Nati28 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='ewa2909'] Nie chce sie wtrącać ale nie można przegrzewać organizmu pieska,bo potem byle wiaterek czy deszczyk a nasz pupil będzie chory.:oops:[/quote] Wiem, ale on tez jest krotko sciety i tylko jak wiatr zawieje to sie caly trzesie :shake:, ale staram sie zeby wciaz chodzil bez ubranka:roll: Quote
moniczkaa86 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='ewa2909']Pozdrawiamy z zimnej i deszczowej Łodzi:shake: A w czym pieski będą chodzić zimą:shake:. Tosiek jest ścięty bardzo kruciutko i jeszcze w niczym nie łazi,chociaz ja dzisiaj w bluzie polarowej i wcale za ciepło mi nie było.:shake: Nie chce sie wtrącać ale nie można przegrzewać organizmu pieska,bo potem byle wiaterek czy deszczyk a nasz pupil będzie chory.:oops:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Wietrzny Szczecin pozdrawia deszczową Łódz :calus:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Byłyśmy na spacerku bez bluzy, okazało się, że jest za mała :roll:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Zimno jest, ja w bluzce z długim rękawem i bluzie dresowej się troszkę trzęsłam więc wpadłam na genialny pomysł, żeby BIEGAĆ :multi: Tak więc mamy sposób na chłody :evil_lol: Przynajmniej dopóki nie kupię Fibce bluzy. [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Natomiast jeśli chodzi o zimę to taka bluza napewno się nie sprawdzi, dobry będzie kubrak z nieprzemakalnego materiału jak coś :hmmmm:[/FONT][/I][/B] [quote name='Nati28']Wiem, ale on tez jest krotko sciety i tylko jak wiatr zawieje to sie caly trzesie :shake:, ale staram sie zeby wciaz chodzil bez ubranka:roll:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Polecam biegi[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]rozgrzewające :evil_lol:[/FONT][/I][/B] Quote
toffik Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cześć laski :) Nie mogłam się napatrzec [URL]http://img245.imageshack.us/img245/9067/18117793.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Co do marznięcia, to widzę, że mój Elmiks też się coś zaczyna wieczorami trząść :( Na razie nic mu jeszcze nie kupiłam, ale chyba już pora, żeby w jakiś kubrak się zaopatrzyć. Quote
Nati28 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Chyba zaczniemy stosowac te biegi :evil_lol: Quote
slawi Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witamy się wieczorowo z zimnego Lublina (jak to na wschodzie) My z rewizytą, chyba pierwszy raz u Fibi :loveu:. Sunia śliczna, zdjęcia rewelka, szczególnie te plażowe :lol: Quote
moniczkaa86 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='toffik']Cześć laski :) Nie mogłam się napatrzec [URL]http://img245.imageshack.us/img245/9067/18117793.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Co do marznięcia, to widzę, że mój Elmiks też się coś zaczyna wieczorami trząść :( Na razie nic mu jeszcze nie kupiłam, ale chyba już pora, żeby w jakiś kubrak się zaopatrzyć.[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Hej laska :lol: [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Na Allegro widziałam fajne bluzy :p[/FONT][/I][/B] [quote name='Nati28']Chyba zaczniemy stosowac te biegi :evil_lol:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Polecam :evil_lol: Fibka od razu padła na wyro i śpi :evil_lol: Zresztą ja też troszkę ledwo dyszę :roll: [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Idę oglądać Czerwonego smoka na tvp2. miłego wieczorku wszystkim życzę :loveu:[/FONT][/I][/B] Quote
toffik Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='moniczkaa86'][B][I][FONT=Courier New]Hej laska :lol: [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Na Allegro widziałam fajne bluzy :p[/FONT][/I][/B] [/quote] Tak właśnie przeglądam sobie i zastanawiam się, czy lepsze z dłuższymi rękawkami, czy krótszymi ? I jak tego mojego artystę zmierzyć, bo postać spokojnie to on nie potrafi :mad: Quote
moniczkaa86 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='toffik']Tak właśnie przeglądam sobie i zastanawiam się, czy lepsze z dłuższymi rękawkami, czy krótszymi ? I jak tego mojego artystę zmierzyć, bo postać spokojnie to on nie potrafi :mad:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Jeśli mówimy o tej samej aukcji (numer 733121379) to te wszystkie bluzy mają chyba długi rękaw :hmmmm:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Ja, żeby zmierzyć Fibkę muszę najpierw zdobyć linijkę :roll: Bo u mnie w domu takiego cuda nie znajdziesz :eviltong:[/FONT][/I][/B] Quote
laurin Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Cześć :) Lepiej taśmą krawiecką zmierzyć;) Quote
Nati28 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy z rana piekne panienki :razz::loveu: Quote
moniczkaa86 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='laurin']Cześć :) Lepiej taśmą krawiecką zmierzyć;)[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Cześć :p[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Nie miałam zamiaru mierzyć jej linijką, tylko jakoś sznurkiem a później ten sznurek dopiero tą linijką :eviltong:[/FONT][/I][/B] [quote name='Nati28']Witamy z rana piekne panienki :razz::loveu:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Cześć :cool3::loveu:[/FONT][/I][/B] Quote
***Paulina*** Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy:multi: A co do ubranek to my nie musimy się przejmować:multi: Mamy takie cienkie, takie grube na zimę i pelerynkę na deszcz:multi: Quote
ewa2909 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy się z wieczora.:multi:Od jutra do 19 zapowiadają cieplutko:multi:nawet do 27 stopni wiec ubranka napewno nie będą potrzebne:multi: Quote
Nati28 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czesc sasiadeczki :loveu: [COLOR=DeepSkyBlue]Bylismy wczoraj tam w parku kolo was, ale was nie bylo...[/COLOR] Quote
moniczkaa86 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='***Paulina***']Witamy:multi: A co do ubranek to my nie musimy się przejmować:multi: Mamy takie cienkie, takie grube na zimę i pelerynkę na deszcz:multi:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Hej :calus:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Kati przygotowana na chłody jesienno-zimowe :thumbs:[/FONT][/I][/B] [quote name='ewa2909']Witamy się z wieczora.:multi:Od jutra do 19 zapowiadają cieplutko:multi:nawet do 27 stopni wiec ubranka napewno nie będą potrzebne:multi:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Witamy :cool3:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Oglądałam pogodę, u nas dziś 25 stopni :multi:[/FONT][/I][/B] [quote name='Nati28']Czesc sasiadeczki :loveu: [COLOR=deepskyblue]Bylismy wczoraj tam w parku kolo was, ale was nie bylo...[/COLOR][/quote] [B][I][FONT=Courier New]Siemka :loveu:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Wczoraj byłyśmy w Podjuchach, odwiedzałyśmy rodzinkę.[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Następnym razem dajcie znać, że się wybieracie :roll:[/FONT][/I][/B] Quote
moniczkaa86 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy poniedziałkowo:cool3:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Witamy, witamy :cool3:[/FONT][/I][/B] Quote
moniczkaa86 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='karkakarka']witam :multi:[/quote] [B][I][FONT=Courier New]hej :multi:[/FONT][/I][/B] Quote
moniczkaa86 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='Yoko2009']Wieczorowo witamy piękne panie:)[/quote] [B][I][FONT=Courier New]Cześć :lol:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Koniec urlopu - jutro powrót do pracy :placz:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Może ktoś chętny iść za mnie? :cool3:[/FONT][/I][/B] Quote
iwa63 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witamy To i tak masz dobrze bo ja pracuję od 25 sierpnia najgorzej wpaśćw rytm :cool3: Zapraszam do nas na nowe fotki;) Quote
JOYka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue]A my mówimy cześć i od razu dobranoc:loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
Yoko2009 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy serdecznie i miłej pracki życzymy:):) Quote
Nati28 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Czesc pracusie :p:loveu: Milego dnia ;) Quote
Recommended Posts