Kamila Proc Posted January 23 Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 12:14, jola&tina napisał: dawaj! na pierwszą oczywiście 🙂 bardzo slusznie Quote
jola&tina Posted January 23 Author Posted January 23 Na koncie jest wpłata od Jo37, dziękuję bardzo ❤️ Quote
Isiak Posted January 23 Posted January 23 Dnia 22.01.2025 o 16:37, jola&tina napisał: Śliczne to one nie są, bo wiem jaki Ty masz talent. Ale właśnie chciałam, żeby była niespodzianka 🙂 A właśnie, że są śliczne! Nie umiem dziergać na szydełku, co prawda umiem robić oczka, słupki itp. , ale nie umiem tego złożyć w jakąś konkretną całość. A już taki dwukolorowy majstersztyk to w ogóle nie mam pojęcia, jak takie cudo się robi 🙂 Ja umiem tylko trochę na drutach i trochę haftować, no i trochę scrapbookingu dziabnęłam... A niespodzianka naprawdę Ci się udała 😄 Quote
Jota67 Posted January 23 Posted January 23 Fanty u mnie. Dziękuję bardzo 🙂. Torebka doszła bez szwanku. Quote
Isiak Posted January 23 Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 16:19, Kamila Proc napisał: ja umiem haftowac To super! Może udłubiesz coś na bazarek? 🙂 Quote
Kamila Proc Posted January 23 Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 16:44, Isiak napisał: To super! Może udłubiesz coś na bazarek? 🙂 niestety nie w tym sensie Quote
guccio Posted January 23 Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 16:03, Isiak napisał: A właśnie, że są śliczne! Nie umiem dziergać na szydełku, co prawda umiem robić oczka, słupki itp. , ale nie umiem tego złożyć w jakąś konkretną całość. A już taki dwukolorowy majstersztyk to w ogóle nie mam pojęcia, jak takie cudo się robi 🙂 Ja umiem tylko trochę na drutach i trochę haftować, no i trochę scrapbookingu dziabnęłam... A niespodzianka naprawdę Ci się udała 😄 Masz rację,widziałam w realu.Jola umie z resztek pokombinować 😊 1 Quote
Isiak Posted January 23 Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 16:48, Kamila Proc napisał: niestety nie w tym sensie Aaaaa... chyba rozumiem 😄 A na etsy znalazłam kopalnię wzorów do haftu. Psich i kocich też. Np. takie 2 Quote
jola&tina Posted January 23 Author Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 16:03, Isiak napisał: A właśnie, że są śliczne! Nie umiem dziergać na szydełku, co prawda umiem robić oczka, słupki itp. , ale nie umiem tego złożyć w jakąś konkretną całość. A już taki dwukolorowy majstersztyk to w ogóle nie mam pojęcia, jak takie cudo się robi 🙂 Ja umiem tylko trochę na drutach i trochę haftować, no i trochę scrapbookingu dziabnęłam... A niespodzianka naprawdę Ci się udała 😄 Jak też tylko oczka i słupki, takie koronkowe serwetki to dla mnie czarna magia 🙂 Przy okazji sprawdziłam, co to jest scrapbooking, bo nie znałam tego określenia 🙂 Quote
Kamila Proc Posted January 23 Posted January 23 piekne te hafty. moje na pewno tak nie wychodza 1 Quote
jola&tina Posted January 23 Author Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 16:12, Jota67 napisał: Fanty u mnie. Dziękuję bardzo 🙂. Torebka doszła bez szwanku. Dziękuję za wiadomość. Wypchaj torebkę czymś, żeby odpoczęła po drodze 🙂 Quote
Jota67 Posted January 23 Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 17:11, jola&tina napisał: Dziękuję za wiadomość. Wypchaj torebkę czymś, żeby odpoczęła po drodze 🙂 Spakuję się na jutro do pracy to będzie wypchana po brzegi! 😉 Quote
Isiak Posted January 23 Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 17:08, jola&tina napisał: Jak też tylko oczka i słupki, takie koronkowe serwetki to dla mnie czarna magia 🙂 Przy okazji sprawdziłam, co to jest scrapbooking, bo nie znałam tego określenia 🙂 Mnie właśnie takie koronkowe serwetki to nie rajcują. Owszem, piękne, moja sąsiadka takie cuda serwetkowe i bieżnikowe robiła, ale jak dla mnie niepraktyczne, problem z suszeniem po praniu, bo jakoś to rozciągnięte i blokowane trzeba suszyć. Mnie się nie chce tak ciaćkać. Ale takie cudne, grube podkładki to są super, bo i ładne, i praktyczne, no i w sklepie takich się nie dostanie 🙂 A scrapbooking to u mnie taki kulawy, bo więcej robię kartek i pudełek, niż albumów... Chociaż muszę się wziąć w garść i zabrać za robotę, bo forumowa alex życzy sobie ślubny album, żeby dać na prezent. Quote
jola&tina Posted January 23 Author Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 17:15, Jota67 napisał: Spakuję się na jutro do pracy to będzie wypchana po brzegi! 😉 Super! Drugie śniadanie też Ci się zmieści 🙂 1 Quote
jola&tina Posted January 23 Author Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 17:16, Isiak napisał: Mnie właśnie takie koronkowe serwetki to nie rajcują. Owszem, piękne, moja sąsiadka takie cuda serwetkowe i bieżnikowe robiła, ale jak dla mnie niepraktyczne, problem z suszeniem po praniu, bo jakoś to rozciągnięte i blokowane trzeba suszyć. Mnie się nie chce tak ciaćkać. Ale takie cudne, grube podkładki to są super, bo i ładne, i praktyczne, no i w sklepie takich się nie dostanie 🙂 A scrapbooking to u mnie taki kulawy, bo więcej robię kartek i pudełek, niż albumów... Chociaż muszę się wziąć w garść i zabrać za robotę, bo forumowa alex życzy sobie ślubny album, żeby dać na prezent. Ja też tak właśnie mam - podobają mi się takie koronkowe serwetki, serwety, ale u kogoś 🙂 Quote
jola&tina Posted January 23 Author Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 17:39, Radek napisał: Haft to dla cierpliwych osób zajęcie. Nie wiem, jak to z hafem jest, ale robótki na drutach/na szydełku uspokajają. Spróbuj a zobaczysz jak super działają 🙂 Quote
malti Posted January 23 Posted January 23 Przegapiłam wiadomość- poproszę numer konta, wpłace cegiełke Quote
jola&tina Posted January 23 Author Posted January 23 Dnia 23.01.2025 o 19:10, malti napisał: Przegapiłam wiadomość- poproszę numer konta, wpłace cegiełke Dziękuję ślicznie ❤️ .Już posyłam konto. Teraz dogo raz działa, raz nie działa, dlatego przedłużyłam bazarek. Quote
Recommended Posts