraz już jesteśmy na 13 dniu i nadal mamy spokój:multi: Więc to nie zwsze jest tak że stado psów się zlatuje i szczeka ci pod domem:multi: Zainteresowanie, choć niewielkie, przejawia pitbull, z którym dzielimy ogródek, powącha Fibkę ale nic więcej nie robi, na jego szczęście :mad: Zresztą jak mu się powie 'nie wolno' to odchodzi ;) Do parku póki co nie chodzimy, Fibka ma się gdzie wybiegać koło domu więc jest ok. W sobotę jedziemy nad morze, mam nadzieję, że wyjazd nam przebiegnie spokojnie, bez natrętów :mad: [quote name='dysia-u'];) no to teraz wzmożona ostrożnośc :razz: No dokładnie :eviltong: [quote name='sandra291']gratulację;) Dzięki w imieniu Fibki :multi: Quote
moniczkaa86 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Kilka zdjęć z naszej ostatniej wycieczki nad jeziorko :p Quote
eve86 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witamy deszczowo... Gratulacje dla malej Fibci :) Zdjątka jak zawsze śliczniutkie... A Fibka to modelka- pięknie wygląda na każdym:multi::loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/2499/92541647.jpg Cudowna!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Nati28 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witamy serdecznie sasiadki :cool3: Piekne fotki w waszej galerii :loveu: Zapraszamy do nas! Quote
moniczkaa86 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='eve86']Witamy deszczowo... Gratulacje dla malej Fibci :) Zdjątka jak zawsze śliczniutkie... A Fibka to modelka- pięknie wygląda na każdym:multi::loveu: [quote name='***Paulina***']http://img193.imageshack.us/img193/2499/92541647.jpg Cudowna!!!:loveu::loveu::loveu: [quote name='Nati28']Witamy serdecznie sasiadki :cool3: Piekne fotki w waszej galerii :loveu: Zapraszamy do nas! Witamy i pozdrawiamy wszystkich odwiedzających i komentujących :loveu: a za komplementy w imieniu Fibki pięknie dziękuję :loveu: Generalnie żyjemy już sobotnim wyjazdem, nastąpiła mała zmiana planów i jednak jedziemy do Wisełki :multi: Quote
moniczkaa86 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Nati28']To milego wypoczynku :cool1::lol: Dzięki :cool1: Quote
***Paulina*** Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hejka:bye: To już jutro wyjeżdżacie:-( Mam nadzieję że po powrocie zasypiecie nas fotkami:loveu: Quote
moniczkaa86 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='***Paulina***']Hejka:bye: To już jutro wyjeżdżacie:-( Mam nadzieję że po powrocie zasypiecie nas fotkami:loveu: Hej :calus: Tak, jutro jedziemy :multi: co prawda tylko na 3 dni, no ale zawsze coś :multi: Ojj fotek na pewno będzie dużo, już ja o to zadbam :evil_lol: Quote
Nati28 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 To milej drogi i wypoczynku :lol: Pamietaj ze my czekamy na fotki, bo jak nie bedzie :mad: Bedziem wietrzyc galerie ;) Quote
moniczkaa86 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Nati28']To milej drogi i wypoczynku :lol: Pamietaj ze my czekamy na fotki, bo jak nie bedzie :mad: Bedziem wietrzyc galerie ;) Dziękujemy! :lol: Idziemy spać bo z samego rana ruszamy :multi: Pozdrawiamy serdecznie, miłego weekendu! :loveu: Quote
eve86 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Mu ścieramy kurze i życzymy miłego wypoczynku :loveu: No a poza tym czekamy na nowe foteczki :evil_lol::loveu: Quote
Nati28 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nie mamy co robic wiec myjemy okna :evil_lol: Quote
moniczkaa86 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Wróciliśmy :evil_lol: Fibka biegała po plaży jak szalona. Jestem w szoku, skąd u niej tyle energii :loveu: Do morza wchodzić nie chciała, ale miała dużo innych rozrywek. Było kopanie dołków... Odkryliśmy w niej miłość do frisbee :loveu: ...które przecież można przynosić na wiele sposobów :evil_lol: cdn... Bardzo dziękujemy Nati, eve, Joyce za dbanie o naszą galerię :Rose: Quote
moniczkaa86 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 O miłości do czerwonej piłeczki pisać nie trzeba :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witamy i serdecznie pozdrawiamy:) Na jakiej plaży byliście, że takie pustki tam, my byliśmy tydzień w Międzyzdrojach i tam wszędzie tłumy ludzi na plaży:) Quote
Recommended Posts