Nadziejka Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Razem 135 zl dla Gi Gingera 67 zl 50 gr wyslalam do Suzi11 dziś 27.12 dla Sabinki 67 zl 50 gr wyslalam do Aldrumki dziś 27.12 kropka73 Cegiełki Szczęścia 25 zl dla trzech biduniów Dziękuję Serce! mam na koncie koja Cegiełki Szczęścia 40 zl dla trzech bieduniów Dziękuję Serce! mam na koncie Nesiowata 20 zl Cegiełki Szczęścia dla trzech serduniek Dziękuję Wielce! mam na koncie Besia11 Cegiełki Szczęscia 10 zl dla trzech serduniek Dziękuję Wielce mam na koncie mdk8 Cegiełka Szczęścia 6 zl dla Tofika DZiękuję Wielce! mam na koncie mdk8 kup teraz Dziękuję ogromnie! mam na koncie 28 zl Num 17 ksiązka ,,NIECO BLIŻEJ PIEKŁA,, Adam Dzierżek 8 zl Num 18 książka ,,Na Białym Koniu,, Adam Dzierżek 20 zl plus zestaw Świąteczny niespodzinka _Aga_ kup teraz 6 zl mam na koncie Dziękuję Num 2 księga ,,To Wiem Na Pewno,, powieść obyczaj. 💓 Kramik kolejny na pomoc Gi rudusiowi Gingerowi 💓 Pieniążki Tofika i Szyszuni powędrują do Sabinki Niespodzianka dla Sabinki 💓 Cegiełki dla Tofika też podarujemy tu wątek psinka od malagosi Wysyłam tylko paczki Poczta Polska Nie wysylam paczek lączonych dla kilku osób naraz kramik potrwa do 14 grudnia do godz.9.00 w opcji wywolawcza i kup teraz Część pieniążków 40 procent z fantów przeznaczę dla Szyszki suni wyrwanej z potworności Zapraszam gorąco SZyszu ma domek! pieniązki przeznaczymy innej bieduni Niespodzianka dla suni Szyszki u Jaagi Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 obniżeczka: Rzeczy po 6 zl kup teraz Num 1 Polecam świetna.Pięknie wydana mnóstwo anegdot,opowieści ,zdjęć.. książka ,,Alicja po drugiej stronie lustra,, stan nowa str 350 okładka twarda ,,Gwiazda to zjawisko kosmiczne, w każdej chwili może zderzyć się z większą gwiazdą albo zniknąć w czarnej dziurze. Sorry, ale tak mam. Od dłuższego czasu, ilekroć przeczytam jakaś książkę, trochę żałuję. Albo czasu, albo że sama tego nie napisałam. W przypadku Alicji po drugiej stronie lustra zdecydowanie to drugie. Alicja Resich-Modlińska, znana głównie z telewizji, udowadnia, że czego nie dopowie, nie tylko „dowygląda”, ale dopisze. Inteligentnie i dowcipnie. Jej teksty pamiętam jeszcze z dawnej, radiowej Trójki i literacko-satyrycznych „Szpilek”. A teraz – nie bójmy się banałów – są w jej książce prawdziwymi perełkami abstrakcyjnego, ponadczasowego humoru. Reszta zresztą też świetna. Polecam. Maria Alicja Czubaszek Taki tytuł może zapowiadać pikantne donosy na temat „znanych i lubianych”, tu i ówdzie podlane sosem złośliwości i podejrzanego humoru. Tymczasem u Alicji R.M. donosów brak, humor jest lekki i finezyjny, obserwacje niezwykle trafne, a opowieści barwne i pełne autodystansu (chyba jest takie słowo, a jeśli nie, to i tak tu pasuje). Bardzo przyjemne czytanie, zapewniam Panów i Panie. ,, Num 2 Mikołajowa obniżka dziś cena 6 zl kupila _Aga_ Polecam ogromnie księga ,,To Wiem Na Pewno,, powieść obyczajowa stan nowa str 864 bardzo gruba, ciężka okladka miękka ,"To wiem na pewno" autorstwa Wally'ego Lamba to opowieść o dwóch braciach - Tomaszu i Dominiku Birdseyach. Mężczyźni mają problemy, z którymi muszą wspólnie zawalczyć. To niesamowita historia o miłości, buncie, walce, przebaczeniu i odrodzeniu. Tomasz Birdsey to chory na schizofrenię brat bliźniak Dominika, którego zamknięto w Zakładzie Psychiatrii Sądowej. Dominik Birdsey usiłuje wydostać brata z zakładu, jednak nie jest to jego jedyne zmartwienie. Mężczyzna zmaga się z bólem po śmierci córeczki, która spowodowała, że opuściła go jego ukochana żona. Próbuje znaleźć odpowiedź na pytanie, czemu w jego życiu dzieje się tak wiele zła. Natrafia na stare pamiętniki ich dziadka - Domenica Onofria Tempesty, włoskiego emigranta, który kiedyś zamieszkiwał Amerykę. Ku jego zdziwieniu zapiski czyta się z niedowierzaniem i zafascynowaniem. Opowieść przepełniona jest realizmem, który miesza się z magią. Po przeczytaniu pamiętników Dominik uświadamia sobie, że dowodem na istnienie Boga jest prostota rzeczy, a miłość czerpie swoją siłę z przebaczenia. Bohater postara się zdobyć w sobie siłę, aby przebaczyć i odzyskać miłość swojego życia. Co stanie się z braćmi Birdsey? Czy Dominik zdoła wyciągnąć Tomasza z zakładu psychiatrycznego? Czy pamiętniki dziadka spowodują, że jego życie stanie się uporządkowane, pełne przebaczenia i miłości? Czy jego ukochana żona wróci do niego pomimo tragedii jaka wydarzyła się w ich rodzinie?,, Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Rzeczy po 6 zl kup teraz Mikołajowa obniżka dziś cena 4 zl Num 3 ceramika choinka kolor lekko ecru stan nowa bardzo ładna stojąca Num 4 księga ,,27 czyli..,, powieść ,komedia świetna stan nowa ale ciuteczkę nadtargałam okładkę, chciałam zerwać naklejki... około pół cm,nie widać tego ale jest... str 368 okladka ze skrzydełkami ,,27 to liczba niezwykła, magnes ciemności, który nadprzyrodzoną siłą przyciąga utalentowanych artystów ku czarnemu otworowi śmierci. Tak przynajmniej wydaje się dobiegającej tego wieku Angie, której jedynym pomysłem na życie jest stworzyć epokowe dzieło i umrzeć. Jak Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Janis Joplin itd., itd. Angie dokładnie wie, czego nie chce napisać, ale nie wie, co napisać chce. W poszukiwaniu inspiracji wyrusza na daleką fińską północ, gdzie osiedla się obok rodziny, która opuściła miasto, żeby wychować trójkę dzieci w zgodzie z naturą. Oprócz głównej bohaterki i żyjącej ekologicznie rodziny usłyszymy Pana Prosiaczka, tajemniczą Kasandrę i samochód, który rejestruje wszystkie dialogi. Wielość perspektyw składa się na gatunkowy kolaż - trochę tu komedii i farsy, trochę tragedii. Ironia i dystans łagodzą niepokój bohaterów, ich obsesje Salmela obraca w satyrę, a czułość miesza z ciętym dowcipem..,, Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Rzeczy po 2 zl kup teraz Mikołajowa obniżka dziś cena 1 zl Num 5 poszewka duża kratka niebieska ! bardzo ładna z malymi kwiateczkami na rogach stan bardzo dobry bez guzików wymiary Num 6 Androvit plus kompleks witamin i skl mineralnych dla menszczyzny stan nowe 1 blister 15 kaspulek Działanie i zastosowanie: Siłą produktu są proporcje składników aktywnych. W przełomowej formule AndroVitu Plus uwzględniono szczególne dla mężczyzn zapotrzebowanie na witaminy A, Ei witaminy z grupy B oraz takie składniki mineralne jak cynk, selen, chrom, miedź czy magnez. AndroVit Plus jako jedyny preparat na rynku witamin i minerałów dla mężczyzn, który zawiera w swoim składzie taurynę. Skład produktu został uszyty tak, by zaopatrzyć męski organizm w te składniki, których najbardziej potrzebuje. Zalecany mężczyznom prowadzącym aktywny tryb życia. Działanie Androvitu Plus: wspomaga wydolność organizmu utrzymuje prawidłowy metabolizm energetyczny przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 koja CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 40 zl Dla Tofika 13 zl 40 gr Dla Szyszy 13 zl 40 gr Dla Gi 13 zl 40 gr Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Rzeczy za wywoławczą 1 zl a kup teraz 1 zl 50 gr Num 7 niebieska narzutka damska stan bardzo dobry używana bez zapięcia i bez guzików rozmiar m-xl Num 8 sztuczna biżu bransoletka z kółeczkami ala złoto stan nowa bardzo ładna na większą i na mniejszą rękę Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 kropka73 CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 25 zl Dla Tofika 8 zl 40 gr Dla Szyszy 8 zl 40 gr Dla Gi 8 zl 40 gr mdk8 CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 6 zl dla Tofika Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Rzeczy za wywoławczą 3 zl a kup teraz 4 zl Num 9 ksiazka,,Ramona Mila Bilbo i 56 innych Zwierzat,, Kamil Sipowicz ilustarcje Kora stan bdb jak nowa ale ale ta żółta cienka papierowa okladka jest ciutkę naddarta a pod nią okladka twarda papier bialy str 120 ,,Filozoficzne opowiastki o relacji ludzi i zwierząt, których autorem jest jeden z wielkich buntowników Kamil Sipowicz, rockmen, dziennikarz, artysta, poeta i zwolennik legalizacji marihuany. Jednak w tych krótkich historiach pokazuje nam się jako wrażliwy, spostrzegawczy i dowcipny obserwator. Uzupełnieniem tych subtelnych wspomnień są ilustracje autorstwa Olgi Sipowicz (Kory), która w odmienny sposób wyraziła silną więź z czworonogami. Autorzy żyją w harmonii ze swoimi braćmi mniejszymi w cichym domu na wzgórzu na Roztoczu i widać, że dobrze się z tym czują. Bohaterami tej książki są zwierzęta. Dokładnie pięćdziesiąt dziewięć. Psy, koty, nawet węże. Dopuściłem też do głosu kilka grzybów z Roztocza. Wszystko dzieje się właśnie na Roztoczu. To kraina między Piaskami a Lwowem. W głębokich lasach na wzgórzu. Tam mieszkamy. Czasami tylko w tym nibydzienniku odbywam podróże. W przestrzeni. Do Brazylii, Meksyku i na Kretę. Albo w czasie. Do dzieciństwa w Świdrze, Płocku i Krakowie. A ludzie? Ludzie mają tylko wtedy sens, gdy są blisko zwierząt.,, Num 10 domki małe baładne ozdoby z papieru z zawieszkami stan nowiuteńkie stojące 2 szt Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Rzeczy za wywoławczą 2 zl a kup teraz 2 zl 50 gr Num 11 pudełeczko na mały prezent stan nowe bardzo ładne Num 12 breloczek, razem frędzelki plus zawieszka jednak zdj takiego nie znalazlam , więc wstawiam dwa zdj stan nowy idealny Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Rzeczy za wywoławczą 1 zl a kup teraz 1 zl 50 gr Num 13 ksiązka ,,Nigdy W Życiu!,, stan dobry plus str 304 okladka miękka ,,Judyta ma trzydzieści siedem lat, ze złością wspomina mężczyznę, który ją porzucił, i nieuleczalnie marzy o wielkim uczuciu. Sama buduje dom na wsi i sama wychowuje nastoletnią Tosię. Udziela porad w piśmie kobiecym i nie zarabia tak dobrze jak Bridget Jones ani nie czuje się kobietą sukcesu. Nie wstydzi się swoich słabości i kompleksów, ma poczucie humoru, a po każdym kryzysie wybucha w niej nowa bomba energii.,, Num 14 super narzutka zielona swterkowa bez zapinania używana długi rękaw kieszenie stan bardzo dobry Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Rzeczy kup teraz 5 zl Mikołajowa obniżka dziś cena 3 zl Num 15 księga ,,Pan Tadeusz,, pięknie wydana stan nowa duży format str 256 okladka twarda Num 16 widelczyki do ciast itd.. stan jak nowe 4 szt nierdzewne Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Rzeczy za wywolawcza 6 zl a kup teraz 8 zl Num 17 kupila mdk8 Dziękuję Wielce! Num 17 ksiązka ,,NIECO BLIŻEJ PIEKŁA,, Adam Dzierżek stan bardzo dobry str 360 okladka miękka thriller ale jaki! ,,"Nieco bliżej piekła" to znakomity thriller inspirowany klasycznym, czarnym kryminałem noir. Młodziewice to małe, uzdrowiskowe miasteczko na Mazurach. W ciągu ostatnich kilku tygodni doszło tu do serii tajemniczych zgonów, jednak dopiero po brutalnym zamordowaniu bezdomnej kobiety sprawą zaczyna interesować się policja. Policja w Młodziewicach ma niewielkie możliwości. Jest tu tylko jeden śledczy, podkomisarz Karol Kośnierz. To pracoholik, który jednak nie odniósł dotąd żadnego spektakularnego sukcesu i który na dodatek kieruje się dość specyficznym kodeksem moralnym. Dla niego brutalne prawa Hammurabiego mogłyby śmiało obowiązywać we współczesnej Polsce. Do pomocy w śledztwie skierowany zostaje komisarz Wiktor Bogart z komendy wojewódzkiej. To legenda wśród funkcjonariuszy: człowiek, który rozwiązał już mnóstwo kryminalnych zagadek. Ale w Młodziewicach będzie musiał stawić czoła nie tylko mordercy, nie tylko nadgorliwemu koledze w mundurze, lecz również demonom własnej przeszłości... "Nieco bliżej piekła" to mroczna i wciągająca już od pierwszych stron powieść kryminalna. Adam Dzierżek po mistrzowsku buduje atmosferę powieści, w której spokojne, niemal sielskie miasteczko odsłania z biegiem fabuły swoje prawdziwe, skrywane przed światem oblicze. Swoje mroczne instynkty ujawniają też bohaterowie, których sylwetki nakreślił autor w sposób niezwykle wręcz przekonujący. I dlatego mikrokosmos tej książki zdaje się żyć własnym życiem.,, Num 18 kilka nowych długopisów niebieskie plus kilka szt nowe markery różne kolory Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Nesiowata CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 20 zl dla trzech biduniek Dziękuję Wielce Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Księga kup teraz 20 zl kupila mdk8 Dziękuję Wielce Num 18 książka ,,Na Białym Koniu,, Adam Dzierżek horror thriller ale jaki! str 336 okladka ze skrzydelkami ,,Czasem, gdy do naszych drzwi puka przeszłość, lepiej po prostu udawać, że nas nie ma. Świat Karola, z pozoru spokojny i poukładany, zmienia się w ponury koszmar, gdy pewnej nocy odwiedza go ojciec przyjaciółki z dawnych lat z nietypową prośbą. Miałby pomóc mu odszukać córkę. Problem w tym, że dziewczyna opuściła dom rodzinny lata temu, a jej jedyny trop stanowi krążący po sieci film… Film, w którym Natalia gra główną rolę. Czy Karol odważy się zagłębić w mroczne, skrywane zakamarki internetu, aby odkryć prawdę? Czy ryzyko, jakie niesie ze sobą ta misja, warte jest odnalezienia dawnej przyjaciółki i naprawienia jej rozbitego życia? „Wiję się jak robal, próbując wyślizgnąć się spod góry spoconego, nagiego, przepasanego jedynie fartuchem mięsa nade mną. Jestem śliski od krwi. Udaje mi się wyrwać. Przygniecione zostają tylko nogi, które świńska maska obejmuje teraz i zgniata jak imadło. Robię, co mogę, uderzam na oślep tym, co zostało mi z dłoni, w ogóle nie czując, że rozbijam nimi głowę oprawcy. Świńska skóra, którą nosi na twarzy, faluje jak guma przy każdym uderzeniu. Wciskam palce w te dwie czarne otchłanie, którymi na mnie patrzy, licząc na to, że choć trochę poluzuje uścisk i uda mi się wyciągnąć nogi. Ale nie odpuszcza”, NA BIAŁYM KONIU TO NIEPOKOJĄCY THRILLER PSYCHOLOGICZNY Z ELEMENTAMI GORE..,, Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Besia11 CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA dla trzech serduniek 10 zl Dziękuję Serce Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Dnia 25.11.2024 o 11:20, mdk8 napisał: poproszę 17 i 18/ książka/ kt Wielce Stokrotnie Dziękuję Moc Pozdrowień książki nowego pisarza są niezwykłe Spokojności zasyłam Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Małgosia mdk jako pierwsza pomagająca i kupująca w nagrodę niespodzianki świąteczne 💓 Quote
Nutusia Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Nadziejko, w imieniu Gi pięknie Ci dziękuję za bazarek 🙂 Następny montuj już dla innych psiaków w potrzebie, my już mamy z górki 😉 Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Dnia 25.11.2024 o 21:37, Onaa napisał: Podrzucę na dobranoc. Dziękuję spokojnej nocy Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Jak pisze Nutusia- już mają z górki, więc podzielimy się z biedunią Niespodzianka dla suni Szyszki u Jaagi 💓 Część pieniążków z fantuśkowa 40 procent i cegiełki Quote
Nadziejka Posted November 25, 2024 Author Posted November 25, 2024 Dnia 25.11.2024 o 11:20, mdk8 napisał: poproszę 17 i 18/ książka/ kt 💓 Małgosiu jutro wysyłam wielką paczuchę z 7 kramików Quote
Recommended Posts